Siirry verkkokauppaan »

Rekrytointi

Liikuntakeskus Pajulahti on Lahden Nastolassa toimiva kansainvälisen tason vaatimukset täyttävä koulutus-, valmennus- ja terveysliikuntakeskus, joka on ainoana Suomessa sekä Olympiakomitean että Paralympiakomitean virallinen valmennuskeskus (Olympic Training Center & Paralympic Training Center). Toiminta-ajatuksenamme on lisätä liikunnan avulla ihmisten ja yhteisöjen terveyttä, järjestää korkeatasoista liikunta-alan ammatillista koulutusta sekä tarjota huippuolosuhteet ja laadukasta osaamista urheiluvalmentamiseen. Palvelemme asiakkaitamme noin 100 osaajan voimin ja liikevaihtomme on noin 15 M€.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Etsimme joukkoomme osaavaa VASTAANOTTOVIRKAILIJAA

Huolehdit asiakkaidemme hyvästä ja ja laadukkaasta majoitus- ja palvelukokemuksesta positiivisella ja ratkaisukeskeisellä asenteella. Varmistat asiakaskokemuksen sujuvuuden alusta loppuun.

Onnistuaksesi tehtävässä:

  • olet reipas, joustava, tarkka ja täsmällinen, omaat positiivisen asenteen eikä hymysi hyydy vaativammassakaan asiakaskohtaamisessa
  • olet tiimityöskentelijä, tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat tehdä asiakaspalvelutyötä välillä kiireisissäkin tilanteissa
  • sinulla on alalle soveltuva koulutus tai vastaavaa osaamista, sujuva englannin kielen taito, hyvät tietotekniset valmiudet sekä haluat tehdä monipuolista työtä liikunnallisessa ympäristössä.
  • odotamme sinulta myös aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä

Tarjoamme sinulle:

  • hyvän perehdytyksen tehtävään
  • mukavan työympäristön luonnonkauniissa maisemissa
  • asiantuntevan ja kannustavan tiimin
  • loistavat fasiliteetit liikuntaan ja oman kunnon ylläpitämiseen

Työ on vuorotyötä jakautuen pääosin aamu-, väli- ja iltavuoroon. Vastaanottomme on auki joka päivä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Kulkuyhteyksien kannalta oma auto on välttämätön. Työn kesto: määräaikainen vuoden 2023 loppuun.  Jatko mahdollinen.

Kiinnostuitko?
Loistavaa! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si meille 31.1. mennessä osoitteeseen: [email protected] Lisätietoja voit kysyä puhelimitse arkisin 8-16  p.0447755208/ Elli Toivanen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi siis mahdollisimman pian.

 

Etsimme OHJAAJIA JA PELASTAJIA tulevalle seikkailukaudelle 2023!

Pajulahden Seikkailupuisto on yksi Suomen suurimmista seikkailupuistoista. Kyseessä on maastoon ja puustoon rakennettu ratakokonaisuus, joka sisältää mukaansa tempaavia liukuja, haastavam­pia kiipeilyosuuksia ja kanttia vaativia esteitä niin korkealla kuin hieman alempanakin.

Alkavalle seikkailukaudelle etsimme ohjaaja- ja pelastajatiimiimme 3 – 5 uutta työntekijää. Haemme ulkoilmasta nauttivia, reippaita, oma-aloitteisia ja aktiivisia työntekijöitä tulevalle seikkailukaudelle. Osana seikkailupuiston henkilökuntaa autat luomaan huikean, turvallisen ja elämyksellisen asiakaskokemuksen. Seikkailupuisto-ohjaajan työtehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden ohjeistamisesta ja valvomista, ratojen ja välineiden tarkastamisesta sekä lippujen ja oheistuotteiden myyntiä. Työntekijät koulutetaan huhtikuun aikana ohjaajan tehtäviin. Osa hakijoista tulee toimimaan pelastajan tehtävissä, johon tarjoamme myös lisäkoulutuksen.

Työsuhde tulee ajoittumaan toukokuun ja lokakuun välille, ja pitää sisällään myös iltavuoroja ja viikonlopputöitä. Suurin tarve tulee olemaan kesäkuun puolivälistä koulujen alkuun asti.

Ohjaajien on oltava 18 vuoden ikäisiä, vastuullisia ja hyvän asiakaspalvelutaidon omaavia. Ohjaus tapahtuu pääosin suomen ja englannin kielillä. Muu kielitaito on eduksi, kuten myös aikaisempi työkokemus seikkailupuistossa, suoritetut ensiapukurssit, asiakaspalvelu- ja ohjaajakokemus sekä kassatyön osaaminen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen [email protected] viimeistään 28.2.2023 mennessä. Lisätiedustelut puistopäällikkö Olli Salo puh. 044 7755 812. Mahdolliset haastattelut ja päätökset tulemme tekemään heti työnhaun päätyttyä.

 

Etsimme LIIKUNNANOHJAAJAA tuntitöihin

Etsimme tuntityöntekijää jo olemassa olevaan tiimiimme vuodelle 2023 (hiihtolomaviikot + huhti-lokakuu). Tehtävässä vastaat eri asiakasryhmien yksittäisistä ohjaustunneista vapaa-aikapuolella. Erityisesti tanssillisten tuntien osaaminen katsotaan eduksi. Työajat sijoittuvat vaihtelevasti maanantaista sunnuntaihin klo 8 – 21 väliselle ajalle. Palkka määräytyy yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Voit myös laskuttaa oman toiminimen kautta.

Olet siis tiimityötaitoinen ja sopeudut erilaisiin työvuoroihin ja -tehtäviin. Työssäsi olet tarkka ja huolellinen. Ammattitaidon ohella aiempi kokemus katsotaan eduksi. Lisäksi halu oppia korostuu tehtävässä. Perehdytys työhön ja työt voidaan aloittaa joustavasti keskinäisen sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit, tee vapaamuotoinen työpaikkahakemus – [email protected] tai soita 044-7755369.

 

Etsimme LASTENHOITAJAA tuntitöihin

Etsimme tuntityöntekijää jo olemassa olevaan tiimiimme sesonkiaikoina (syysloma, joulu, hiihtoloma, pääsiäinen ja kesäloma). Tehtävässä vastaat 3-5 vuotiaiden liikuttamisesta ja leikittämisestä vapaa-aikapuolellamme. Työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 9 – 17 väliselle ajalle.

Olet tiimityötaitoinen ja sopeudut erilaisiin vuoroihin. Työssäsi olet tarkka ja huolellinen. Ammattitaidon ohella aiempi kokemus erityisesti pienten lasten (1-2v.) hoitamisesta katsotaan eduksi. Lisäksi halu oppia korostuu tehtävässä.

Jos kiinnostuit, tee vapaamuotoinen työpaikkahakemus [email protected] tai soita 044-7755369

 

Etsimme VÄLINEVUOKRAAJAA tuntitöihin

Etsimme tuntityöntekijää jo olemassa olevaan tiimiimme sesonkiaikoina (syysloma, joulu, hiihtoloma, pääsiäinen ja kesäloma). Tehtävässä vastaat erilaisten liikuntavälineiden lainaamisesta ja käyttöönotto-opastuksesta. Lisäksi työtehtäviin kuuluu liikuntatilojen ja -välinevarastoiden tavaroiden tarkistaminen / uudelleen järjestely oikeille paikoille. Työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 9 – 17 väliselle ajalle.

Olet tiimityötaitoinen ja sopeudut erilaisiin vuoroihin. Työssäsi olet tarkka ja huolellinen. Lisäksi halu oppia korostuu tehtävässä.

Jos kiinnostuit, tee vapaamuotoinen työpaikkahakemus [email protected] tai soita 044-7755427

Varaa majoitus tästä