Siirry verkkokauppaan »

Kolmen kampuksen koulutus

LIIKUNNANOHJAUKSEN PERUSTUTKINNON KOULUTUS PILOTTINA KOLMELLA KAMPUKSELLA

Hakukohde: Kolmen kampuksen koulutus / liikunnanohjauksen perustutkinto
Paikkakunta: Helsinki, Lahti, Lohja

Kolmen kampuksen koulutus on Liikuntakeskus Pajulahden ja Kisakallion urheiluopiston yhteinen liikunnanohjauksen perustutkintoon johtava koulutus. Koulutukseen voi hakeutua yhteishaussa joko Pajulahden Kisakallion ja/tai Pajulahden hakukohteen kautta.

YHTEISHAKU ON KÄYNNISSÄ 22.3. ASTI. HAE KOLMEN KAMPUKSEN KOULUTUKSEEN TÄÄLTÄ

Kolmen kampuksen koulutus toteutetaan Urhean Mäkelänrinteen kampuksella Helsingissä, Kisakallion Urheiluopiston kampuksella Lohjalla ja Liikuntakeskus Pajulahden kampuksella Lahdessa. Pakolliset tutkinnon osat toteutetaan pääsääntöisesti Helsingin kampuksella, lisäksi opinnot sisältävät lähiopetusviikkoja Kisakallion ja Pajulahden urheiluopistoilla sekä työpaikalla oppimista. Osaamisalojen ja valinnaisten tutkinnon osien opinnot toteutetaan Kisakallion ja Pajulahden urheiluopistoilla sekä opiskelijan kotipaikkakunnalla työpaikalla oppien. Urheiluopistoilla toteutettavilla opintojaksoilla opiskelijalle kuuluu maksuton majoitus täysihoidolla. Hakukohteen pääsy- ja soveltuvuuskoe järjestetään Urhean kampuksella Helsingissä.

Kolmen Kampuksen koulutuksen lisäksi liikunnanohjauksen perustutkinnon koulutukset jatkuvat entiseen tapaan Pajulahdessa ja Kisakalliossa. Näin ollen opiskelijan on mahdollista hakea esimerkiksi ensisijaisesti Kolmen kampuksen koulutukseen ja toissijaisesti Pajulahteen tai Kisakallioon.

Liikunnanohjauksen perustutkinnon suorittaneet liikuntaneuvojat ohjaavat liikuntaa erilaisille asiakkaille ja ryhmille, antavat liikuntaneuvontaa, laativat liikuntaohjelmia ja järjestävät liikuntatapahtumia. Liikuntaneuvojat voivat työskennellä kuntien liikuntatoimissa, kuntokeskuksissa, uimahalleissa, urheiluseuroissa ja -järjestöissä, lasten iltapäivätoiminnassa ja itsenäisinä ammatinharjoittajina.

Liikunnanohjauksen perustutkinnon opiskelu on käytännönläheistä, toiminnallista ja yhteisöllistä. Ammattitaitoa kehitetään opettajien johdolla, ryhmässä ja itsenäisesti opiskellen, työelämässä toimien sekä Urhean kampuksen, Kisakallion ja Pajulahden urheiluopistojen monipuolisia ympäristöjä hyödyntäen.

Tutustu myös Pajulahdessa järjestettävään liikunnanohjauksen perustutkintoon täältä

 

YHTEISHAKU ON KÄYNNISSÄ


Varaa majoitus tästä