Siirry verkkokauppaan »

- OneStep! Pienryhmävalmennus opiskelijoiden vetämänä

Onko nykyinen liikunnan harrastamisesi yksipuolista ja satunnaista tai tuntuuko, että jokin fyysisen kunnon osa-alue jää vähemmälle?

Jos haluaisit monipuolistaa lihaskuntoharjoittelua, treenata kestävyyttä ja ottaa tuntumaa lihashuoltoon mutta et oikein tiedä miten aloittaa, meillä on tarjota hyvä ryhmävalmennus juuri sinulle!

OneStep -ryhmävalmennus tarjoaa monipuolista tietoa harjoittelusta ja antaa työkaluja omaan treenaamiseen. Ryhmän tapaamisissa opit harjoittelemaan nousujohteisesti ja turvallisesti.

OneStep -ryhmävalmennuksessa toimitaan 3-5 henkilön ryhmissä. Pienryhmiä ohjaavat personal trainereiksi opiskelevat liikunnan ammattitutkinnon opiskelijat liikunnanopettajien johdolla. Jokainen pienryhmävalmennus sisältää kolme tapaamiskertaa, jonka aikana keskitytään valitsemaasi kunnon osa-alueeseen (kestävyys, lihaskunto, kehonhallinta) monipuolisesti harjoitellen. Saat vinkkejä itsenäiseen harjoiteluun valitsemallasi kunnonosa-alueellasi.

Yksi OneStep –pienryhmävalmennus sisältää kolme 1,5 TUNNIN ohjauskertaa sisältäen ohjattua liikuntaa ja liikuntaneuvontaa.

Valitse itsellesi tärkeä osa-alue ja tule mukaan!

MILLOIN:
Tiistai-iltaisin 10.10., 7.11. ja 12.12 kello 17.00 – 18.30,
HINTA:
30€/hlö ja kaverin kanssa yhteishinta 50€ (25€/hlö)

Pienryhmien aiheet joista valita:
KESTÄVYYDEN HARJOITTAMINEN: käydään läpi kestävyysharjoittelun perusteista esimerkkiharjoitukset ja jokainen saa ohjeet omatoimiseen harjoitteluun

TAI
LIHASKUNTO: lihaskuntoharjoittelun perusteiden esimerkkiharjoitukset ja jokainen saa ohjeet omatoimiseen harjoitteluun

TAI
KEHONHALLINTA: tehdään monipuolisia motorisia (mm. tasapaino, ketteryys) harjoitteita unohtamatta kehohuoltoa ja jokainen saa ohjeet omatoimiseen harjoitteluun.

Valitse ryhmäsi ja ilmoittaudu opettajille 30.9. mennessä!

Varaa majoitus tästä