Siirry verkkokauppaan »

Ohjatut viikkotunnit ja kuntosali

Pajulahti on loistava paikka pitää myös yllä arkikuntoaan. Järjestämme ohjattuja tunteja tammikuusta vuoden loppuun. Ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua. Kausimaksu on ilmoitettu lukujärjestyksessä. Tervetuloa treenailemaan!

LOPPUKEVÄÄN UUTUUDET!

BARRE ja TAIJI – ensimmäinen kerta on maksuton kokeilukerta. Jos ryhmä saadaan toteutumaan, niin koko loppukevään saat harrastaa lajia 60€ kausimaksulla. Tervetuloa kokeilemaan.

  • Barre-tunnilta voit löytää liikkeitä niin joogasta, pilateksesta kuin baletistakin. Barre on vastustamaton yhdistelmä näitä kaikkia.
  • Taiji-tunnilla tehdään rauhallisia, pehmeitä ja pyöreitä liikkeitä. Taiji tunnetaan kiinalaisena aamuvoimisteluna.

Kuntosali ja Nikula-hallin crosstraining sali

Päärakennuksen valoisa ja hyvin ilmastoitu kuntosali on varustettu mm. David Fitness Center –laittein. Kuntosali on majoittuvien asiakkaiden maksuttomassa käytössä lähes rajoituksetta. Crosstraining sali ja kuntosali on avoinna päivittäin klo 7.00-21.30. Salit ovat silloin tällöin varattu ryhmien yksityiskäyttöön. Saleihin ovat tervetulleita myös yksittäiset harjoittelijat kertamaksulla / kausikortilla. Käyttäjä voi tarkistaa varaukset ennakkoon kuntosalin osalta liikuntatilakalenterista ja crosstraining salin osalta soittamalla vastaanottoon (044-7755313) Kuntosalikäynnin yhteydessä iltauintivuoro 3€/hlö.

perushinta12-16 -vuotiaat
kertakäynti86
10-kertaa6045
1 kk kortti4020
3 kk10050
vuosikortti
250150
Varaa majoitus tästä