Siirry verkkokauppaan »

FIT Treeniviikonloppu 26.-28.11.2021

Viikonloppu täynnä energiaa ja hyvää oloa! (Viikonloppu tällä hetkellä täynnä)

Liikuntakeskus Pajulahdessa järjestetään ensimmäistä kertaa FIT Treeniviikonloppu 26.-28.11.2021. Tiedossa on tavoitteellista, tehokasta ja monipuolista liikuntaa mielenkiintoisten hyvinvointiluentojen ja rennon oleilun lisäksi. Vetäjinä toimivat energiset hyvinvointivaikuttajat Monna Pursiainen ja Laura Enroth.

ALUSTAVA OHJELMA

 

HINTA
Treeniviikonloppu pitää sisällään ohjelman lisäksi hotellimajoituksen ja ruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala).

Hotellimajoitus täysihoidolla 280 €/hlö (2 hengenhuoneessa)
1 hengenhuonelisä 30 €/yö

Ilmoittaudu energiselle viikonlopulle! Paikkoja on rajoitetusti.

Tämä viikonloppu tällä hetkellä täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon.

 

 


Monna Pursiainen – Monna treenaa -blogin kirjoittaja, äiti, yksityisyrittäjä, hyvinvointialan ammattilainen, somekouluttaja ja Vaikuttajamedian toinen omistaja. Monna tarttuu asioihin positiivisuuden kautta ja haluaa motivoida ihmisiä hyvinvointiin hyvällä mielellä. ”Haluan puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Tahdon olla aito, kannustava ja juuri sellainen kuin olen. Oman esimerkkini kautta tahdon myös kannustaa muita olemaan sellaisia! Haluan kannustaa ihmisiä hyvinvointiin ja oman näköiseen elämään!”

Laura Enroth – Kahden lapsen äiti Laura on koulutukseltaan kasvatustieteen sekä hallintotieteiden maisteri ja tällä hetkellä äitiyslomalla ammatillisen koulutuksen asiantuntijan työstä. Lisäksi hän toimii Personal Trainerina ja on tehnyt vuosien varrella lukuisia yksilö-, ryhmä- ja yritysvalmennuksia sekä vetänyt erilaisia liikuntatapahtumia ja -projekteja. Juoksujalkaa-blogin kirjoittaja.

Varaa majoitus tästä