Siirry verkkokauppaan »

Senioreiden fiilislomat

Kohti vahvempaa toimintakykyä

Fiilislomilla viihdytään vehreässä luonnossa, leppoisassa seurassa, hellitään löylyillä, hemmotellaan ruualla ja pidetään hyvänä kaikin puolin. Tekemistä ja toimintaa löytyy jokaisen makuun!

Kaikilla lomilla on monipuolista terveysliikuntaa, jossa on huomioitu niin kestävyyden, lihaskunnon, motoriikan, koordinaation kuin tasapainonkin kehittäminen. Liikuntaa toteutetaan mm. tanssien, jumpaten, kuntosalilla, peleillä, vesijumpassa, erilasia liikuntavälineitä kokeillen ja tietysti sääolosuhteet huomioiden ulkona liikkuen. Mukavaa yhdessäoloa on luvassa myös iltamien muodossa (esim. visailuja, kisailuja, bingoa, musavisaa, yhteislaulua yms.). Ohjatun ohjelman lisäksi kuntosali on vapaassa käytössä, maksuton yleisöuinti x 1 ja rantasaunojen yleinen vuoro x 1.

Fiilislomalaiset ovat jumpanneet, humpanneet, uineet, saunoneet ja herkutelleet Pajulahdessa jo yli 40 vuoden ajan. Moni palaa vuosi toisensa jälkeen, innokkaimmat useamman kerran vuodessa. Jopa sukukokouksia on järjestetty liikunnallisin teemoin.

VIP-Liikkujien etu kevään ja kesän 2022 Fiiliksiin -15%, syksyn 2022 Fiiliksiin -15%.

Liittymällä Pajulahden kanta-asiakasklubi VIP-liikkujiin saat rahanarvoisia etuja liikuntalomista. Edut tulevat käyttöösi heti liittymisen jälkeen. Jos et ole vielä jäsen, liity mukaan maksuttomaan kanta-asiakasklubiin TÄSTÄ.

KesäFiilis 11.-15.07.2022

Hienot rantasaunat, puhdasvetinen Iso-Kukkanen sekä paljon ammattitaidolla ohjattuja liikuntatuokioita. Tule potkuttelemaan Kickbikeilla, pelaamaan pihapelejä, retkeilemään laavulle ja tanssahtelemaan ohjatusti ja nauttimaan ajastasi Pajulahdessa, täysihoitoruokailuja unohtamatta!

ALUSTAVA OHJELMA

KuntoFiilis 08.-12.08.2022

Tämä Fiilis on kisailua, visailua, toiminnallista harjoittelua, FasciaMethodia, tanssiliikuntaa, ulkoliikuntaa ja kehohuoltoa sisällään pitävä viikko. Tule mukaan ja pidä itsesi liikkeessä mukavassa seurassa!

ALUSTAVA OHJELMA

Fiilis 22.-26.08.2022

Rentoutumista järven rannalla! Fiilislomalla keskitytään erityisesti kehonhuoltoon, mutta luvassa myös vesi- ja keppijumppaa sekä ulkoliikuntaa. Rantasaunat lämpenevät joka ilta. Tule mukaan kokemaan liikunnallisia elämyksiä Pajulahden järvimaisemissa!

ALUSTAVA OHJELMA

Fiilis 3.-7.10.2022

Senioreiden Fiilislomalla keskitytään  lihaskuntoon palautumista unohtamatta. Luvassa mm. liikunta- ja ravintoluento ja laavuretki Seelammin laavulle sekä ulkoliikuntaa. Toiminnallisempi Fiilisloma  senioriliikkujalle täysihoitoruokailuilla!

ALUSTAVA OHJELMA

Hinnat 2 hh / hlö:

Opistotaso                                    290€

Hotellitaso                                    350€

Hotellitaso saunalla                    390€

1 hengen huoneen lisämaksu     120€

Hinta sisältää majoituksen valitussa majoitustasossa, täysihoitoruokailut sekä monipuolisen ohjelman.

VIP-Liikkujien etu kevään ja kesän 2022 fiilislomiin -15% ja syksyn 2022 fiilislomiin -15%. Jos et ole vielä jäsen, liity mukaan maksuttomaan kanta-asiakasklubiin TÄSTÄ.

Varaa majoitus tästä