Siirry verkkokauppaan »

Koutsi365

Aikuisten hiihto- & kuntoviikonloppu

Koutsi365.fi on Ville Nousiaisen ja Kalle Lassilan perustama valmennuspalveluita tarjova yritys sekä urheiluverkkokauppa. Koutsi365 palveluihin kuuluvat harjoitusleirit, joista ensimmäinen järjestetään yhteistyössä Pajulahti Olympic Training Centerin kanssa 6.-8.9.2019.

Viikonloppuleirin tarkoitus on auttaa hiihdosta, juoksusta sekä kuntoilusta kiinnostuneita liikkujia kehittymään lajeissa sekä oivaltamaan uusia tekniikoita. Lisäksi on tarkoituksena on parantaa hiihto- ja juoksuvauhtia. Leiriläisiä opastetaan myös lihashuollossa sekä muistutetaan lihaskuntoharjoittelun merkityksestä kehon hyvinvointiin.

Leirin harjoituksissa saa henkilökohtaista opastusta tekniikassa ja harjoittelutavoissa. Ohjelmassa on myös luentoja, joissa keskustellaan yhdessä harjoitteluun ja liikuntaan liittyvistä asioista.

HINTA: Sisältäen valmennuksen sekä ateriat tulopäivän päivällisestä lähtöpäivän lounaaseen opistotason kahden henkilön huoneessa 280 € / hlö hotellitason kahden henkilön huoneessa 300 € / hlö Yhden henkilön huonelisä 60 € / 2 vrk

Varaa majoitus tästä