Siirry verkkokauppaan »

Pajulahden Personal Trainer -koulutus

Kilpa- ja huippu-urheilijoille suunnattu koulutus

Pajulahden Personal Trainer -koulutus on 600 tunnin opetuskokonaisuus, jossa lähiopetusta on 400 tuntia Pajulahdessa sekä kansainvälisessä kohteessa ja etäopiskelua on 200 tuntia. Opiskelijat tekevät lisäksi PT-opinnäytetyön ja suorittavat käytännön harjoittelua liikunta- tai urheilukeskuksessa.

Koulutus alkaa kuukauden mittaisella Pajulahti-jaksolla ja jatkuu kuukauden leirillä etelän leirikohteessa. Kuukauden mittainen päätösjakso pidetään Pajulahdessa maalis-huhtikuussa. Pajulahden PT-koulutuksessa opetetaan PT:n työssä tarvittavia perusasioita kuten anatomia, fysiologia, biomekaniikka ja PT:nä toimiminen. Koulutuksessa hyödynnetään opiskelijoiden urheiluosaamista, yhteistyöllä kouluttajien ja urheilijan kanssa urheilijan kokemukset ja näkemykset kilpaurheilu-uran varrelta jalostetaan tulevien asiakkaiden käyttöön, osaamista tuotteistetaan opiskelijan vahvuuksiksi PT-markkinoilla.

Koulutukseen voi hakea vähintään kansallisen tason urheilija, jolla on selkeät tavoitteet kehittyä urheilijana ja halua tehdä personal trainerin työtä. Parhaan hyödyn saavat esimerkiksi yleisurheilun, suunnistuksen, triathlonin ja muiden yksilölajien urheilijat, jotka voivat hyödyntää mm. Pajulahden alppimaja-asumisen mahdollisuutta.

Koulutus alkaa lokakuussa 2020 ja päättyy huhtikuussa 2021. Hinta 3399 €.

”Haluamme auttaa urheilijoita löytämään ammatilliset vahvuutensa ja jalostaa niistä itselleen tehokkaita myyntivaltteja, kun he rakentavat tulevaisuudessa asiakaspohjaansa.”, XPC:n pääkouluttaja Mika Järvinen.