Siirry verkkokauppaan »

17.12.2022

Lahjaideat pukin konttiin

Joulu on jo ovella! Pajulahdesta löydät viime hetken lahjat pukin konttiin oli sitten kyseessä puoliso, lapsi, ystävä tai työkaveri! Valitse lahjakorteista saajalleen mieluisin tai nappaa hieman erilaisempi lahja esimerkiksi Pajulahden teemaviikonlopuista tai osta lahjaksi padelin alkeet!

LAHJAKORTIT

Seikkailupuisto-lahjakortti – alkaen 24 €
Pajulahden Seikkailupuisto on Suomen suurimpia 14 radallaan ja 177 tehtävällään. Tekemistä ja kokemista on kaikenikäisille 2,4 kilometrin matkalla. Nyt ostettu lahjakortti käy kesällä 2023!

OSTA LAHJAKORTTI >

Pajulahti-lahjakortti – alkaen 50 €
Pajulahden monipuolisia palveluita on mahdollista tilata lahjaksi. Osta tästä läheisellesi, työntekijöillesi tai ystävällesi lahjakortti palveluihimme. Maksun jälkeen tulostuva lahjakortti on heti valmis käytettäväksi.

OSTA LAHJAKORTTI >

Hieronta-lahjakortti – alkaen 29 €
Pajulahden ammattihierojalla rentoutuu keho ja mieli. Hieronta auttaa lihaskipuihin ja -kireyksiin sekä nopeuttaa aineenvaihduntaa. Hyvää oloa arkeesi Pajulahden hierojalta!

OSTA LAHJAKORTTI >

 

ERILAISET LAHJAIDEAT

Padelin alkeet – 30 €
Tule oppimaan padelin alkeet Pajulahteen. Padelin alkeet järjestetään

  • tiistaina 3.1.2023 klo 17.30-19.00
  • tiistaina 10.1.2023 klo 17.30-19.00

Hinta alkeistunnille on 30 €/henkilö, joka sisältää mailavuokran. Alkeistunti toteutuu, kun osallistujia on vähintään 3/ohjattu kerta. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Peter Puhlin, 040 773 8435, [email protected]

Pajulahden palautumishuone – 29 €
Pajulahden palautumishuoneen laitteet soveltuvat niin arkiliikkujalle, kuin huippu-urheilijalle. Palautumishuoneen laitteiden tarkoituksena on nopeuttaa palautumista ja sitä kautta tehostaa kehittymistä.

OSTA AIKA PALAUTUMISHUONEESEEN >

Teemaviikonloput
Pajulahden monipuoliset teemaviikonloput ovat suosittuja aktiviteetteja, joihin voi tulla yksin, yhdessä ystävän tai puolison kanssa. Kovaa treeniä tai pelkkää hyvää oloa – valinta on sinun.

VARAA AIKA TEEMAVIIKONLOPPUUN >

Työhyvinvointia lahjaksi
Pajulahden työhyvinvointipäivä on oivallinen lahja jokaiselle työssäkäyvälle. Työhyvinvointipäivän aikana käydään läpi huippupuhujien vinkkejä, miten parannat työhyvinvointiasi.

LUE LISÄÄ TYÖHYVINVOINTIPÄIVÄSTÄ

Varaa majoitus tästä