Pajulahti 90

”Emme kasvata sielua emmekä ruumista, vaan ihmistä”
pajulahtelainen sanonta 1930-luvulta

Pajulahden tarina on toukokuussa 2019 jo 90-vuotta vanha. Me pajulahtelaiset olemme erittäin ylpeitä historian värittämästä ja tulevaisuutta kohti jatkuvasti kehittyvästä keskuksestamme.

Juhli kanssamme kokouksen tai yrityspäivän yhteydessä. Keittiömme on rakentanut juhlavuoden oman menun.

Kiitos kaikille 23.-24.5. kanssamme juhlineille.

JUHLANÄYTELMÄ: Pajulahden laulu TULOSSA TALLEENTEENA

Pajulahden laulu – juhlaesitys kunnon yhdeksänkymppisestä
”Emme kasvata sielua emmekä ruumista vaan ihmistä”

Nuori liikunnanohjaaja Panu Lahti (Antti Autio) on juuri päässyt unelmiensa työpaikkaan Pajulahteen töihin. Itsevarma urheilulupaus haaveilee maineesta ja kunniasta, mutta hänellä on vielä paljon opittavaa ennen kuin hän todella ymmärtää Pajulahden hengen. Nuorukaisen koutseina toimivat niin Pajukettu, naisvoimistelijat kuin keihäslegenda Soini Nikkinenkin.

Pajulahden laulu kertoo tarinaa Pajulahden yhdeksästä vuosikymmenestä. Se on hilpeä, haikea, sporttinen ja kunnon esitys Pajulahden menneestä ja tulevasta.

Tiesitkö, että Pajulahti on naisten perustama, eikä sinne ollut ennen miehillä asiaa? Tiesitkö, että Pajulahdesta valmistunut liikunnanohjaaja on tehty kolme maailmanennätystä Pajulahdessa samana päivänä? Tiesitkö, että nykyään Pajulahdessa harjoittelevat Suomen vammaisurheilun huippunimet?

Tervetuloa katsomaan riemukasta juhlaesitystä Pajulahden vuosikymmenistä Nikula-hallin historiaa henkivään miljööseen! Pajulahden laulu -esityksessä näyttämöllä nähdään muun muassa Meriteatterissa näyttelevät näyttelijät Antti Autio, Jaakko Ohtonen ja Vera Veiskola. Autio tunnetaan myös levyttävänä artistina, Ohtosen on voinut nähdä muun muassa Syke-sarjassa ja Veiskolan Kajaanin kaupunginteatterin näyttämöllä. Esityksen käsikirjoittaa ja ohjaa teatteriohjaaja, käsikirjoittaja ja taiteellinen johtaja Anni Mikkelsson, jolle Pajulahti oli lapsena kuin toinen koti. Esityksen valot suunnittelee Nadja Räikkä, videoista ja äänistä vastaa Jussi Virkkumaa ja puvustuksesta Hanna Kaitila. Tanssikoreografeista vastaa Pajulahden opettaja Riitu Samporanta. Näytelmässä avustavat Pajulahden liikuntaneuvojaopiskelijat Katariina Laine, Janette Pahkala, Iida Nurmi, Ronja Peltola ja Iida Karjalainen.

TARJOUKSET

Tulossa:

  • 23.5. päivän lounas, päivällinen tai seikkailulippu 9 € / henkilö

Menneet tarjoukset

  • Ysikymppisen majoitustarjous”90 € / kahden henkilön hotellihuone sisältäen aamiaiset. Tarjous on voimassa pe 29.3.-pe 5.4. välisenä aikana tehdyille uusille varauksille.
  • Juhlavuoden avajaistarjouksena Seikkailupuiston liput kesäkaudelle 2019 vain 9 €, viikon 9 aikana!

TAPAHTUMAT

EPFA NATIONS CUP 21.-27.5.2019

Pajulahdessa järjestetään viikolla 21 sähköpyörätuoli jalkapallon EM-kilpailut. 7 joukkueen turnauksessa taistellaan Euroopan Mestaruuden lisäksi viidestä paikasta vuoden 2021 MM-kilpailuihin. Ottelut pelataan Pajulahti-Hallissa ja kaikkiin otteluihin on yleisöllä vapaa pääsy.

LUE LISÄÄ

HUONEISTOHOTELLI PUISTOPAJU

Juhlavuonna Pajulahteen rakentuu kesäksi 2019 uusi 32 huoneen, kahden erillisrakennuksen, huoneistohotelli Puistopaju. Rakennusprojektista valtakunnallisesti mielenkiintoista tekee siihen rakentuvat kahdeksan alppimajahuonetta, joissa voidaan säädellä hengitettävän ilman happipitoisuutta vastaamaan vuoristo-olosuhteita.

LUE LISÄÄ

80_halli 80_huone 80_kahvila 80_naiset_sisallys 80_nikkinen 80_rakennus 80_ryhma 80_seivashyppy 80_ulkokeinut 80_voimailua puistopaju_havainne
<
>
Ensimmäiset naiset saapuvat