Rekrytointi

Liikuntakeskus Pajulahti on vetovoimainen ja kansainvälisen tason vaatimukset täyttävä koulutus-, valmennus- ja terveysliikuntakeskus. Toimintamme tavoitteena on lisätä liikunnan avulla ihmisten terveyttä, järjestää korkeatasoista liikunta-alan ammatillista koulutusta sekä tarjota huippuolosuhteet ja laadukasta osaamista urheiluvalmentamiseen. Palvelemme asiakkaitamme noin 100 osaajan voimin ja liikevaihtomme on noin 11 M€.

Avoimet työpaikat

Kiinteistöhoitaja / vahtimestari

Liikuntakeskus Pajulahti hakee joukkoonsa aktiivista ja palveluhenkistä kiinteistöhoitajaa / vahtimestaria.

Haettavan henkilön työnkuvaan kuuluu liikuntapaikkojen ja -tilojen valmistelu, ylläpito sekä erilaiset vahtimestarin tehtävät. Tehtävä sisältää myös asiakaspalvelutehtäviä. Haettavalta henkilöltä edellytämme yhteistyötaitoja ja asiakaspalvelukykyä. Kiinteistöautomaation tuntemus katsotaan eduksi. Työ on aamu- ja iltatyötä ja sitä tehdään myös viikonloppuisin. Ajokortti on tehtävän hoitamiseen välttämätön.

Jos kiinnostuit tehtävästä tai haluat lisätietoja, niin lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Aloitamme saapuneiden hakemuksien läpikäynnin heti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Siivoukseen tuntityöntekijä

Työnkuvaan kuuluvat sekä majoitus- että liikuntatilojemme puhtaanapito.  Työajat sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle klo 06:00-20:00 väliselle ajalle.  Alan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Kulkuyhteyksien kannalta oma auto on välttämätön. Lisätiedot Leena Lehtinen 044-7755450 tai Sari Reiman 044-7755469 Hakemukset ja cv sähköpostitse [email protected] tai [email protected]