Heinäkuu hellittelee – viikonloppumajoitukset nyt -20%! Varaa tästä. 

Fitness Summer Camp 2023 tulee jälleen kesällä 2023!

23.2.2023 | Tapahtumat

Fitness-kilpailijoita poseeraa lavalla.

Fitness Summer Camp 2023 järjestetään 30.6.-2.7.2023 Liikuntakeskus Pajulahdessa. Kesällä 2022 järjestetty Summer Camp oli menestys ja siitä saatu palaute oli erinomaista! Olemme ottaneet palautteen huomioon ja teemme entistäkin paremman tapahtuman, varaa paikkasi jo nyt!

Viikonlopun tarkoituksena on tuoda yhteen fitnessväkeä ympäri Suomea keskellä kauneinta suvea Pajulahteen! Viikonlopun aikana järjestetään muun muassa harjoituskilpailut, fitnessleiri, valmentajien täydennyskoulutustilaisuus. Viikonlopun aikana on mahdollisuus majoittua Liikuntakeskus Pajulahdessa hotellitasoisissa huoneissa, joissa on runsaat varustelut eri mukavuuksilla!

Leirin hinta on vain 79 € ja mikäli haluat majoittua leirin aikana, hotellitasoinen yöpyminen kahden hengen huoneessa täysihoidolla vain 249 €

Summer Camp 23 on kaikille fitnessurheilusta kiinnostuneille harrastajille ja jo kokeneille kilpailijoille. Ohjelma on jaettu kahdelle eri kohderyhmälle, harrastajille ja kilpailijoille – sinä itse päätät mihin haluat ohjelmaan sinä itse haluat osallistua. Viikonlopun aikana pääset tapaamaan kilpailijoita ja kilpailua aloittavia fitnesslajien harrastajia sekä saat tietoa fitnessurheilijan monipuolisesta harjoittelusta ja ruokavalion noudattamisesta.

Ohjelmassa mm. harjoittelua upouudella Pajulahden kuntosalilla, poseerausta, luentoja kilpailujen stailauksesta, kisa-asuista sekä kilpailemisesta kansainvälisissä kilpailuissa. Tarvitset osallistuaksesi vain voimassaolevan lisenssin tai Fitnesspassin!

Harjoituskilpailu on suunnattu kaikille fitnessurheilun kilpailijoille ja harrastajille. Harjoituskilpailut järjestetään lauantaina 1.7.2023 Pajulahti-hallissa, joka tarjoaa hulppeat puitteet harjoituskilpailujen järjestämiseksi. Pajulahti-hallissa 55 x 90 m kokoinen jalkapallokenttä, jonka päälle fitnessurheiluun vaadittava kilpailulava rakennetaan katsomoineen.

Harjoituskilpailu

Harjoituskilpailuissa lajit ja sarjat jaetaan kilpailija- ja harrastajaryhmiin.

Harrastajat pääsevät kokeilemaan autenttisissa olosuhteissa fitnessurheilun kilpailusuoritusta. Harjoituskilpailussa kilpailija voi olla lavalla joko kilpailusääntöjen mukaisessa asussa tai alla määritellyssä asussa, sillä sarjat jaetaan kahteen eri kategoriaan: kilpailuasu-sarja ja harjoituskilpailun asu -sarja. Naisten sarjoissa harjoituskilpailussa kilpailusääntöjen mukaiselle asulle vaihtoehtoinen asu on: Mustat vartalonmukaiset mustat trikoot/thightsit, jotka voivat olla pitkät tai puolipitkät. Ylävartalon asuna vartalonmukainen musta sporttitoppi ja korkokengät, ei urheilujalkineita. Women’s physique -lajisa ei ole kenkiä. Miesten sarjoissa harjoituskilpailussa kilpailusääntöjen mukaiselle asulle vaihtoehtoinen asu on: Mustat kokotrikoohousut, ei kenkiä.

Harjoituskilpailuista ei peritä erillistä maksua, vaan harjoituskilpailut sisältyvät Fitnesspassin ja kilpailulisessin hintaan. Edellytyksenä harjoituskilpailuihin osallistumiselle on siten voimassa oleva Suomen Fitnessurheilu ry:n Fitnesspassi tai kilpailijalisenssi.

HUOM! Mikäli haluat osallistua pelkästään harjoituskilpailuun, siihen tulee oma ilmoittautuminen ensi kevään aikana!

Ilmoittaudu ja varaa paikkasi jo nyt Fitness Summer Camp 2023:lle Fitnessleirille voit osallistua kunhan Fitnesspassi tai kilpailijalisenssi on voimassa!

ILMOITTAUTU TÄÄLTÄ HINTAAN 79 € (ei sisällä majoituksia tai ruokailuja)

ILMOITTAUDU TÄÄLTÄ HINTAAN 249 € (sisältää majoituksen ja ruokailut)