Pajulahti 90

”Emme kasvata sielua emmekä ruumista, vaan ihmistä”
pajulahtelainen sanonta 1930-luvulta

Pajulahden tarina on toukokuussa 2019 jo 90-vuotta vanha. Me pajulahtelaiset olemme erittäin ylpeitä historian värittämästä ja tulevaisuutta kohti jatkuvasti kehittyvästä keskuksestamme. Haluamme juhlia tätä vuotta Teidän kanssanne. Tällä sivulla tulemme julkaisemaan juhlavuoden tarjoukset sekä tapahtumat, joista suurin yleisölle avoin tapahtuma on to 23.5. Pajulahden historiasta kertovan näytelmän ensiesityksessä.

Juhli kanssamme kokouksen tai yrityspäivän yhteydessä. Keittiömme on rakentanut juhlavuoden oman menun.

TARJOUKSET

Pajulahden Seikkailupuisto on Suomen suurin kiipeilypuisto: 14 rataa, 177 tehtävää, 2,4, km matkalla.  

Juhlavuoden avajaistarjouksena Seikkailupuiston liput kesäkaudelle 2019 vain 9 €, viikon 9 aikana!

Tarjous on voimassa 21.2.-3.3.2019, max 5 lippua / asiakas.
Lähetä viesti [email protected] ja palaamme Sinulle maksutietojen kanssa.

Lisäämme muita tarjouksia kevään tullen! 

TAPAHTUMAT

HUONEISTOHOTELLI PUISTOPAJU

Juhlavuonna Pajulahteen rakentuu kesäksi 2019 uusi 32 huoneen, kahden erillisrakennuksen, huoneistohotelli Puistopaju. Rakennusprojektista valtakunnallisesti mielenkiintoista tekee siihen rakentuvat kahdeksan alppimajahuonetta, joissa voidaan säädellä hengitettävän ilman happipitoisuutta vastaamaan vuoristo-olosuhteita.

LUE LISÄÄ

JUHLAPÄIVÄT 23.-24.5.2019

Kaikille avoimesta tapahtumasta myöhemmin lisää.

JUHLANÄYTELMÄ

Avoin kenraali 23.5. Aikataulu tarkentuu lähempänä ajankohtaa.

Pajulahden laulu – juhlaesitys kunnon yhdeksänkymppisestä
”Emme kasvata sielua emmekä ruumista vaan ihmistä”

Näytelmä kertoo tarinaa Pajulahden yhdeksästä vuosikymmenestä. Se on hilpeä, haikea, sporttinen ja kunnon esitys Pajulahden menneestä ja tulevasta.

Pajulahden laulu -esityksessä näyttämöllä nähdään muun muassa Meriteatterissa näyttelevät näyttelijät Antti Autio, Jaakko Ohtonen ja Vera Veiskola. Esityksen käsikirjoittaa ja ohjaa teatteriohjaaja, käsikirjoittaja ja taiteellinen johtaja Anni Mikkelsson, jolle Pajulahti oli lapsena kuin toinen koti. Esityksen valot suunnittelee Nadja Räikkä, videoista- ja äänistä vastaa Jussi Virkkumaa ja puvustuksesta Hanna Kaitila.

80_halli 80_huone 80_kahvila 80_naiset_sisallys 80_nikkinen 80_rakennus 80_ryhma 80_seivashyppy 80_ulkokeinut 80_voimailua puistopaju_havainne
<
>
Ensimmäiset naiset saapuvat