Jalkapallo

Jalkapallo, kuningaslajiksi kutsuttu, on Pajulahden valmennuskeskuksen suurin laji, ja näin sille on luotu olosuhteet ympärivuotiselle harjoittelulla. 2010 lokakuussa valmistuneessa Pajulahti- hallissa ovat loistavat talviolosuhteet jalkapallon harjoittelulle.

Valmennuskeskus kehitti jalkapallon olosuhdetta kesällä 2019

Pajulahti investoi jälleen Olympic Training Centerin suurimman lajin, jalkapallon olosuhteeseen. Tällä kertaa vuorossa oli Jari Litmanen -kenttä, johon asennettiin Saltexin FIFA Quality Pro -keinonurmi. Kentälle tehtiin myös parempi joustokerros, ja siitä tuli entistä jalkaystävällisempi. ”Yleisesti Suomessa on alettu siirtyä nurmista keinonurmiin, jotta harjoitteluolosuhteet olisivat huippukunnossa heti keväästä pitkälle syksyyn”, summaa Pajulahden jalkapallokoordinaattori Jonne Kemppinen. ”Uuden nurmen taso tuo meille mahdollisuuksia järjestää entistä kovatasoisempia turnauksia. Pajulahti Halli palvelee toki ympäri vuoden”, päättää Kemppinen.

Sisätilat

Pajulahti Hallin kolmannen sukupolven keinonurmi on erittäin jalkaystävällinen koviinkin harjoittelumääriin. Oheisharjoittelu toteutetaan yleisurheilun suorituspaikoilla ja kiertävällä 333 metriä pitkällä radalla.  Juoksuradalla on jokapäiväisessä käytössä kiinteät nopeuskennot ja valojänis vetoja vauhdittamaan.

Halli antaa ympärivuotiselle leirittämiselle, testaamiselle ja turnauksille maamme eliittiin kuuluvat mahdollisuudet. Harjoittelua varten päivittäisessä käytössä on jalkapallon Ballwall- syöttöseinät ja oheisharjoitteluvälineet. Juoksurataa ja kuntosalipäätyä on mahdollista varata oheisharjoittelua varten. Harjoittelun tukena hallillamme on myös Body Bike spinning pyörät, Polar Team Pro joukkueen kuormituksenseurantajärjestelmä, sekä kiinteä kamerajärjestelmä tekniikan ja pelien analysointia varten.

  • Pajulahti Halli: koko kenttä 55 x 90 m, jaettavissa väliverhoilla 2-3 osaan
  • Erotettu juoksuradasta suojaverkoin

Ulkotilat

  • Nurmikenttä: 140 x 120 m 2 täysi- tai 4- 6 juniorimittaista kenttää
  • Jari Litmanen -kenttä: lämmitettävä ja valaistu keinonurmi 105 x 68 m

Muut tilat 

Pajulahdessa on oheisharjoittelutiloja kymmenille lajeille mm. tennis, sisäpalloilu, uinti. Tutustu lajeihin palveluiden liikuntatiloissa.

Perusleiripakettimme sisältää mm.

  • opistotason majoitus
  • täysihoito; aamupala, lounas ja päivällinen
  • harjoitustilat 2 x 1,5 tuntia päivä

Räätälöimme Teille leirikokonaisuuden toivomuksienne mukaan.

Kysy myös turnauksen järjestämisestä!!!