Siirry verkkokauppaan »

Liikuntakurssien lisätiedot ja ehdot

Esitetyt hinnat ovat henkilöhintoja opistotason majoituksessa (2 hh tai perheillä 3-8 hlön soluhuoneissa) tai hotellitason huoneissa perheen majoittuessa yhteen hotellihuoneeseen (useamman hotellihuoneen varaukset samalle perheelle erillisen tarjouksen mukaan). Osalla kursseista on käytössä myös ns. perhepakettihinnoittelu (kaksi aikuista ja kaksi 6-16-vuotiasta lasta samassa huoneessa majoittuen). Hinnat sisältävät täysihoitoateriat sekä ohjelman. 0-5-vuotiaat majoittuvat maksutta vanhempiensa huoneessa lisävuoteella.

Huomioi myös 60+ -hinnoittelu osalla kursseista!

Varaus- ja maksuehdot

Varaus- ja maksuehtomme perustuvat Kuluttajaviraston yleisiin valmismatkaehtoihin.

 1. Varauksen jälkeen lähetämme kurssista laskun postitse. Kurssimaksu tulee maksaa ennakkoon eräpäivään mennessä. Emme solmi laskutussopimuksia yksityishenkilöiden kanssa.
 2. Asiakas voi peruuttaa kurssinsa ilman erityistä syytä seuraavasti:
  a) Jos varaus peruutetaan viimeistään 28 vuorokautta ennen kurssin alkua, toimistokuluina peritään 25 euroa.
  b) Jos varaus peruutetaan myöhemmin kuin 28 vuorokautta mutta viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkua, peritään kuluina 50 €.
  c) Jos varaus peruutetaan myöhemmin kuin 14 vuorokautta mutta viimeistään 48 tuntia ennen kurssin alkua, peritään 50 % kurssin hinnasta.
  d) Jos varaus peruutetaan myöhemmin kuin 48 tuntia ennen kurssin alkua, Pajulahdella on oikeus periä asiakkaalta koko kurssin hinta.
 3. Jos varaus peruutetaan yleisten valmismatkaehtojen 5.1.–5.2. kohtien mukaan (ylivoimainen este), pidätämme kurssimaksusta peruutuskuluina 25 euroa. Asiakkaan on tässä tapauksessa osoitettava kurssille lähdön este luotettavalla selvityksellä, kuten lääkärintodistuksella, poliisitutkintapöytäkirjalla tai vakuutusyhtiön lausunnolla.
 4. Jos asiakas joutuu keskeyttämään kurssin sairauden tai jonkin muun syyn takia, Pajulahti ei ole velvollinen palauttamaan tai alentamaan keskeytyneen kurssin hintaa asiakkaalle.

Ateriat

HAPPI HOLIDAY -liikuntalomilla täysihoitoon sisältyy ateriat (aamiainen, lounas/keittolounas, päivällinen & iltapala) tulopäivän päivällisestä lähtöpäivän lounaaseen. Teemaviikonloppujen sekä senioreiden Fiilislomilla täysihoitoon sisältyy ateriat (aamiainen, lounas/keittolounas, päivällinen) tulopäivän päivällisestä lähtöpäivän lounaaseen.

Majoitus

Jokaisessa opisto- ja hotellitason huoneessa on yksi kylpypyyhe/hlö, liinavaatteet, wc, suihku, tv ja j  kaappi.Hotellitason huoneissa on lisäksi mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, kahviastiasto ja kaksi käsipyyhettä.

Perhepaketit

Osalla kursseistamme on käytössä perhepakettihinnoittelu. Pakettihintaan (2 aikuista ja kaksi 6-16-vuotiasta lasta) sisältyy lomaohjelma, ateriat ja majoitus valitussa huonetyypissä siten, että koko perhe majoittuu samassa huoneessa.

1 hengen huoneet

1 hengen huoneen lisämaksu 30 €/vrk lisätään valitun majoitustason perushintaan.

Yksi aikuinen ja alle 6-vuotias lapsi
Kun yhden aikuisen kanssa majoittuu ainoastaan alle 6-vuotiaita eli ei-maksavia lapsia, veloitetaan aikuiselta normaalihinnan lisäksi yhden hengen huoneen lisämaksu 30 €/vrk.

Ohjelmat

Kotisivuilla esitetyt ohjelmat ovat alustavia. Lopullinen ohjelma jaetaan avauksessa. Pidätämme oikeuden muuttaa alustavia ohjelmia kurssin lopullisen henkilömäärän mukaan.

Oheispalvelut

Oleskeluanne voitte täydentää myös mm. hierojan, kuntotestaajan ja fysioterapeutin palveluilla. Tarkemmat tiedot etukäteen myyntipalvelustamme tai paikan päällä vastaanotosta.

Lastenhoito

Osalla kursseistamme järjestämme ohjelmia myös kouluikäisille lapsille ja 3-5-vuotiaille Vimpuloille. Tarjoamme 0-2-vuotiaiden lasten vanhemmille mahdollisuuden ostaa liikuntalomillemme lastenhoitoa: Katso 0-2-vuotiaiden lastenhoitotarjous tästä.

Lahjakortit

Ilmoitathan voimassa olevasta lahjakortista (esim. VIP-lahjakortit) varausta tehdessäsi, jotta se voidaan huomioida laskun loppusummassa. Lahjakortin summaa ei voi itse vähentää laskun loppusummasta. Muistathan ottaa lahjakortin mukaan Pajulahteen ja antaa sen vastaanottoon.

Vakuutukset

Me teemme kaikkemme, että asiakkaamme voivat nauttia liikunnan ilosta turvallisesti ja ilman turhia riskejä. Joskus kuitenkin tapahtuu vahinkoja, joita ei valitettavasti voi estää. Huolehdithan siitä, että tapaturmavakuutuksesi on voimassa.

Muuta

Leirien, kurssien ja lomien toteutumisessa minimiosallistujamäärät ovat 8-20 hlöä sisällöstä riippuen. Pidätämme oikeuden lomien peruuttamiseen 14 vrk ennen alkamisajankohtaa sekä ajankohtien ja hintojen muutoksiin. Peruuttamistamme lomista palautamme asiakkaan maksaman varausmaksun kokonaisuudessaan.

Varaa majoitus tästä