Siirry verkkokauppaan »

Leirinaikaiset ohjeet alppiasiakkaalle

Tämän pikaoppaan lukeminen auttaa sinua saamaan kaiken irti hypoksisesta leiristäsi Pajulahdessa.

Tärkein tieto, joka sinun on ymmärrettävä, on, että vain makuuhuoneen tila on asetettu hypoksisiin olosuhteisiin, mikä tarkoittaa, että kylpyhuone ja tuulikaappi pysyvät merenpinnan tasolla. Siksi ja mahdollisuuksien mukaan kaikki makuuhuoneen ovet ja ikkunat on pidettävä suljettuina, mukaan lukien ovi, joka erottaa makuuhuoneen tila tuulikaapista.

Huoneesi ympäristöanturin näytössä näkemäsi korkeuslukema voi poikkea jopa 200 metriä tavoitekorkeudesta, ilman että se on huolenaihetta. Tämä johtuu siitä, että tämä anturi näyttää vain oman lukemansa, mutta huoneesi ympäristöolosuhteet säädetään neljän anturin lukemien perusteella. Ole hyvä ja ota yhteyttä alppistaffiin (+358 447755225, vain soitot), jos tämä lukema poikkeaa tavoitteesta yli 200 m eikä sitä voida selittää avautuneilla ikkunoilla/ovilla. Jatkuva ympäristöolosuhteiden säätö reagoi kahteen seinäantureihin, ja se kalibroidaan tarvittaessa uudelleen kahdelta kannettavalta happimittarilta saamiemme säännöllisten aamumittauksien perusteella. Tämä tarkoittaa, että henkilökuntamme vierailee nopeasti huoneessasi useimpina aamuina, klo 8.00-11.30, riippumatta siitä, oletko paikalla tai et.

Harjoitushuone (Puistopaju C, huone 9C105) on pysyvästi asetettu 1800 metrin korkeuteen, ellei toisin pyydetä. Täältä löydät seuraavat laitteet käytettävissäsi, täysin ilmaiseksi:

– Kardiolaitteet: Woodway juoksumatto, Gymstick Pro -hiihtoergometri, Wattbike-pyöräergometri ja spinning-pyörä.

– Puntari kehonpainon muutoksiin, mikä toimii epäsuorana tapana seurata energiatasapainoa ja nesteen menetystä. Erityistä huomiota tulee kiinnittää kalorivajeen ja nestehukan estämiseen hypoksisen altistuksen aikana.

– Pulssioksimetri, joka seuraa veren happisaturaatiota sormenpäästä, jotta voidaan seurata sopeutumistilaa hypoksiaan.

– Hierontapöytä ja jumppamatto.

– Pesukone, kuivausrumpu ja jauhepesuaine.

Pääset harjoitushuoneeseen huoneavaimella. Tilaa voi käyttää vain yksi asiakas kerrallaan, sen voi varata harjoitushuoneen makuuhuoneen ovessa olevasta listasta. Puhdista kätesi ennen huoneeseen tuloa ja puhdista hiki omalla pyyhkeelläsi treenin jälkeen. Ole hyvä ja avaa takaovi 1-2 minuutiksi tuuletusta varten harjoituksen jälkeen.

Hypoksisiin huoneolosuhteisiin liittyvissä asioissa ota yhteyttä alppistaffiin (+358 447755225, vain soitot). Muutoin ota yhteyttä vastaanottoon (+358 447755313).

Varaa majoitus tästä