Siirry verkkokauppaan »

Pajulahden palautumishuone

Pajulahden palautumishuoneen laitteet soveltuvat niin arkiliikkujan kuin huippu-urheilijan käyttöön. Palautumishuoneen laitteisiin kuuluu Neurosonic-hierontadivaani, palautumislahkeet sekä Theragun-lihasvasara. Palautumishuoneen laitteiden tarkoituksena on nopeuttaa palautumista ja sitä kautta tehostaa kehittymistä.

Neurosonic-hierontadivaani lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja kipu lievittyvät.

Palautumislahkeet minimoi rasituksen jälkeistä lihakipua, helpottaa 20 minuutin hoidolla lihasväsymystä, vähentää turvotusta ja lihasjäykkyyttä sekä kiihdyttää nestekiertoa ja kuona-aineiden poistumista

Theragun-lihasvasara on markkinoiden paras tuote syvään lihashuoltoon. Lihasvasaran avulla vähennät lihaskipua ja -jäykkyyttä, vilkastutat verenkiertoa, rentoudut paremmin ja parannat liikkuvuutta.

Voit maksaa palautumishuoneen käytön Pajulahden vastaanottoon tai ennakkoon verkkokaupasta.

 

Varaa majoitus tästä