Rekrytointi

Liikuntakeskus Pajulahti on vetovoimainen ja kansainvälisen tason vaatimukset täyttävä koulutus-, valmennus- ja terveysliikuntakeskus. Toimintamme tavoitteena on lisätä liikunnan avulla ihmisten terveyttä, järjestää korkeatasoista liikunta-alan ammatillista koulutusta sekä tarjota huippuolosuhteet ja laadukasta osaamista urheiluvalmentamiseen. Palvelemme asiakkaitamme noin 100 osaajan voimin ja liikevaihtomme on noin 11 M€.

Avoimet työpaikat

ICT-osaaja

vastaamaan Liikuntakeskus Pajulahden ICT-ympäristön hallinnasta, toiminnasta ja kehittämisestä.

  • Tehtäviisi kuuluu mm. Windows järjestelmien pääkäyttäjänä toimiminen, IT-järjestelmien asennus, pc- ja mac-ympäristöjen ylläpito ja tuki, verkkolaitteiden ja mobiiliratkaisuiden hallinta ja valvonta sekä toimia av-välineistön ylläpitäjänä ja käytön tukena vieraillemme.
  • Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. alempi korkeakoulututkinto) sekä muutaman vuoden työkokemusta.
  • Tehtävässä vaaditaan hyvää organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta.
  • Html- ja WordPress-osaaminen katsotaan eduksi.
  • Olet asiakaspalveluhenkinen ja kannat vastuun asioiden loppuunsaattamisesta.
  • Palvelet myös kansainvälisiä vieraita, joten toivomme Sinun kommunikoivan myös englanniksi.
  • Pystyt työskentelemään joustavasti, ajoittain myös iltaisin tai viikonloppuisin.
  • Tarjoamme sinulle mahdollisuutta hyödyntää ja kehittää osaamistasi dynaamisessa ja monipuolisessa toimintaympäristössämme sekä tilaisuuden muokata yhdessä muun henkilöstömme kanssa yrityksemme tulevaisuutta.

Tehtävä on kokoaikainen ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Lisäksi toivomme, että voit liittyä joukkoomme mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Mira Puhlin, 044 7755 201 / [email protected]

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen [email protected] 25.1.2019 mennessä.

Siivoukseen tuntityöntekijä

Työnkuvaan kuuluvat sekä majoitus- että liikuntatilojemme puhtaanapito.  Työajat sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle klo 06:00-20:00 väliselle ajalle.  Alan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Kulkuyhteyksien kannalta oma auto on välttämätön. Lisätiedot Leena Lehtinen 044-7755450 tai Sari Reiman 044-7755469 Hakemukset ja cv sähköpostitse [email protected] tai [email protected]