Siirry verkkokauppaan »

Rekrytointi

Liikuntakeskus Pajulahti on vetovoimainen ja kansainvälisen tason vaatimukset täyttävä koulutus-, valmennus- ja terveysliikuntakeskus. Toimintamme tavoitteena on lisätä liikunnan avulla ihmisten terveyttä, järjestää korkeatasoista liikunta-alan ammatillista koulutusta sekä tarjota huippuolosuhteet ja laadukasta osaamista urheiluvalmentamiseen. Palvelemme asiakkaitamme noin 100 osaajan voimin ja liikevaihtomme on noin 11 M€.

Avoimet työpaikat

Nyt on avoinna paikkoja avoinna monipuolisen liikunnan näköalapaikalla. Arvomme ovat Asiakas Edellä ja Asenne Ratkaisee.

 

Jatkuva haku:

SIIVOUKSEN TUNTITYÖNTEKIJÄ

Työnkuvaan kuuluvat sekä majoitus- että liikuntatilojemme puhtaanapito.  Työajat sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle klo 06:00-20:00 väliselle ajalle.  Alan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Kulkuyhteyksien kannalta oma auto on välttämätön. Lisätiedot Leena Lehtinen 044-7755450 tai Sari Reiman 044-7755469 Hakemukset ja cv sähköpostitse [email protected] tai [email protected]

LASTEN LIIKUTTAJA 

Työnkuvaan kuuluvat liikuntalomiemme pienten lasten liikuttaminen, leikittäminen ja vahtiminen. Ikää tulee olla vähintään 16 vuotta ja henkilöllä tulee olla puhdas rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelyyn. Kokemus lastenhoidosta / pienten lasten kanssa olemisesta katsotaan eduksi. Haku on jatkuva ja työt ajoittuvat koulujen vapaiden ympärille. Lisätiedustelut [email protected] / p. 044 7755 369.