Siirry verkkokauppaan »

Ohjatut viikkotunnit ja kuntosali

Pajulahti on loistava paikka pitää myös yllä arkikuntoaan. Järjestämme ohjattuja tunteja tammikuusta vuoden loppuun. Ryhmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan käyt maksamassa kertamaksun vastaanottoon ja näytät kuitin ohjaajalle.

Tervetuloa treenailemaan!

SYKSYN OHJELMA.

UUTUUS:

SEINÄKIIPEILY kaiken ikäisille aloittelijoille ja vähän kokeneemmillekin. Yläköysikiipeilyn alkeita opetellaan kiipeilyohjaajan avulla. Pajulahden puolesta tulee lainaksi henkilökohtaiset turvavarusteet ja kiipeilykengät, toki omiakin saa käyttää.

 

 

TIISTAIN KUNTOKOULUN OHJELMA


Kuntosali ja Nikula-hallin cross training -sali

Päärakennuksen valoisa ja hyvin ilmastoitu kuntosali on varustettu mm. David Fitness Center –laittein. Kuntosali on majoittuvien asiakkaiden maksuttomassa käytössä lähes rajoituksetta. Cross training -sali ja kuntosali on avoinna päivittäin klo 7.00-21.30. Salit ovat silloin tällöin varattu ryhmien yksityiskäyttöön. Saleihin ovat tervetulleita myös yksittäiset harjoittelijat kertamaksulla / kausikortilla. Käyttäjä voi tarkistaa varaukset ennakkoon kuntosalin osalta liikuntatilakalenterista ja crosstraining salin osalta soittamalla vastaanottoon (044-7755313) Kuntosalikäynnin yhteydessä iltauintivuoro 3€/hlö.

perushinta12-16-vuotiaat
kertakäynti86
10-kertaa6045
1 kk kortti4020
3 kk10050
vuosikortti
250150
Varaa majoitus tästä