Siirry verkkokauppaan »

KOULUTUS

Haaveiletko ammatista liikunnan parissa? Tutustu Pajulahden monipuoliseen koulutustarjontaan. Työnantajat ovat arvostavat laadukasta koulutustamme sekä motivoituneita opiskelijoitamme; yli puolet Pajulahden liikunnanohjaajaopiskelijoista saa harjoittelupaikoistaan työtarjouksen jo viimeisen opintovuoden aikana.

Koulutustarjonnassamme on liikunnanohjauksen perustutkinto sekä oppilaitosmuotoisena että oppisopimuskoulutuksena, liikunnan ammattitutkinto ja hierojakoulutus. Kansainvälinen liikunnan alempi korkeakoulututkinto toteutetaan yhteistyössä amerikkalaisen Averett-yliopiston kanssa.

Valmennuskeskuksessa järjestetään valmentajan ammattitutkintoon tähtäävää näyttökoulutusta. Myös lukuisat lajiliitot järjestävät Pajulahdessa vuosittain omia valmentajakoulutuksiaan.

Yhteistyökoulutuksiimme kuuluu uutuutena Lahden kansanopiston kanssa järjestettävä kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, osaamisalana koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaus, joka sisältää valmentajan ja seuratoiminnan osaajan tutkinnon osan.


Pajulahti on aktiivisesti mukana Urheiluopistojen yhdistyksessä, eli valtakunnallisessä liikuntaopistojen verkostossa,  ja kehittää liikunta-alan osaamista yhdessä muiden urheiluopistojen kanssa.
Yhteisiä asioita ovat mm pedagogiikka, kurssisisällöt, nyt niin ajankohtainen digiosaaminen ja laadun kehittäminen. 

Lue lisää Urheiluopistojen yhdistys ry:n sivuilta:


Oppimisympäristö

Pajulahdessa on oma kirjasto, tietokeskus, josta löytyy monipuolisesti liikunta- ja terveysalan kirjallisuutta. Opintotoimisto palvelee kirjaston tiloissa. Pajulahdella on myös oma oppisopimustoimisto, jonka kautta tehdään oppisopimuksia pääasiassa Päijät-Hämeen alueelle, mutta myös ympäri Suomea. Pajulahden alue järven rannalla, luonnon keskellä, monipuoliset liikuntatilat sekä kansainvälisen tason valmennuskeskustoiminta luovat ainutlaatuisen oppimisympäristön.

Marjukka Tiainen

Rehtori

+358 44 7755 336

[email protected]

Hanna Junes

Liikunnanopettaja

LPT-koulutusohjelma

+358 44 7755 331

[email protected]

Hanna Barybina

Opintosihteeri nuorten koulutus, kirjastonhoitaja

+358 44 7755 394

[email protected]

Varaa majoitus tästä