Siirry verkkokauppaan »

Rekrytointi

Liikuntakeskus Pajulahti on Lahden Nastolassa toimiva kansainvälisen tason vaatimukset täyttävä koulutus-, valmennus- ja terveysliikuntakeskus, joka on ainoana Suomessa sekä Olympiakomitean että Paralympiakomitean virallinen valmennuskeskus (Olympic Training Center & Paralympic Training Center). Toiminta-ajatuksenamme on lisätä liikunnan avulla ihmisten ja yhteisöjen terveyttä, järjestää korkeatasoista liikunta-alan ammatillista koulutusta sekä tarjota huippuolosuhteet ja laadukasta osaamista urheiluvalmentamiseen. Palvelemme asiakkaitamme noin 100 osaajan voimin ja liikevaihtomme on noin 15 M€.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Haemme iloiseen joukkoomme VASTAANOTON TYÖNTEKIJÄÄ äitiysloman sijaisuuteen

Työ on vuorotyötä ja vastaanottoomme on auki joka päivä.

Etsimältämme henkilöltä odotamme:

  • olet reipas, joustava, tarkka ja täsmällinen, omaat positiivisen asenteen eikä hymysi hyydy vaativammassakaan asiakaskohtaamisessa
  • olet tiimityöskentelijä, tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat tehdä asiakaspalvelutyötä välillä kiireisissäkin tilanteissa
  • sinulla on alalle soveltuva koulutus, englanninkielen taito, hyvät tietotekniset valmiudet sekä haluat tehdä monipuolista työtä liikunnallisessa ympäristössä.
  • kokemus asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi

Kulkuyhteyksien kannalta oma auto on välttämätön.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Työn kesto: alustavasti heinäkuun 2022 loppuun

Jos kiinnostuit paikasta ja koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n 31.5 mennessä osoitteeseen: [email protected]

Etsimme SIIVOOJIA tuntitöihin

Tehtävässä vastaat niin yleisten tilojen kuin majoitustilojenkin siivouksesta. Työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 6 – 20 väliselle ajalle.

Olet tiimityötaitoinen ja sopeudut erilaisiin vuoroihin tai tämä on jopa sinulle entuudestaan tuttua. Työssäsi olet tarkka ja huolellinen. Ammattitaidon ohella aiempi kokemus erityisesti hotellisiivouksesta katsotaan eduksi. Lisäksi halu oppia korostuu tehtävässä.

Jos kiinnostuit, tee vapaamuotoinen työpaikkahakemus 31.5.2021 mennessä [email protected].

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa arkisin siivoustoimenvastaava Sari Reiman numerosta 044 7755469 / [email protected] tai Leena Lehtinen, puh. 044 7755450, [email protected]

————–
Päijät-Hämeen Urheiluakatemia PHUra hakee TOIMINNANJOHTAJAA

Määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2021–31.7.2022 väliselle ajalle. Työssä toiminnanjohtaja koordinoi ja kehittää kilpa- ja huippu-urheilun alueellista yhteistyöverkostoa sekä vastaa Urheiluakatemian hallinnosta ja taloudesta.

Jos kiinnostuit urheilijoiden kaksoisurien edistämiseen liittyvästä ja kilpa- ja huippu-urheilun kenttään sijoittuvasta ainutlaatuisesta tehtävästä – toimita vapaamuotoinen hakemus, palkkatoive ja CV viimeistään perjantaihin 4.6.2021 klo 12 mennessä Urheiluakatemian toiminnanjohtaja Johanna Yliselle ([email protected]). Lue lisätiedot.

Varaa majoitus tästä