Vapaa-aika

Pajulahdessa tekemisessä yhdistyvät liikunta ja rentoutuminen. Tarjoamme monipuolisesti täyden palvelun lomaelämyksiä ja liikuntamahdollisuuksia kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille. Pajulahdessa olemme erityisesti huomioineet esteettömyyden, jotta mahdollisimman moni palveluistamme on kaikkien saavutettavissa. Tervetuloa kokemaan aktiivinen Pajulahti.

Elämykselliset liikuntalomat 

Täyden palvelun Happi Holiday -lomapaketit tarjoavat lomaelämyksiä kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille. Sinä voit keskittyä nauttimaan lomastasi ja liikunnan iloista, me järjestämme ohjelman ja valmistamme ruoan. Valittavanasi on hotelli- ja opistotason majoitusta sekä monipuolinen lomaohjelma, joka tarjoaa muun muassa erilaisia lajikokeiluja.

Tyttö pelaamassa huojuva torni peliä Pajulahden ohjaajan ohjeistamana.

Hyvinvointi ja palautuminen  

Pajulahden personal trainerit auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi olipa kyseessä painonhallinta, lihaskunnon kasvattaminen, urheilullisten taitojen parantaminen tai yleinen hyvinvointi. Pajulahden hieronta- ja fysioterapiapalveluissa voit hyödyntää myös ePassin ja Smartumin hierontaedun.

Nainen istumassa rantakivellä, ihastellen Pajulahden järvimaisemaa.

PajuKlubi  

PajuKlubi on Pajulahden liikuntalomien ja -kurssien kanta-asiakasklubi. Jäsenenä sinua palkitaan siitä, että teet itsellesi hyvää liikkuen, kuntoillen ja luonnosta nauttien.  

Ryhmä naisia ja miehiä on ringissä kaikilla kädet päällekäin keskelle kohotettuna.

Aktiviteetit  Pajulahdessa

Pajulahti tarjoaa innostavia liikuntamahdollisuuksia kaiken tasoisille ja ikäisille liikkujille. Runsas valikoima ulko- ja sisäliikuntamahdollisuuksia on kaikkien saavutettavissa ja soveltuvat niin ryhmille kuin yksin liikkuville.

Pariskunta ajamassa vierekkäin Fatbikeilla Pajulahden rantatiellä.