Loimibasket 2019

Kesällä 2019 juhlitaan Loimibasketin 15-vuotis synttäreitä. Jo vuodesta 2005 lähtien järjestetty Esa Mäki-Tulokaan perinteinen Loimibasket -korisleiri järjestetään jälleen Pajulahdessa  10.-14.6.19. Kimmokkeen leirin järjestämiseen Esa sai jo nuorena osallistuessaan itse aikanaan juuri Pajulahdessa järjestetylle Saku Pehkosen ja Lea Hakalan järjestämille leireille. Vaikka olosuhteet Pajulahdessa ovatkin siitä ajasta hurjasti kehittyneet, niin tuttu ympäristö luo leirille loistavat puitteet. Leirin pituus on 5 päivää ja hinta 385 €. Loimibasketin ajatus on alusta lähtien aina ollut olla paras korisleiri!

Kesällä 2019 leiri on tarkoitettu kaikille edellisen kauden C- ja B -junioreille sekä tuleville C -junioreille. Leirille ovat siis tervetulleita kaikki 2003-2007 syntyneet tytöt ja pojat. Leirin onnistumisen takaamiseksi kaikki leiriläiset ovat aktiivisia harrastajia eli lisenssipelaajia. Leiriläiset ovat vuodesta toiseen olleet täysin kokemattomista vasta-alkajista aina nuorten maajoukkuetason nuoriin. Leirille voivat osallistua myös ne, jotka kokevat jäävänsä omassa joukkueessaan vähemmälle huomiolle, mutta haluavat silti kehittää itseään. Leirillä ei pelata juuri lainkaan, vaan kaikki tekeminen leirillä perustuu henkilökohtaisten asioiden parantamiseen ja itsenä haastamiseen. Näin ollen leiri sopii kirjaimellisesti kaikille! Leirillä vieraillaan myös Suomen suurimmassa Seikkailupuistossa.

Ilmoittaudu heti! Leiri laskutetaan toukokuussa 2019.

LOIMIBASKET REUNION 14.-16.6.19

Kesällä 2019 vuorossa on jo viidestoista kesä Loimibasketin merkeissä, joten eiköhän sitä ole syytä juhlistaa oikein kunnolla! Loimibasket Reunion K-18 kerää kaikki vanhat Loimibasketin leiriläiset, ohjaajat ja vieraat yhteen viettämään unohtumatonta viikonloppua Pajulahden upeisiin maisemiin 14.-16.6.19. Loimibasket Reunion pitää sisällään parhaita paloja viidentoista vuoden ajalta, niin lajiharjoittelun, tukiharjoittelun kuin iltaohjelmienkin osalta. Tästä leiristä tulee siis kaikkien muistelujen lisäksi huikea liikuntaviikonloppu, jonka jälkeen jaksaa tasaista arkea taas pitkään. Reunion-viikonloppu huipentuu maukkaaseen juhla-illalliseen, jolle tahdit antaa itseoikeutetusti Brädi! Toivottavasti säkin olet mukana, ja tehdään yhdessä viikonlopusta yhtä unohtumaton kuin silloin, kun sinäkin olit viimeksi mukana! Tervetuloa mukaan!

 

Reunion laskutetaan tammikuussa 2019

Huomioithan, että reunion-viikonloppu on k-18.

 

Loimibasket Reunion 2vrk

14.-16.6.

Opistotaso 215 €
Hotellitaso 245 €
1 hh lisä 60€

 

Hinnat voimassa 31.12.2018 asti. Sen jälkeen ilmoittautuneiden hintoihin lisätään +20€