Siirry verkkokauppaan »

Hae nyt Pajulahden koulutuksiin!

Liikunnanohjauksen perustutkinto, LPT

Hakuaika: 23.2.2021 – 23.3.2021

Liikunnanohjauksen perustutkinto, LPT, on toisen asteen ammatillinen perustutkinto, joka on tarkoitettu kaikille liikunnasta ja sen ohjaamisesta kiinnostuneille. Tutkinnon suorittaneet liikuntaneuvojat suunnittelevat ja ohjaavat liikuntaa erilaisille ja eri-ikäisille ryhmille, laativat henkilökohtaisia liikuntaohjelmia kuntoa ja terveyttä edistävään liikuntaan. Jos liikuntaneuvonta kiinnostaa ammattina ja terveys ja ihmisten kanssa toimiminen on sinun juttusi, hakeudu meille Pajulahteen ja opiskele liikuntaneuvojaksi! Liikunnanohjauksen perustutkinto on mahdollista suorittaa joustavasti myös oppisopimuskoulutuksena.

Tutkinto antaa valmiudet suunnitella ja ohjata liikuntaa turvallisesti ja terveyttä edistävästi, kaiken ikäisille sekä eri tavoin liikkuville ihmisille. Koulutuksen laajuus on 180 osaamispistettä, ja valmistuneen tutkintonimike on liikuntaneuvoja. Liikunnanohjauksen perustutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden korkeakouluihin.

URHEILEVA OPISKELIJA

Hakuaika: 23.2.2021 – 23.3.2021

Järjestämme  liikunnanohjauksen perustutkintoa, jonka opetussuunnitelma mahdollistaa huipulle tähtäävän nuoren valmentautumisen. Koulutusaika on maksimissaan 3 vuotta riippuen opiskelijan henkilökohtaisesta opintosuunnitelmasta ja pohjakoulutuksesta.

Liikunnanohjauksen perustutkinto on toisen asteen ammatillinen perustutkinto, joka on tarkoitettu kaikille liikunnasta ja sen ohjaamisesta kiinnostuneille. Tutkinto antaa valmiudet suunnitella ja ohjata liikuntaa turvallisesti ja terveyttä edistävästi, kaiken ikäisille sekä eri tavoin liikkuville ihmisille.

Koulutuksen laajuus on 180 osaamispistettä. Liikunnanohjauksen perustutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden korkeakouluihin.

Monipuolisten harjoitteluolosuhteiden lisäksi urheilijan ja henkilökohtaisten valmentajien apuna toimivat Pajulahden valmennuskeskuksen ammattivalmentajat. Päälajejamme ovat yleisurheilu, judo, tennis, vammaisurheilu, joukkuelajien fyysinen valmennus. Toimimme yhteistyössä Päijät-Hämeen urheiluakatemian kanssa.

 

HIEROJAKURSSI

Hakuaika on jatkuva ja opiskelija valitaan seuraavaan mahdolliseen aloitusryhmään.

Hierojakurssi (10 kk) suoritetaan Pajulahdessa päiväkoulutuksena, ja se antaa tiedolliset ja taidolliset valmiudet hierojan ammatin harjoittamiseen. Hierojakurssin opintokokonaisuus noudattaa opetushallituksen hieronnan ammattitutkinnon tutkinnon perusteiden opintokokonaisuutta ja antaa valmiudet suorittaa hieronnan ammattitutkinnon näyttöinä.

Hierojaopinnot ovat maksullista aikuiskoulutusta. Koulutuksen kokonaishinta on 2600 euroa, joka sisältää opetuksen, näytöt sekä lounaan opiskelupäivinä.
Opinnot ovat päätoimisia ja opiskelijalla on mahdollisuus hakea Kelan opintotukea. Hierojan ammattitutkinnon suorittanut on hakukelpoinen jatko-opintoihin korkea-asteelle.

KOULUTUKSEN AVOIMET OVET

Jos liikunta-alan koulutus, sekä tuleva ammatti liikkumisen parissa kiinnostaa ja kaipaat lisää infoa koulutuksista,
katso 3.2. järjestyt avoimet ovet -tallenne.

Tallenteesta saat infoa koulutuksen sisällöstä,  uramahdollisuuksista ja ennen kaikkea hakemisesta sekä pääsykokeista. Päivän aikana tutustutaan Pajulahden monipuolisiin tiloihin ja liikuntamahdollisuuksiin.

Esittelyssä olevat opintolinjat:

  • Liikunnanohjauksen perustutkinto 180 osp
  • Oppisopimuskoulutusmahdollisuudet perus- tai ammattitutkintoon
  • Liikunnanohjauksen peruskurssi 4kk
Varaa majoitus tästä