Siirry verkkokauppaan »

Nyt paussi! - seminaari työhyvinvoinnista

Innostavia oivalluksia! Rohkeutta ajatella toisin!

Liikuntakeskus Pajulahti järjestää torstaina 16.2.2023 seminaarin työhyvinvoinnista. Tule kuuntelemaan inspiroivia puhujia ja poimi parhaat vinkit omaan jaksamiseesi. Työhyvinvointipäivään paikan päälle osallistuville tehdään myös henkilökohtainen Hyvinvointinavigaattori ja päivän aikana on mahdollisuus myös tehdä InBody-kehonkoostumusmittaus. Päivä pitää sisällään myös rentoutumista ja palautumista Pajulahden tiloissa.

Tule työporukalla, yksin tai ystävän kanssa. Seminaari on tarkoitettu jokaiselle työhyvinvoinnista ja jaksamisesta kiinnostuneelle. Olitpa yleisesti työhyvinvoinnista kiinnostunut, tiiminvetäjä tai työhyvinvoinnin parissa työskentelevä, tule mukaan ja hanki eväitä omaan tai tiimin jaksamiseen. Ota mukaan rennot vaatteet ja villasukat!

PUHUJAT

Duudsoneistakin tuttu Jarno Laasala luotsaa kuulijat seminaaripäivän läpi. 20 vuotisen uraseikkailun aikana Jarno on sukeltanut syvälle itseensä ja tutkinut itsemyötätunnon vaikutusta työhyvinvointiin. Unilääkäri ja tutkija Henri Tuomilehto kertoo palautumisesta ja unesta. Psykologista turvallisuutta käsittelee yrittäjä ja koripalloilija Juho Nenonen työyhteisön hyvinvoinnin näkökulmasta. Liikuntafysiologi Juha Sorviston puheenvuoro käsittelee fyysistä jaksamista.

OSALLISTUMINEN JA HINTA

Työhyvinvointiseminaarin hinta 119 € (sis. alv). Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 15.2.2023. Osallistumisen voit perua kahta viikkoa ennen tapahtumaa. Perumisesta veloitamme toimisto- ja käsittelykulut 10 €. Työhyvinvointipäivän hinta sisältää:

  • asiantuntijaluennot
  • henkilökohtaisen Hyvinvointinavigaattorin (ennakkokysely) ja analyysin
  • InBody-kehonkoostumusmittauksen
  • hyvinvointitunnin
  • lounaan ja seminaarin kahvitukset
  • saunat ja avanto

ETKÖ PÄÄSE PAIKAN PÄÄLLE? OSALLISTU ETÄNÄ

Etäosallistumismahdollisuus sisältää koko päivän streamauksen työhyvinvointiluennoista. Webinaarin hinta 45 €/hlö (sis. alv). Osallistumisen voit perua veloituksetta kahta viikkoa ennen tapahtumaa. Sen jälkeen veloitamme perumisesta toimisto- ja käsittelykulut 10 €. Webinaarin hinta sisältää:

  • asiantuntijaluennot streamattuna

OHJELMA (pidätämme oikeuden muutoksiin)

8:00 InBody-testausmahdollisuus halukkaille
8:30 Aamukahvit
9:00-9:45 Avaus: Jarno Laasala, Pajulahden tervehdys
9:45-10:30 Kuinka hyvin voimme työssämme? Faktoja tämän hetken työhyvinvoinnista.
10:30-11:30 Palautuminen & uni – unilääkäri Henri Tuomilehto
11:30-12:15 Lounas
12:15-13:15 Psykologinen turvallisuus  hyvinvointi työyhteisössä – Juho Nenonen
13:15-14:00 Fyysinen jaksaminen – liikuntafysiologi Juha Sorvisto
14:00-14:15 Päätössanat (streamaus päättyy)
14:15-15:00 Kahvit ja Hyvinvointinavigaattorin analyysi
15:00-16:00 Hyvinvointitunti – etukäteen valittu Foam roller, FasciaMethod tai uusi kuntosali
16:00-17:00 Saunat ja avanto

Jarno Laasala,
Kapinallisen ystävällinen puhuja, luova johtaja, inspiroija

Jarno Laasala on luonut Duudsoneista kansainvälisen menestystarinan jonka tv-ohjelmat ovat levinneet yli 150 maahan ja kasvattanut Rabbit Films tuotantoyhtiönsä kellaripajasta Hollywood peluriksi. Jarno on tehnyt mahdottomasta mahdollista. 20-vuotisen uraseikkailun aikana Jarno on sukeltanut syvälle itseensä ja tutkinut itsemyötätunnon vaikutusta työhyvinvointiin.

Jarno Laasala ei pelkää puhua vaikeista hetkistä ja avata kuinka niistä on noustu ja luotu uutta menestystä. Hänen kokemansa burnout ohjatessaan Hollywoodissa tv-sarjaa on ollut yksi hänen isoimmista opettajista. Inspiroivana puhujana Jarno haluaa herättää yleisössä tunteita ja ravistella kuulijaansa.

Juho Nenonen,
yrittäjä, koripalloilija, tutkija

Juho Nenonen on työelämän kehittämiseen erikoistuneen Sportspot Oy:n perustaja, ammattikoripalloilija ja urheilujohtamisen tutkija. Hän on toiminut urheilujohtamisen opetuksen parissa lähes kymmenen vuotta. Viime vuosina Juho on syventynyt erityisesti tiimien tärkeimmän menestystekijän, psykologisen turvallisuuden tutkimukseen ja kehittämiseen työpaikoilla. Koripallossa Juho on edustanut niin Suomen koripallomaajoukkuetta Susijengiä kuin Suomen parhaita seurajoukkueitakin. Yrittäjyyden lisäksi hän pelaa edelleen ammatikseen Salon Vilppaassa.

Jokainen kuulija saa mukaansa uutta ajateltavaa, inspiraatiota ja käytännön vinkkejä siihen, kuinka jokainen meistä voi olla luomassa psykologista turvallisuutta ja sitä kautta parempaa (työ)elämää.

Henri Tuomilehto,
unilääkäri, tutkija, tietokirjailija, yrittäjä

Henri Tuomilehto on harvoja työkseen unihäiriöpotilaita hoitavia lääkäreitä maailmassa. Jo 20 vuoden ajan hän on tutkinut unta, unen vaikutuksia terveyteen ja ennen kaikkea sitä, kuinka ihminen itse voi parantaa nukkumistaan. Huippu-urheilussa hän työskentelee tällä hetkellä muun muassa NHL-joukkue Columbus Blue Jacketsissa. Henrin käytännön läheiset luennot käsittelevät työelämän haasteita ja muutoksia, etenkin haasteellisen työn; johtotehtävien, vuorotyön ja lisääntyneen etätyön vaikutusta nukkumiseen ja palautumiseen. Mutta ennen kaikkea hänen luentojensa tavoitteena lisätä sitä oikeaa tietoisuutta unesta ja korostaa, mitä kaikkea me voimme itse tehdä parantaaksemme nukkumista.

Juha Sorvisto,
liikuntafysiologi

Juha Sorvisto on Jyväskylän yliopistosta valmennus- ja testausopilta valmistunut Liikuntafysiologi. Juha on pyörittänyt Pajulahden testiasemaa vuodesta 2015 lähtien vastaten urheilijoiden ja kilpakuntoilijoiden kestävyystestauksesta.  Kilpasuunnistustaustan omaava kestävyysurheilija käyttää nykyisin vapaa-aikaansa suunnistaen ja polkujuosten.

Puheenvuorossaan Juha avaa miten voimme fyysisillä ominaisuuksillamme auttaa työssä jaksamisessa, ja miten voimme pienillä teoilla lisätä fyysistä jaksamista.

Varaa majoitus tästä