Siirry verkkokauppaan »
Valtteri Bottas Duathlon Pajulahdessa jo neljättä kertaa

Valtteri Bottas Duathlon

Koko perheen tapahtuma Valtteri Bottas Duathlon kilpaillaan Pajulahdessa sunnuntaina 21.8.2022. Järjestyksessään viides Valtteri Bottas Duahtlon kilpaillaan jo perinteisesti elokuussa Nastolassa Pajulahden kuvankauniissa maisemassa.

Tapahtumassa kilpaillaan duathlonissa, jossa yhdistyvät juoksu ja pyöräily. Yksilösarja koostuu 5 kilometrin juoksusta, 20 km:n maastopyöräilystä sekä 3 km:n juoksusta. Yksilösarjojen lisäksi tapahtumassa kilpaillaan myös joukkue- ja perhesarjassa. Kolmatta kertaa tapahtumassa on mukana myös alle 7-vuotiaiden Mini Valtteri Bottas Duathlon. 

Urheilutapahtumalla on tarkoitus saada aikaan hyvää ja kannustaa ihmisiä liikkumaan enemmän. Valtteri Bottakselle tapahtuman kautta toteutettava hyväntekeväisyys on ollut alusta asti tärkeää, ja tapahtuma onkin lahjoittanut joka vuosi rahaa hyväntekeväisyyteen. Viime vuosina avustukset on kohdistettu erityisesti Nastolan alueen nuorten hyvinvoinnin edistämiseen. 

ILMOITTAUTUMINEN 

www.valtteribottasduathlon.com

Hintaporras 2 (1.1.-31.5.) Duathlon 50 €, Joukkue Duathlon 150 €
Hintaporras 3 (1.6.-20.8.) Duathlon 77 €, Joukkue Duathlon 210 €
Perheduathon 20 € koko ajan.

Jälki-ilmoittautuminen paikan päällä on myös mahdollista kisapäivänä hintaan 85 € naiset & miehet, perhedeuathlon 30 € ja joukkueduathlon 250 €. Maksu joko käteisellä tai pankkikortilla info-teltalla.

MAJOITUS 

Osallistuville majoitus Pajulahdessa hotellitason huoneessa hintaan 65 €/hlö/2hh, 1 hengen huonelisä +30 €, sisältää aamiaisen. Ota yhteyttä, huonevaraukset: [email protected], +3583 885 511.

Date

elo 21 2022
Expired!

Time

All Day

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

four × three =

Varaa majoitus tästä