Siirry verkkokauppaan »

Rekrytointi

Liikuntakeskus Pajulahti on Lahden Nastolassa toimiva kansainvälisen tason vaatimukset täyttävä koulutus-, valmennus- ja terveysliikuntakeskus, joka on ainoana Suomessa sekä Olympiakomitean että Paralympiakomitean virallinen valmennuskeskus (Olympic Training Center & Paralympic Training Center). Toiminta-ajatuksenamme on lisätä liikunnan avulla ihmisten ja yhteisöjen terveyttä, järjestää korkeatasoista liikunta-alan ammatillista koulutusta sekä tarjota huippuolosuhteet ja laadukasta osaamista urheiluvalmentamiseen. Palvelemme asiakkaitamme noin 100 osaajan voimin ja liikevaihtomme on noin 15 M€.

AVOIMET TYÖPAIKAT


Haemme vastaanoton iloiseen joukkoon VASTAANOTTOVIRKAILIJAA äitiysloman sijaisuuteen.

Työ on vuorotyötä ja vastaanottoomme on auki joka päivä.

Etsimältämme henkilöltä odotamme:
olet reipas, joustava, tarkka ja täsmällinen, omaat positiivisen asenteen eikä hymysi hyydy vaativammassakaan asiakaskohtaamisessa, olet tiimityöskentelijä, tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat tehdä asiakaspalvelutyötä välillä kiireisissäkin tilanteissa.

Sinulla on alalle soveltuva koulutus, englanninkielen taito, hyvät tietotekniset valmiudet sekä haluat tehdä monipuolista työtä liikunnallisessa ympäristössä.

Kulkuyhteyksien kannalta oma auto on välttämätön.

Jos kiinnostuit paikasta ja koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:n 5.2. mennessä osoitteeseen: [email protected]

 

Haemme aktiivista ja palveluhenkistä KIINTEISTÖHOITAJAA/VAHTIMESTARIA

Haettavan henkilön työnkuvaan kuuluu liikuntapaikkojen ja -tilojen valmistelu, ylläpito sekä erilaiset vahtimestarin tehtävät. Tehtävä sisältää myös asiakaspalvelutehtäviä.

Haettavalta henkilöltä edellytämme yhteistyötaitoja ja asiakaspalvelukykyä. Kiinteistöautomaation tuntemus katsotaan eduksi. Työ on aamu- ja iltatyötä ja sitä tehdään myös viikonloppuisin. Ajokortti on tehtävän hoitamiseen välttämätön.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Petri Laineelta saat myös tarvittaessa lisätietoa tehtävästä. Aloitamme saapuneiden hakemuksien läpikäynnin heti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

 

Varaa majoitus tästä