Siirry verkkokauppaan »

Hierojakurssi

Hierojakurssi (10 kk) suoritetaan Pajulahdessa päiväkoulutuksena, ja se antaa tiedolliset ja taidolliset valmiudet hierojan ammatin harjoittamiseen. Hierojakurssin opintokokonaisuus noudattaa opetushallituksen hieronnan ammattitutkinnon tutkinnon perusteiden opintokokonaisuutta ja antaa valmiudet suorittaa hieronnan ammattitutkinnon näyttöinä.

 

Elokuussa alkava hierojakoulutus on urheiluhierontapainotteinen ja käytännönläheinen.

Hierojaopinnot ovat maksullista aikuiskoulutusta. Koulutuksen kokonaishinta on päiväopiskeluna 2600 euroa, joka sisältää opetuksen, näytöt sekä lounaan opiskelupäivinä.

Opinnot ovat päätoimisia ja opiskelijalla on mahdollisuus hakea Kelan opintotukea.

Hierojan ammattitutkinnon suorittanut on hakukelpoinen jatko-opintoihin korkea-asteelle.

 

UUTTA! Yhteistyönä hierontapöytävalmistaja Jaccaran kanssa meiltä valmistuva hieroja saa valmistujaislahjaksi matkahierontapöydän.
Lue lisää: Kannettava hoitopöytä
Pajulahdessa pystytään opiskelujen aikana tarjoamaan opiskelijoille hierontakokemuksia hyvin erilaisten asiakasryhmien parissa aina huippu-urheilijoista ikääntyviin terveysliikunnan harrastajiin sekä vammaisurheilijoista soveltavan liikunnan harrastajiin.
Hieroja tekee työtä itsenäisenä yrittäjänä tai toisen palveluksessa erilaisissa sosiaali- ja terveysalan, liikunnan ja vapaa-ajantyöyhteisöissä.
Tutkinnon suorittanut on oikeutettu hakemaan 400 euron suuruista ammattitutkintostipendiä Työllisyysrahaston ehtojen mukaisesti. Oletko oikeutettu?
Lue lisää: Ammattitutkintostipendi

Hierojakurssin opintokokonaisuudet:

  • Tuki- ja liikuntaongelmaisen potilaan terveyden ja toimintakyvyn edistäminen
  • Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrittäjän toimiminen
  • Ikääntyvän potilaan hieronta
  • Kansansairauksien ennaltaehkäiseminen hierojan työssä
  • Raajanivelten liikkuvuuden edistäminen

Pajulahdessa valinnaisena tutkinnon osana lisäksi:

  • Yksilöllinen liikunnan ohjaaminen (Personal Trainer)

Oletko urheilija?

Aktiivisille kilpaurheilijoille tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, joka mahdollistaa harjoittelun kurssin aikana. Teemme tiivistä yhteistyötä Päijät-Hämeen urheiluakatemian ja Puolustusvoimien urheilukoulun kanssa.

Hierojan työssä korostuu hieronnan lisäksi ohjeiden antaminen lihasten venytyksistä ja vahvistamisesta, liikunnasta, ergonomiasta, ravinnosta ja terveellisistä elämäntavoista. Opiskelujen aikana käydään läpi useimmat liikuntalajit, mitä lihasryhmiä kukin liikuntalaji rasittaa, mitkä ovat lajin tyypillisimmät liikuntavammat ja miten lihashuollolla niitä voidaan ennaltaehkäistä.

Hierojakurssin opintokokonaisuus noudattaa opetushallituksen hieronnan ammattitutkinnon tutkinnon perusteiden opintokokonaisuutta ja antaa valmiudet suorittaa hieronnan ammattitutkinnon näyttöinä.

 

Varaa majoitus tästä