Siirry verkkokauppaan »

Lasten liikuntakerho

Lasten liikuntakerho perheen pienemmille!

Hei sinä 4-7-vuotias! Tule mukaan oppimaan ja liikkumaan leikkien kautta! Kaikkien osallistujien taitotaso otetaan huomioon, eikä haittaa, jos vaikka kuperkeikat eivät vielä suju. Ehkäpä kenties tämän syksyn jälkeen sujuukin! Mukaan ei tarvitse kuin iloista mieltä ja sisäliikuntaan sopivat vaatteet. Viimeisen kerran jouluteemassa tarvitaan tonttulakkia.

Syksyn kerho on jaettu kolmeen jaksoon, joiden teemoina ovat temppuilu, palloilu ja motoriikka. Leikkiminen ja iloinen tekeminen ovat kaikessa mukana. Temppuilu sisältää kuperkeikkailua kärrynpyöristä käsillä kävelyyn. Palloilussa keskitytään erilaisten välineiden kanssa liikkumiseen, esimerkiksi tarkkuusheittoihin tai vaikkapa erilaisten pallojen kuljettamiseen. Motoriikassa kokeillaan ja harjoitellaan erilaisia tapoja liikkua, kuten varpaillakävelyä. Tavoitteena on loppua kohden yhdistellä teemoja ja jo opittuja asioita. Toiseksi viimeisellä viikolla “mikseri”, jossa hieman testataan ja muistellaan syksyn aikana opittua. Lopetusviikolla jouluteema, jossa leikitään ja pidetään kivaa.

Ainakin ensimmäisellä kerralla ovat kaikki kolme ohjaajaa mukana ja muutoin tavoitteena vähintään kaksi ohjaajaa per kerhokerta.