Siirry verkkokauppaan »

Pajulahden Personal Trainer -koulutus

Kilpa- ja huippu-urheilijoille suunnattu koulutus

Pajulahden Personal Trainer -koulutus on 600 tunnin opetuskokonaisuus, jossa lähiopetusta on 400 tuntia Pajulahdessa sekä kansainvälisessä kohteessa ja etäopiskelua on 200 tuntia. Opiskelijat tekevät lisäksi PT-opinnäytetyön ja suorittavat käytännön harjoittelua liikunta- tai urheilukeskuksessa.

Koulutus alkaa kuukauden mittaisella Pajulahti-jaksolla, jonka jälkeen on etäopiskelua. Kuukauden kestävä ulkomaan leirin ajankohta ja kohde tarkentuu myöhemmin. Kuukauden mittainen päätösjakso pidetään Pajulahdessa.

Pajulahden PT-koulutuksessa opetetaan PT:n työssä tarvittavia perusasioita kuten anatomia, fysiologia, biomekaniikka ja PT:nä toimiminen. Koulutuksessa hyödynnetään opiskelijoiden urheiluosaamista, yhteistyöllä kouluttajien ja urheilijan kanssa urheilijan kokemukset ja näkemykset kilpaurheilu-uran varrelta jalostetaan tulevien asiakkaiden käyttöön, osaamista tuotteistetaan opiskelijan vahvuuksiksi PT-markkinoilla. Mikäli olet suorittanut liikunta-alan koulutuksia, voimme mahdollisesti hyväksilukea joitakin osa-alueita.

Koulutukseen voi hakea vähintään kansallisen tason urheilija, jolla on selkeät tavoitteet kehittyä urheilijana ja halua tehdä personal trainerin työtä. Parhaan hyödyn saavat esimerkiksi yleisurheilun, suunnistuksen, triathlonin, pyöräilyn ja muiden yksilölajien urheilijat, jotka voivat hyödyntää mm. Pajulahden alppimaja-asumisen mahdollisuutta.

Vallitsevan Covid-19-tilanteen vuoksi joudumme siirtämään PT-koulutuksen aloitusajankohtaa. Tiedotamme asiasta heti, kun tilanne sallii koulutuksen aloittamisen. Haku on auki! Hinta 3399 €. Hintaan kuuluu: majoitus Pajulahden lähijaksoilla (ei sis. ruokailuja), ulkomaan leirin majoitus ja ruokailut (matkakulut eivät sisälly hintaan).

Tervetuloa Pajulahden Personal Trainer -koulutukseen! Koulutus järjestetään yhteistyössä Pajulahden ja X Personal Coaching Oy:n kanssa.


Koulutus on suunnattu eri lajien kilpa- ja huippu-urheilijoille. Koulutuksen lomassa mahdollistuu yli 3 kuukauden harjoitusleiritys huippuolosuhteissa Pajulahden urheiluopistolla sekä kuukauden mittaisella leirillä etelässä. Koulutuksen lukujärjestys on rakennettu niin, että ammattimainen, kahdesti päivässä, harjoittelu on mahdollista opintojen ohella. ”Haluamme tarjota meidän loistavat harjoitusolosuhteet sekä koulutusosaamisen urheilijoiden käyttöön. Koulutus on rakennettu tukemaan harjoittelua niin sisällöllisesti kuin aikataulullisesti. Myös sen hinta-laatu-suhde on räätälöity urheilijoille sopivaksi.”, Pajulahden PT-koulutuksen vastuuopettaja Janne Lahtinen.

”Haluamme auttaa urheilijoita löytämään ammatilliset vahvuutensa ja jalostaa niistä itselleen tehokkaita myyntivaltteja, kun he rakentavat tulevaisuudessa asiakaspohjaansa.”, XPC:n pääkouluttaja Mika Järvinen.

Varaa majoitus tästä