Siirry verkkokauppaan »

Pajulahden Personal Trainer -koulutus huippu-urheilijoille

Koulutuksen laajuus: 600 tuntia
I aloitusjakso: 09.1.2023 Pajulahdessa
II ulkomaan jakso: huhti-toukokuussa 2023
III jakso: marras-joulukuussa 2023 Pajulahdessa
Etäjaksot: Teams-oppitunnit 10 osiota
Valmistuminen: 08.12.2023
Koulutuksen hinta: 3399€

Kilpa- ja huippu-urheilijoille suunnattu koulutus

Pajulahden Personal Trainer -koulutus on 600 tunnin opetuskokonaisuus, jossa lähiopetusta on 400 tuntia Pajulahdessa sekä kansainvälisessä kohteessa ja etäopiskelua on 200 tuntia. Opiskelijat tekevät lisäksi PT-opinnäytetyön ja suorittavat käytännön harjoittelua liikunta- tai urheilukeskuksessa.

Koulutus alkaa kuukauden mittaisella Pajulahti-jaksolla marraskuussa, jonka jälkeen on etäopiskelua.
Kuukauden kestävä ulkomaan leiri on huhti-toukokuussa 2023, kohde tarkentuu myöhemmin. Kuukauden mittainen päätösjakso pidetään Pajulahdessa marras-joulukuussa 2023 ja huipentuu valmistujaisiin 8.12.2023.

Pajulahden PT-koulutuksessa opetetaan PT:n työssä tarvittavia perusasioita kuten anatomia, fysiologia, biomekaniikka ja PT:nä toimiminen. Koulutuksessa hyödynnetään opiskelijoiden urheiluosaamista, yhteistyöllä kouluttajien ja urheilijan kanssa urheilijan kokemukset ja näkemykset kilpaurheilu-uran varrelta jalostetaan tulevien asiakkaiden käyttöön, osaamista tuotteistetaan opiskelijan vahvuuksiksi PT-markkinoilla. Mikäli olet suorittanut liikunta-alan koulutuksia, voimme mahdollisesti hyväksilukea joitakin osa-alueita.

Koulutukseen voi hakea urheilija, joka tähtää lajinsa kansainväliselle tasolle. Koulutus on suunniteltu tukemaan huippu-urheiluun tähtäävää harjoittelua.

Tiesithän: Pajulahdessa on myös mahdollisuus alppimaja-asumiseen.

Haku on auki!
Hintaan sisältyy opetus, majoitus Pajulahden lähijaksoilla (ei sis. ruokailuja), ulkomaan leirin majoitus ja ruokailut (matkakulut eivät sisälly hintaan) sekä etäkoulutusjaksot.

Tervetuloa Pajulahden Personal Trainer -koulutukseen! Koulutus järjestetään yhteistyössä Pajulahden ja X Personal Coaching Oy:n kanssa.

Koulutus on suunnattu eri lajien kilpa- ja huippu-urheilijoille. Koulutuksen lomassa mahdollistuu yli 3 kuukauden harjoitusleiritys huippuolosuhteissa Pajulahden urheiluopistolla sekä kuukauden mittaisella leirillä etelässä. Koulutuksen lukujärjestys on rakennettu niin, että ammattimainen, kahdesti päivässä, harjoittelu on mahdollista opintojen ohella. ”Haluamme tarjota meidän loistavat harjoitusolosuhteet sekä koulutusosaamisen urheilijoiden käyttöön. Koulutus on rakennettu tukemaan harjoittelua niin sisällöllisesti kuin aikataulullisesti. Myös sen hinta-laatu-suhde on räätälöity urheilijoille sopivaksi.”, Pajulahden PT-koulutuksen vastuuopettaja Janne Lahtinen.

”Haluamme auttaa urheilijoita löytämään ammatilliset vahvuutensa ja jalostaa niistä itselleen tehokkaita myyntivaltteja, kun he rakentavat tulevaisuudessa asiakaspohjaansa.”, XPC:n pääkouluttaja Mika Järvinen.

Varaa majoitus tästä