Siirry verkkokauppaan »

UUTINEN 13.9.2019: Mikko Levola Liikuntakeskus Pajulahden toimitusjohtajaksi

Liikuntakeskus Pajulahden toimitusjohtaja vaihtuu. Pajulahtea ylläpitävän Valtakunnallinen valmennus- ja liikuntakeskus Oy:n (VVLK) hallitus on valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi liikuntatieteiden maisteri Mikko Levolan, joka aloittaa tehtävässä 1.1.2020. Levola on toiminut Liikuntakeskus Pajulahden valmennuskeskuksen johtajana syksystä 2007 ja viime vuodet myös yhtiön varatoimitusjohtajana.

Nykyinen toimitusjohtaja liikuntatieteiden tohtori Lasse Mikkelsson aloittaa Liikuntakeskus Pajulahden omistavan Urheiluopistosäätiön hallituksen neuvonantajana 1.1.2020 lukien. Mikkelsson aloitti Liikuntakeskus Pajulahden palvelussa vuonna 1984 ja nimitettiin toimitusjohtajaksi vuonna 2006.

Urheiluopistosäätiö on viime vuosina verkottunut laajasti suomalaisen urheiluelämän kanssa, niin huippu-urheilun kuin sellaisten tahojen kanssa, jotka edistävät liikunnan tasa-arvon edistymistä. Yhteistyötä eri toimijoiden kanssa pyritään edelleen lisäämään. Lisäksi säätiö on sitoutunut edistämään liikuntapaikkojen rakentamista. Säätiö tulee lähiaikoina linjaamaan strategiaansa pitkälle tulevaisuuteen. Lasse Mikkelsson on kehittänyt Pajulahtea erittäin menestyksellisesti. Nyt hänen osaamisensa ja verkostonsa saadaan paremmin säätiökonsernin käyttöön, tiivistää Urheiluopistosäätiön hallituksen puheenjohtaja Perttu Puro tehtyjä ratkaisuja.

Uudelle toimitusjohtajalle Mikko Levolalle Pajulahti on tuttu paikka. Levola on toiminut Liikuntakeskus Pajulahden valmennuskeskuksen johtajana syksystä 2007 ja viime vuodet myös yhtiön varatoimitusjohtajana. Levola tunnetaan myös entisenä huippu-urheilijana, joka 1980-luvulla voitti korkeushypyssä neljä Suomen mestaruutta ulkoradoilla ja kolme sisäradoilla.

Mikko Levolan valinta oli selkeä ja helppo. Lasse Mikkelssonin aisaparina työskennellyt Levola tuntee talon hyvin. Lisäksi Levolalla on erinomaiset yhteydet suomalaisen urheilun ja liikunnan toimijoihin, linjaa VVLK Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Hako, joka päätyönään toimii Urheiluopistosäätiön toimitusjohtajana.

 

Tero Kuorikoski valmennuskeskuksen johtajaksi

Liikuntakeskus Pajulahden uudeksi valmennuskeskuksen johtajaksi VVLK Oy:n hallitus on 15.2.2020 lukien nimittänyt filosofian tohtori Tero Kuorikosken. Kuorikoski toimii tällä hetkellä Paralympiakomitean pääsihteerinä. Kuorikoskella on työkokemusta myös Pajulahdesta ja sen kumppaneista. Hän toimi ennen nykyistä tehtäväänsä Pajulahden kansainvälistymisprojektin koordinaattorina ja sitä ennen Päijät-Hämeen Urheiluakatemian toiminnanjohtajana. Myös Kuorikoski on entinen huippu-urheilija. Taekwondossa hän kuului Suomen maajoukkueeseen. Paras menestys oli EM-kisojen 9. sija.

Olemme erittäin iloisia, että meillä oli mahdollisuus saada Tero Kuorikoski vahvistamaan Liikuntakeskus Pajulahden johtoryhmää. Työssään Paralympiakomiteassa Kuorikoski on ollut yhteistyössä käytännössä kaikkien urheilulajien kanssa ja tuntee sitä kautta asiakkaiden tarpeet,painottaa hallituksen puheenjohtaja Jukka Hako.

Pajulahti on Lahdessa toimiva urheiluopisto ja vapaa-ajan liikuntakeskus, joka on ainoana Suomessa sekä Olympiakomitean että Paralympiakomitean virallinen valmennuskeskus. Toiminta- ajatuksenamme on lisätä liikunnan avulla ihmisten ja yhteisöjen terveyttä, järjestää korkeatasoista liikunta-alan ammatillista koulutusta sekä tarjota huippuolosuhteet ja laadukasta osaamista urheiluvalmentamiseen.

 

Lisätietoja:

Jukka Hako, VVLK:n hallituksen puheenjohtaja                                                  p. 050 4650399

Lasse Mikkelsson, toimitusjohtaja                                                                           p. 044 7755343

Mikko Levola, toimitusjohtaja 1.1.2020 alkaen                                                     p. 044 7755341

Tero Kuorikoski, valmennuskeskuksen johtaja 15.2.2020                                  p. 040 0242009

 

Varaa majoitus tästä