Siirry verkkokauppaan »

Pajulahden kuntosalit

Pajulahdessa on kaksi eri kuntosalia, jotka ovat niin vapaa-ajan liikkujien kuin huippu-urheilijoiden käytössä. Kuntosalit ovat toiminnaltaan hieman erilaisia. Päärakennuksen uudistetulla kuntosalilla on viimeistä huutoa olevat laitteet, sekä painonnostolava, kun taas Nikula-hallin kuntosali on suunnattu enemmänkin toiminalliseen harjoitteluun.

Huomioithan, että molemmat kuntosalit ovat varattavissa yksityiskäyttöön. Mikäli kuntosali on yksityisessä käytössä, voit käyttää Pajulahdessa toista kuntosalia.

Päärakennuksen kuntosalin korvaa Nikula-hallin kuntosali ja Nikula-hallin kuntosalin korvaa Pajulahti-hallin kuntosali.

Varaustilanteet näet kuntosalikohtaisesta kalenterista alta.

Päärakennuksen kuntosalin varaustilanne

Nikula-hallin varaustilanne

PÄÄRAKENNUKSEN KUNTOSALI

Voit ostaa kertakortteja ja kuukausikortteja vastaanotosta. Saunat jälleen normaalisti käytössä aikataulujen mukaisesti!

Kuntosalin aukioloajat:
ma-su klo 7-22

Päärakennuksen kuntosalin tilat ja palvelut:

 • Täysin uudistetut kuntosalilaitteet ja painot (ATX & Eleiko)
 • Ekologiset sekä ympäristöystävälliset laitteet (SportsArt)
 • Uudet suihku- ja saunatilat (Saunat päällä ma-su klo 17-20)
  • infrapunasauna palautumiskeskuksen käyttäjille
 • Sähkölukolliset pukukaapit pukuhuoneissa (toimivat sirukortilla)
 • Erilliset painonnostolavat
 • Avarat tilat, jossa mahdollista toteuttaa monipuolista kuntosaliharjoittelua
 • Palautuminen (palautumiskeskus, hieronta- & fysioterapiapalvelut)
 • Personal Trainer -palvelut
 • Pienryhmäohjaus & tutustuminen kuntosaliin

HINNASTO

Kertakäynti1kk-salikortti3kk-salikortti6kk-salikortti
Normaali hinta10 €55 €120 €225 €
Opiskelijat ja eläkeläiset7 €39 €84 €158 €

 

Majoittuvat asiakkaat kertakäynti: 7 €

Ensimmäisen oston yhteydessä (1-6kk-salikortit) asiakkaalle tarjotaan ilmainen InBody-mittaus.
Aika mittaukseen varataan Pajulahden liikunnanohjaajan kanssa, lisätiedot: Teemu Aimia, [email protected] & puh. 044  7755 367.

Ensimmäisellä kuukausikortin ostokerralla asiakkaan tulee lunastaa kuntosalille kulkukortti. Kulkukortin hinta on 10 €. Alle 15-vuotiaat vain aikuisen seurassa kuntosalille. Kaikki kortit ja käyttöoikeudet ovat henkilökohtaisia.

OSTA KUNTOSALIKORTTI VERKKOKAUPASTA

 

Pajulahden uudistetulta kuntosalilta löydät itsellesi kaiken tarpeellisen monipuoliseen kunnon kohottamiseen ja lihaskuntoharjoitteluun. Laitevalikoima on täysin uudistettu ja kaikki ratkaisut on tehty asiakasta ajatellen. Kuntosali tarjoaa mahtavat puitteet kaiken tasoisille liikkujille ikään katsomatta. Salilla on mahdollista toteuttaa korkeatasoista laiteharjoittelua tai vaihtoehtoisesti vapaapaino / kehonpainoharjoittelua avaran tilasuunnittelumme johdosta. Laitteet ovat helposti käytettäviä ja niissä on laajat säätömahdollisuudet, jotta jokainen voi harjoitella turvallisesti ja tehokkaasti!

Tarjoamme käyttöösi alan uusimmat kuntosalilaitteet luotetulta ja palkitulta laitevalmistajalta SportsArt:lta. Tämän lisäksi salilla on kotimaisen laitevalmistajan Dinoxin välineistöä, kuten Wallrack-voimatelineitä ja painonnostolavat. Kuntosalin painot ovat laadukkaita ATX:n täyskromattuja levypainoja sekä Eleikon sertifioituja painoja. Kattavan lämmittely- ja lihaskuntolaitevalikoiman lisäksi salissa on avaraa tilaa vapaille painoille ja venyttelylle, toiminnallista harjoittelua unohtamatta.

Olemme valinneet kuntosalilaitteet niiden laadukkuuden, turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden perusteella. Haluamme, että kuntosalimme on matalan kynnyksen kuntosali, jossa jokaisen on helppoa ja turvallista aloittaa kuntosaliharjoittelu aikaisemmasta kuntosalikokemuksesta riippumatta. Olemme huomioineet myös esteettömyyden kaikissa tilaratkaisuissamme, joten kaikki ovat meille lämpimästi tervetulleita.

Hankkimalla Pajulahden päärakennuksen kuntosalin jäsenyyden, saat käyttöösi kaksi erillistä kuntosalia, jotka mahdollistavat harjoittelun jokaisen omiin tarpeisiin. Jäsenyys sisältää niin päärakennuksen kuntosalin kuin Nikula-hallin toiminnallisen kuntosalin vapaan käytön joka päivä klo 7-22. Kulku saleille toimii omalla avainkortilla. Kulkukortit ja -avaimet ovat henkilökohtaisia ja niiden väärinkäyttöä valvotaan.

 

NIKULA-HALLIN KUNTOSALI

Nikula-hallin kuntosali on suunnattu toiminnalliseen harjoitteluun kuten cross trainingiin, sekä vapaiden painojen käyttöön. Kuntosalilta löytyy useampi Dinoxin voimailuhäkki, painnonostopaikkoja, vapaita painoja isompaankin tarpeeseen, käsipainoja, köysiä, bokseja ja David-merkkisiä laitteita niin ylä-, ala- kuin keskivartalonkin vahvistamiseen. Salilta löytyy myös  4 Conceptin soutulaitetta, jotka soveltuvat niin alkulämmittelyyn kuin kovempaan treenaamiseenkin.

HINNASTO

Kertakäynti10-kerran salikortti1kk-salikortti12kk-salikortti
Normaali hinta8 €60 €40 €250 €
Opiskelijat ja eläkeläiset6 €45 €20 €150 €

 

Varaa majoitus tästä