Rekrytointi

Liikuntakeskus Pajulahti on vetovoimainen ja kansainvälisen tason vaatimukset täyttävä koulutus-, valmennus- ja terveysliikuntakeskus. Toimintamme tavoitteena on lisätä liikunnan avulla ihmisten terveyttä, järjestää korkeatasoista liikunta-alan ammatillista koulutusta sekä tarjota huippuolosuhteet ja laadukasta osaamista urheiluvalmentamiseen. Palvelemme asiakkaitamme noin 100 osaajan voimin ja liikevaihtomme on noin 11 M€.

Avoimet työpaikat

Nyt on avoinna paikkoja avoinna monipuolisen liikunnan näköalapaikalla. Arvomme ovat Asiakas Edellä ja Asenne Ratkaisee.

LIIKUNNANOHJAAJA, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde

Oletpa koulutukseltasi liikuntaneuvoja, liikunnanohjaaja, liikunnanopettaja, nuoriso- / vapaa-ajanohjaaja, fysioterapeutti tai jotain vastaavaa ja osaat olla asiakkaiden kanssa iloisena, vastuullisena ja ammattimaisena asiakaspalvelijana tilanteessa kuin tilanteessa, niin voit olla puuttuva pala meidän vapaa-aikapuolen liikunnanohjaajatiimiin.

Vaikka työ on epäsäännöllistä työtä sesonkien ja asiakasmäärien mukaan, niin tiimissämme saamme laadittua jokaiselle oman henkilökohtaisen työaikaikkunan. Omat menot ja toiveet vapaista pystymme todella joustavasti katsomaan tapauskohtaisesti. Noudatamme työssä yksityisen opetusalan työehtosopimusta ja työsuhteen henkilökuntaedut ovat luonnollisesti myös vakituisen tuntiopettajan etuina.

Onnistuaksesi tehtävässä edellytämme Sinulta seuraavia taitoja:

  • musiikkijumppien ohjaaminen (esim. Zumba/Lavis/Dance Mix/tms…)
  • eri-ikäisten ryhmäliikunnan ohjaaminen monipuolisin keinoin
  • valmius opetella paljon uusia lajeja ja innovoida itsekin uutuuksia asiakkaillemme
  • avoin asenne ja osaaminen kohdata erilaisia liikkujia (esim. aisti-, kehitys-, liikuntarajoitteisia)
  • luottamuksellista, rehellistä ja asiakasta kunnioittavaa otetta työhön
  • vahvoja asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, myös kansainvälisten asiakkaiden kanssa
  • oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön, ongelmanratkaisutaitoja sekä valmiuksia itsesi haastamisen

Lisätiedustelut [email protected] / p. 044 7755 369.

Jatkuva haku:

SIIVOUKSEN TUNTITYÖNTEKIJÄ

Työnkuvaan kuuluvat sekä majoitus- että liikuntatilojemme puhtaanapito.  Työajat sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle klo 06:00-20:00 väliselle ajalle.  Alan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Kulkuyhteyksien kannalta oma auto on välttämätön. Lisätiedot Leena Lehtinen 044-7755450 tai Sari Reiman 044-7755469 Hakemukset ja cv sähköpostitse [email protected] tai [email protected]

LASTEN LIIKUTTAJA 

Työnkuvaan kuuluvat liikuntalomiemme pienten lasten liikuttaminen, leikittäminen ja vahtiminen. Ikää tulee olla vähintään 16 vuotta ja henkilöllä tulee olla puhdas rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelyyn. Kokemus lastenhoidosta / pienten lasten kanssa olemisesta katsotaan eduksi. Haku on jatkuva ja työt ajoittuvat koulujen vapaiden ympärille. Lisätiedustelut [email protected] / p. 044 7755 369.