Siirry verkkokauppaan »

Painonnostoleiri

Pajulahdessa järjestetään junioripainonnostajille suunnattu avoin painonnostoleiritys keväällä 2021. Leirit järjestetään 4.-7. maaliskuuta ja 8.-11. huhtikuuta Pajulahdessa.

Osallistuminen leireille on avoin kaikille juniorinostajille. Leireille ovat tervetulleita niin ikäluokkansa parhaat kuin lajin juuri aloittaneet. Leirit on tarkoitettu erityisesti niille junioreille jotka ovat vielä valmennusryhmien ulkopuolella tai joilla ei ole omaa seuravalmennusta. Leirille ovat tervetulleita mukaan toimintaan paikanpäälle myös urheilijoiden vanhemmat ja henkilökohtaiset valmentajat. Urheilijavalinnassa etusijalla ovat alle 17-vuotiaat nostajat, mutta osanottajarajoitusten salliessa ikäraja on vain ohjeellinen, sillä innostus ajaa ikärajojen ohi.

Leirillä urheillaan monipuolisesti, harjoituksia ovat ohjaamassa koulutetut  painonnosto- ja yleisurheiluvalmentajat. Monipuolisen lajiharjoittelun lisäksi toteutamme harjoittelua painonnostajille soveltuvin yleisurheilu- ja voimisteluharjoittein. Painonnostoharjoituksista vastaavat Jyrki Kononen ja Saara Retulainen, yleisurheilusta Tuomas Laaksonen ja Heidi Nokelainen. Lisäksi päivä / harjoituskohtaisesti mukana toimii apuvalmentajia.

Ensimmäiselle leirille otamme koronarajoitusten vielä voimassa ollessa mukaan kymmenkunta urheilijaa, ilmoittautumisjärjestyksessä. Kevään myöhemmille leireille, rajoitusten salliessa, otamme enemmän osallistujia.

Leirin hinta: alle 16-vuotiaat juniorit 207 € / 3 vrk  |  aikuinen  222 € / 3 vrk

Ilmoittautumiset 4.-7. maaliskuuta järjestettävälle leirille täältä. Ilmoittautumiset 21.02.2021 mennessä.

Ilmoittautumiset 8.-11. huhtikuuta järjestettävälle leirille täältä. Ilmoittautumiset 28.03.2021 mennessä

 

Lisätietoja leireistä antaa:

Jyrki Kononen
[email protected]

 

Varaa majoitus tästä