Siirry verkkokauppaan »

Personal trainer -palvelut

Pajulahti tarjoaa personal trainer -palveluita niin vasta-alkajille kuin kokeneemmille treenajille. Palveluita löytyy eri tasoisia ja eri hintaisia, riippuen siitä mitä tarvitset. Katso alta eri palvelut ja ota yhteyttä.

KUNTOSALIOHJAUS  & KUNTOSALIIN TUTUSTUMINEN (pienryhmä)

(2-6 hlö/ryhmä, kesto 60min)

Hinta: 15 €/hlö/ohjaus

Kuntosalin pienryhmäohjaus soveltuu niin aloitteleville kuin kokeneemmallekin kuntoilijalle. Ohjauksen aikana käydään kuntosalin tärkeimmät laitteet ohjatusti läpi, jolla luodaan valmiuksia harjoitella päärakennuksen kuntosalilla turvallisesti, tehokkaasti ja monipuolisesti. Ohjaaja opastaa ohjauksen aikana oikeat tekniikat, laitteiden säädöt ja mahdolliset erilaiset variaatiot. Tutustumisen kautta asiakas tulee tutuksi kuntosalin ja palautumiskeskuksen erilaisiin mahdollisuuksiin. Ohjausaika 60min, jonka lisäksi asiakkaalla mahdollisuus hyödyntää kuntosalia sekä pukuhuoneiden suihku- ja saunatiloja ohjauksen jälkeen. Voit valita ohjauksen itsellesi tai esim. pienelle yritys- tai kaveriporukalle.

Tiistai: 15.00 – 16.00
Keskiviikko: 8.30 – 9.30
Torstai: 17.00 – 18.00

PERSONAL TRAINER -OHJAUS & KUNTOSALIOHJELMA (yksilöohjaus)

(sis. 15 min esitiedot & 45 min ohjaus & 30 min ohjelman luonti)

Hinta:
Kuntosalin jäsenille: 75 €/krt
Ei-jäsenille: 89 €/krt

Personal trainer -ohjaus on henkilökohtainen kuntosaliohjaus, jossa tehdään asiakkaan lähtö- ja tarvekartoitus sekä laite- tai liikekohtainen ohjaus kuntosalilla. Ohjauksen aikana käydään asiakkaan tarpeiden mukaiset liikkeet ja laitteet läpi opastetusti, jotta asiakkaalla on valmiudet lähteä toteuttamaan ohjelmaansa omatoimisesti. Ohjaaja muodostaa liikkeiden pohjalta asiakkaan henkilökohtaisen kuntosaliohjelman, jossa listataan liikkeet, sarjamäärät, toistomäärät ja lähtöpainot. Ohjelmaa voi käyttää ilman muutoksia (pieniä sarjapainojen lisäystä huomioimatta) 8 – 12 viikon ajan.

 

KUNTOSALIOHJELMA TAI OHJELMAN PÄIVITTÄMINEN

(sis. 45 min ohjaus & 30 min ohjelman luonti)

Hinta: 45 €/ohjelma

Ohjelman päivittäminen sisältää laite-tai liikekohtaisen ohjauksen kuntosalilla ohjaajan kanssa ja liikkeiden pohjalta rakennetun asiakkaan henkilökohtaisen kuntosaliohjelman. Ohjelman luomisessa huomioidaan aiemmin käytössä olleet liikkeet ja sarjat. Yksittäistä ohjelmaa suositellaan käytettäväksi 8 – 12 viikon ajan, jonka jälkeen liikkeitä ja sarjoja on hyvä päivittää optimaalisen kehittymisen kannalta.

 

Saavuthan paikalle vähintään 15 min ennen ohjausta.

Varaa majoitus tästä