Siirry verkkokauppaan »

Rekrytointi

Liikuntakeskus Pajulahti on Lahden Nastolassa toimiva kansainvälisen tason vaatimukset täyttävä koulutus-, valmennus- ja terveysliikuntakeskus, joka on ainoana Suomessa sekä Olympiakomitean että Paralympiakomitean virallinen valmennuskeskus (Olympic Training Center & Paralympic Training Center). Toiminta-ajatuksenamme on lisätä liikunnan avulla ihmisten ja yhteisöjen terveyttä, järjestää korkeatasoista liikunta-alan ammatillista koulutusta sekä tarjota huippuolosuhteet ja laadukasta osaamista urheiluvalmentamiseen. Palvelemme asiakkaitamme noin 100 osaajan voimin ja liikevaihtomme on noin 15 M€.

Pajulahteen pääsee nyt myös julkisella liikenteellä! Linja-autoliikenne Lahdesta Pajulahteen alkoi syksyllä 2023. Katso aikataulut ja lue lisää täältä.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Etsimme Pajulahteen

SIIVOOJIA

Huolehdit majoitus-, liikunta-, kokous-, ja yleisten tilojemme siisteydestä positiivisella ja ammattimaisella asenteella. Varmistat asiakkaidemme viihtyvyyden siisteissä ja puhtaissa tiloissamme. Työ on vuorotyötä jakautuen

aamu- ja iltavuoroon vuoden jokaisena päivänä. Työvuorot sijoittuvat klo 6.00–21.00 väliselle ajalle. Noudatamme Yksityisen opetusalan työehtosopimustaTyöt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Työn kesto: määräaikainen vuoden 2023 loppuun.  Jatko mahdollinen.

Onnistuaksesi tehtävässä:

olet reipas, joustava, oma-aloitteinen, täsmällinen, omaat positiivisen asenteen eikä hymysi hyydy vaativammassakaan asiakaskohtaamisessa
olet tiimityöskentelijä, tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat tehdä siivoustyötä välillä kiireisissäkin tilanteissa
sinulla on puhtausalan koulutus tai aiempaa kokemusta siivoustyöstä
sinulla on perustason suomen kielen taso

Tarjoamme sinulle:

hyvän perehdytyksen tehtävään
mukavan työympäristön luonnonkauniissa maisemissa
loistavat fasiliteetit liikuntaan ja oman kunnon ylläpitämiseen

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si meille osoitteeseen: [email protected]

Lisätietoja voit kysyä puhelimitse arkisin klo 8–15 p. 0447755450/ Leena Lehtinen.

Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

 

Etsimme OHJAAJIA JA PELASTAJIA tulevalle seikkailukaudelle 2023!

Pajulahden Seikkailupuisto on yksi Suomen suurimmista seikkailupuistoista. Kyseessä on maastoon ja puustoon rakennettu ratakokonaisuus, joka sisältää mukaansa tempaavia liukuja, haastavam­pia kiipeilyosuuksia ja kanttia vaativia esteitä niin korkealla kuin hieman alempanakin.

Alkavalle seikkailukaudelle etsimme ohjaaja- ja pelastajatiimiimme 3 – 5 uutta työntekijää. Haemme ulkoilmasta nauttivia, reippaita, oma-aloitteisia ja aktiivisia työntekijöitä tulevalle seikkailukaudelle. Osana seikkailupuiston henkilökuntaa autat luomaan huikean, turvallisen ja elämyksellisen asiakaskokemuksen. Seikkailupuisto-ohjaajan työtehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden ohjeistamisesta ja valvomista, ratojen ja välineiden tarkastamisesta sekä lippujen ja oheistuotteiden myyntiä. Työntekijät koulutetaan huhtikuun aikana ohjaajan tehtäviin. Osa hakijoista tulee toimimaan pelastajan tehtävissä, johon tarjoamme myös lisäkoulutuksen.

Työsuhde tulee ajoittumaan toukokuun ja lokakuun välille, ja pitää sisällään myös iltavuoroja ja viikonlopputöitä. Suurin tarve tulee olemaan kesäkuun puolivälistä koulujen alkuun asti.

Ohjaajien on oltava 18 vuoden ikäisiä, vastuullisia ja hyvän asiakaspalvelutaidon omaavia. Ohjaus tapahtuu pääosin suomen ja englannin kielillä. Muu kielitaito on eduksi, kuten myös aikaisempi työkokemus seikkailupuistossa, suoritetut ensiapukurssit, asiakaspalvelu- ja ohjaajakokemus sekä kassatyön osaaminen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen [email protected] viimeistään 28.2.2023 mennessä. Lisätiedustelut puistopäällikkö Olli Salo puh. 044 7755 812. Mahdolliset haastattelut ja päätökset tulemme tekemään heti työnhaun päätyttyä.

 

Etsimme LIIKUNNANOHJAAJAA tuntitöihin

Etsimme tuntityöntekijää jo olemassa olevaan tiimiimme vuodelle 2024 (huhti-lokakuu). Tehtävässä vastaat eri asiakasryhmien yksittäisistä ohjaustunneista vapaa-aikapuolella. Erityisesti tanssillisten tuntien osaaminen katsotaan eduksi. Työajat sijoittuvat vaihtelevasti maanantaista sunnuntaihin klo 8 – 21 väliselle ajalle. Palkka määräytyy yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Voit myös laskuttaa oman toiminimen kautta.

Olet siis tiimityötaitoinen ja sopeudut erilaisiin työvuoroihin ja -tehtäviin. Työssäsi olet tarkka ja huolellinen. Ammattitaidon ohella aiempi kokemus katsotaan eduksi. Lisäksi halu oppia korostuu tehtävässä. Perehdytys työhön ja työt voidaan aloittaa joustavasti keskinäisen sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit, tee vapaamuotoinen työpaikkahakemus – [email protected] tai soita 044-7755369.

 

Etsimme LASTENHOITAJAA tuntitöihin

Etsimme tuntityöntekijää jo olemassa olevaan tiimiimme lomasesonkien ajalle. Tehtävässä vastaat 1-4 vuotiaiden liikuttamisesta ja leikittämisestä vapaa-aikapuolellamme. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti maanantaista torstaihin klo 9 – 17 väliselle ajalle ja perjantaisin klo 9-11 ajalle.

Olet tiimityötaitoinen ja sopeudut erilaisiin vuoroihin. Työssäsi olet tarkka ja huolellinen. Ammattitaidon ohella aiempi kokemus erityisesti pienten lasten (1-2v.) hoitamisesta katsotaan eduksi. Lisäksi halu oppia korostuu tehtävässä.

Jos kiinnostuit, tee vapaamuotoinen työpaikkahakemus [email protected] tai soita 044-7755369

 

Etsimme VÄLINEVUOKRAAJAA tuntitöihin

Etsimme tuntityöntekijää jo olemassa olevaan tiimiimme sesonkiaikoina (syysloma, joulu, hiihtoloma, pääsiäinen ja kesäloma). Tehtävässä vastaat erilaisten liikuntavälineiden lainaamisesta ja käyttöönotto-opastuksesta. Lisäksi työtehtäviin kuuluu liikuntatilojen ja -välinevarastoiden tavaroiden tarkistaminen / uudelleen järjestely oikeille paikoille. Työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 9 – 17 väliselle ajalle.

Olet tiimityötaitoinen ja sopeudut erilaisiin vuoroihin. Työssäsi olet tarkka ja huolellinen. Lisäksi halu oppia korostuu tehtävässä.

Jos kiinnostuit, tee vapaamuotoinen työpaikkahakemus [email protected] tai soita 044-7755427

Varaa majoitus tästä