Siirry verkkokauppaan »

Rekrytointi

Liikuntakeskus Pajulahti on Lahden Nastolassa toimiva kansainvälisen tason vaatimukset täyttävä koulutus-, valmennus- ja terveysliikuntakeskus, joka on ainoana Suomessa sekä Olympiakomitean että Paralympiakomitean virallinen valmennuskeskus (Olympic Training Center & Paralympic Training Center). Toiminta-ajatuksenamme on lisätä liikunnan avulla ihmisten ja yhteisöjen terveyttä, järjestää korkeatasoista liikunta-alan ammatillista koulutusta sekä tarjota huippuolosuhteet ja laadukasta osaamista urheiluvalmentamiseen. Palvelemme asiakkaitamme noin 100 osaajan voimin ja liikevaihtomme on noin 15 M€.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Haemme MYYNTIKOORDINAATTORIA yritysmyyntiin vakituiseen työsuhteeseen

Tehtäviisi kuuluu uusasiakashankinta (messut, tapahtumat, uusista asiakaskontakteista huolehtiminen), asiakastapaamiset, yksilöllisten kokous- ja liikuntapakettien myynti yritysasiakkaille sekä jälkihoito. Pajulahdelle tärkeintä on tyytyväinen, pitkäaikainen asiakassuhde, ja olet siinä avainasemassa.

Olet osana osaavaa myyntitiimiä ja toimit yhteistyössä varauskoordinaattoreiden ja vastaanoton kanssa. Työ on säännöllistä päivätyötä, mutta odotamme joustoa sesongin ja markkinointitoimenpiteiden mukaan. Toivomme kokemusta liikunta- tai matkailualalta.

Onnistuaksesi tehtävässä edellytämme Sinulta seuraavia taitoja:

  • näyttöjä tuloksellisesta ja menestyksekkäästä myyntityöstä
  • luottamuksellista, rehellistä ja asiakasta kunnioittavaa otetta työhön
  • vahvoja asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä neuvottelutaitoja myös kansainvälisten asiakkaiden kanssa
  • oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön, ongelmanratkaisutaitoja sekä valmiuksia itsesi haastamiseen
  • englannin kielen taitoa

Hakemus palkkatoiveineen 21.11.2021 mennessä osoitteeseen [email protected] Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Puhlin, Vapaa-aika- ja hyvinvointikeskuksen johtaja, puh. 044 7755 201.

 

Haemme SIIVOOJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Etsimme tuntityöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on 80-100 % normaalista työajasta (36,95 h/viikko). Tehtävässä vastaat niin yleisten tilojen kuin majoitustilojenkin siivouksesta. Työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 6 – 20 väliselle ajalle.

Olet tiimityötaitoinen ja sopeudut erilaisiin vuoroihin tai tämä on jopa sinulle entuudestaan tuttua. Työssäsi olet tarkka ja huolellinen. Ammattitaidon ohella aiempi kokemus erityisesti hotellisiivouksesta katsotaan eduksi. Lisäksi halu oppia korostuu tehtävässä. Kulkuyhteyksien kannalta oma auto on välttämätön.

Jos kiinnostuit, tee vapaamuotoinen työpaikkahakemus 31.12.2021 mennessä [email protected]. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa arkisin siivoustoimenvastaava Leena Lehtinen, puh. 044 7755450 / [email protected] tai Sari Reiman numerosta 044 7755469 / [email protected]

 

Etsimme LIIKUNTANEUVOJIA / LIIKUNNANOHJAAJIA / FYSIOTERAPEUTTEJA tuntitöihin

Etsimme ainakin kahta tuntityöntekijää jo olemassa olevaan tiimiimme, jotka voisivat pääsääntöisesti tehdä tunteja Pajulahteen. Tehtävässä vastaat kaikenikäisten liikuntatunneista laidasta laitaan vapaa-aikapuolellamme. Työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 9 – 20 väliselle ajalle. Arvioimme, että vuonna 2022 viikosta 7 alkaen viikkoon 43 ohjattavia tunteja olisi noin 700. Palkka määräytyy yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan.

Olet tiimityötaitoinen ja sopeudut erilaisiin vuoroihin tai tämä on jopa sinulle entuudestaan tuttua. Työssäsi olet tarkka ja huolellinen. Ammattitaidon ohella aiempi kokemus erityisesti musiikkijumppien ja/tai lasten ja nuorten ohjaamiseen katsotaan eduksi. Lisäksi halu oppia korostuu tehtävässä.

Jos kiinnostuit, tee vapaamuotoinen työpaikkahakemus [email protected] tai soita 044-7755369

 

Haemme UINNINVALVOJAA tuntitöihin

Etsimme uinninvalvojaa jo olemassa olevaan tiimiimme tuntityöntekijänä. Tehtävässä vastaat eri ryhmiemme uinninvalvonnasta. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti iltoihin ja viikonloppuihin. Tuntipalkkaan lisätään normaalit ilta- ja viikonloppulisät. Työ sopii liikunta-alan opiskelijalle oikein hyvin.

Työssäsi olet tarkka ja huolellinen. Uintitaidon ohella aiempi kokemus erityisesti hengenpelastustaidoista katsotaan eduksi. Lisäksi halu oppia korostuu tehtävässä.

Tee vapaamuotoinen työpaikkahakemus [email protected] tai soita 044-7755369

 

Etsimme LASTENHOITAJAA tuntitöihin

Etsimme tuntityöntekijää jo olemassa olevaan tiimiimme sesonkiaikoina (syysloma, joulu, hiihtoloma, pääsiäinen ja kesäloma). Tehtävässä vastaat 3-5 vuotiaiden liikuttamisesta ja leikittämisestä vapaa-aikapuolellamme. Työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 9 – 17 väliselle ajalle.

Olet tiimityötaitoinen ja sopeudut erilaisiin vuoroihin. Työssäsi olet tarkka ja huolellinen. Ammattitaidon ohella aiempi kokemus erityisesti pienten lasten (1-2v.) hoitamisesta katsotaan eduksi. Lisäksi halu oppia korostuu tehtävässä.

Jos kiinnostuit, tee vapaamuotoinen työpaikkahakemus [email protected] tai soita 044-7755369

Varaa majoitus tästä