Siirry verkkokauppaan »

Painonnostoleiri

Pajulahdessa järjestetään junioripainonnostajille suunnattu avoin painonnostoleiritys 20.-23.5.2021.

Osallistuminen leirille on avoin kaikille juniorinostajille. Leirille ovat tervetulleita niin ikäluokkansa parhaat kuin lajin juuri aloittaneet. Leiri on tarkoitettu erityisesti niille junioreille, jotka ovat vielä valmennusryhmien ulkopuolella tai joilla ei ole omaa seuravalmennusta. Myös urheilijoiden vanhemmat ja henkilökohtaiset valmentajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan paikan päälle. Urheilijavalinnassa etusijalla ovat alle 17-vuotiaat nostajat, mutta osanottajarajoitusten salliessa ikäraja on vain ohjeellinen, sillä innostus ajaa ikärajojen ohi.

Leirillä urheillaan monipuolisesti, harjoituksia ovat ohjaamassa koulutetut  painonnosto- ja yleisurheiluvalmentajat. Monipuolisen lajiharjoittelun lisäksi oheisharjoittelua painonnostajille soveltuvin yleisurheilu- ja voimisteluharjoittein. Painonnostoharjoituksista vastaavat Jyrki Kononen ja Saara Retulainen, yleisurheilusta Tuomas Laaksonen ja Heidi Nokelainen. Lisäksi päivä- / harjoituskohtaisesti mukana toimii apuvalmentajia.

Leirille otamme koronarajoitusten vielä voimassa ollessa mukaan 10 urheilijaa, ilmoittautumisjärjestyksessä. Myöhemmin,  rajoitusten salliessa, osallistujamäärä tulee olemaan suurempi.

Leirin hinta: alle 16-vuotiaat juniorit 207 € / 3 vrk  |  aikuinen  222 € / 3 vrk

Ilmoittaudu leirille täältä. Ilmoittautumiset 9.5.2021 mennessä

 

Lisätietoja leireistä antaa:

Jyrki Kononen
[email protected]

 

Varaa majoitus tästä