Siirry verkkokauppaan »

Kolmen kampuksen koulutus

Kolmen kampuksen urheiluopisto

Kolmen Kampuksen Urheiluopisto on Kisakallion ja Pajulahden urheiluopistojen ammatillisten koulutusten yhteenliittymä, jonka tehtävänä on järjestää ammatillista liikunta-alan koulutusta. Kolmen kampuksen urheiluopisto on Suomen suurin liikunta-alan ammatillisista koulutusta tarjoava oppilaitos.

Opiskelijan näkökulmasta tämä tarkoittaa sitä, että Liikunnan ohjauksen perustutkintoon voi hakeutua edelleen Liikuntakeskus Pajulahteen tai Kisakallion Urheiluopistoon.

Uutena vaihtoehtona on hakeutua opiskelemaan Helsinkiin, jolloin opiskelua toteutetaan opiskelusuunnitelman mukaisesti Helsingissä Kisakalliossa Lohjalla sekä Pajulahdessa Lahdessa.

Liikuntaneuvoja

Liikunnanohjauksen perustutkinto on toisen asteen ammatillinen perustutkinto. Tutkintonimike on liikuntaneuvoja. Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Liikunnanohjauksen perustutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden.

Koulutuksen haetaan yhteishaussa ja hakijoille järjestetään soveltuvuuskokeet.

Perustutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena.

Liikunnan ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Aikuisopiskelijoille tarjolla on liikunnan- ja valmennuksen ammattitutkinto sekä valmentajan erikoisammattitutkintoon tähtäävää koulutusta.

 

Uudet verkkosivut avataan syksyllä 2022. Siihen asti tutkinnoista lisätietoja saa Liikuntakeskus Pajulahti sekä Kisakallio

YHTEISHAKU ALKAA 21.2.2023


Varaa majoitus tästä