Siirry verkkokauppaan »

Palautumiskeskus

Pajulahden palautumiskeskuksen kuntosali sekä laitteet soveltuvat niin huippu-urheilijan kuin arkiliikkujankin harjoittelusta ja arjen kuormituksesta palautumisen tehostamiseen ja kuntoutuksen edistämiseen. Palautumiskeskuksen laitteisiin kuuluvat AlterG Anti Gravity -painokevennetty juoksumatto, GameReady kylmä-kompressiolahkeet, Infrapunasauna, kylmäallas ja kuuma-allas, Kompressiolahkeet, Hierontadivaani Neurosonic ja Lihashuoltovasara. Palautumiskeskuksella sijaitsee myös uudistettu päärakennuksen kuntosali.

Lisäksi hieronnassa ja fysioterapiassa voidaan hyödyntää uutena laitteena lääkinnällistä Shockwave-paineaaltohoitolaitetta mm. kivun lievitykseen lihas- ja jänneongelmissa.

Voit ostaa:

  • Päärakennuksen kuntosalikortin
  • Palautumiskeskuksen kortin
  • Kuntosalin ja Palautusmiskeskuksen yhteiskäyttökortin

Palautumiskeskus on avoinna päivittäin klo 7.00-22.00

PÄÄRAKENNUKSEN KUNTOSALI

Palautumiskeskuksen yhteydessä sijaitsee uudistettu kuntosali. Kuntosalin laitteisto ja välineistö on mietitty niin, että ne palvelevat useita eri asiakasryhmiä. Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokeneempi kuntosalikävijä, sopii uudistettu kuntosali sinulle. Kuntosalilta löytyy välineet penkkipunnerruspenkistä käsipainoihin sekä painonnostolavaan.

Huomiothan, että kuntosalilla saattaa olla ryhmävarauksia, jolloin kuntosali ei ole kuin ryhmän käytössä. Tarkistathan varaustilanteen varauskalenterista.

Päärakennuksen kuntosalin käyttö ei vaadi maksullista jäsenyyttä tai pitkäaikaista sitoutumista.

Ensimmäisellä kerralla, kun ostat kuntosalikortin, pitää sinun lunastaa kuntosalin avainkortti. Avainkortin hinta on 10€. Kertakäynnille saat kertakäyttöisen kortin kuntosalin käyttöä varten.


KUNTOSALIN HINNASTO

 

Kertakäynti1kk-salikortti3kk-salikortti6kk-salikortti
Normaali hinta10 €55 €115 €225 €
Alennusryhmä7 €

 

Majoittuvien asiakkaiden kertakäynti: 7 €

RFID-tunnisteavain (ranneke, kortti, avaimenperä): 10€

 

PALAUTUMISKESKUKSEN VÄLINEISTÖ

Avantopool – palautumisaltaat

Kylmä/kuumapalautuminen nopeuttaa palautumista jolloin puhutaan kontrastihoidoista. Avantopoolia voi hyödyntää niin huippu-urheilija, harrasteurheilijat kuin kuntoliikkujat.

LUE LISÄÄ

GameReady – kylmäkompressiolaite

GameReadyn tavallisin käyttöaihe on akuutissa vammanhoidossa, esimerkiksi nilkan, polven ja ranteen nivelsidevammojen yhteydessä.

 

LUE LISÄÄ

AlterG – painokevennetty juoksumatto kuntoutukseen ja harjoitteluun

Painokevennetty AlterG Anti Gravity -juoksumatto mahdollistaa kevennetyn harjoittelun silloin kun sairaus, leikkaus, vamma tai kiputilat alentaa suorituskykyä.

LUE LISÄÄ

Shockwave – paineaaltohoito

Shockwave-paineaaltohoito (Radial Shockwave Therapy) on nopea ja tehokas hoitomenetelmä nivel-, jänne- ja lihasongelmien hoitoon.

 

 

LUE LISÄÄ

KUNTOSALIN & PALAUTUMISKESKUKSEN YHTEISKÄYTÖN HINNASTO

Kertakäynti1kk-kortti3kk-kortti6kk-kortti
Normaali hinta18 €90 €190 €345 €
Alennusryhmä

Majoittuvien asiakkaiden kertakäynti: 12 €

RFID-tunnisteavain (ranneke, kortti, avaimenperä): 10€

PALAUTUMISKESKUKSEN HINNASTO

Kertakäynti1kk-kortti3kk-kortti6kk-kortti
Normaali hinta55 €
Alennusryhmä

RFID-tunnisteavain (ranneke, kortti, avaimenperä): 10€

Varaa majoitus tästä