Siirry verkkokauppaan »

Lanit - Kaveriporukalla pelaamaan

Pajulahteen kaveriporukalla pelaamaan! Kunnon lanit hyvien ystävien kanssa ilman koneiden kantamista ja siirtämistä. Jokaiselle varmasti hyvät pelipisteet ilman MacGyver-virityksiä! Pajulahden e-urheilutiloista löytyy 11 konetta, jotka ovat jaettu kahteen tilaan. Huoneiden välissä on ovi, jolloin isommalla porukalla on helppo jakaa tilat omille joukkueille keskinäistä kamppailua varten! 

Molemmissa tiloissa myös 65 tuuman TV, mikä on on yhdistettynä tietokoneeseen. Näin pieni kisakatsomo ja streamien katsominen onnistuu koko porukalla kätevästi. Toisesta tilasta löytyy myös jääkaappi pitämään laniporukan eväät kylmänä.

Laneja pohtiessa on hyvä huomioida, että Pajulahden ulko-ovet sulkeutuvat kello 22:00 aikoihin. Vessoissa käynti tilasta onnistuu, mutta seikkailut ulkona saavat odottaa aamuun.

Koneiden speksit:

Näytönohjain: Geforce GTX 1070
Prosessori: Intel Core i5-8600 CPU 3.60GHz
RAM: 16GB
Näyttö: 1920×1080, 144Hz

Yöpyminen: Majoittuminen Pajulahden hotellitason tai opistotason huoneissa. E-urheiluluokka sijaitsee Pajulahden päärakennuksessa
Ruokailut: Yöpymisen hintaan kuuluu aamupala, lounas ja päivällinen Pajulahden buffet-ravintolassa. (tulopäivänä päivällinen ja lähtöpäivänä aamupala ja lounas) 

Pajulahdessa on myös paljon muuta oheistoimintaa tarjolla laniporukalle! Käy kurkkaamassa liikunta- ja vapaa-ajan tarjontaamme. Varatkaa porukalle vaikka järvenrantasauna illaksi!

Varaa majoitus tästä