Siirry verkkokauppaan »

Jäähalli

  • auki ympäri vuoden
  • 1 kaukalo
  • 6 pukuhuonetta, osassa varusteiden kuivausmahdollisuus, pesukone, kuivausrumpu, teroitus- ja välinehuoltotilat
  • 320 henkilön katsomo
  • välineistöön kuuluu kiekkokelkat ja luistelutuet liikuntarajoitteisille

Jäähalliamme käyttävät niin jääkiekkoilijat, kelkkakiekkoilijat, ringettepelaajat, taitoluistelijat kuin muodostelmaluistelijatkin. Useat kotimaiset ja ulkomaiset pääsarjojen kiekkojoukkueet leireilevät vieraanamme vuosittain. Järjestämme vuosittain useita taitoluistelu- ja jääkiekkoleirejä junioreille.

HUOM! Jäähalli on suljettu 26.1.2022 asti poikkeuksena ryhmät, joita rajoitukset eivät koske. Jäälle pääsevät vuonna 2003 ja sen jälkeen syntyneiden nuorten ja lasten harrasteryhmät sekä ammattiurheilijat (AVI:n päätös 11.1.2022). Yleisöltä sekä vanhemmilta halliin pääsy kielletty!

Yleisöluistelut

Jatkamme yleisöluisteluita taas tilanteen salliessa. Nykyisten rajoitusten mukaan yleisöluistelu on tauolla 26.1.2022 asti.

Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeistusta terveysturvallisuudesta ja päivitämme sen mukaan tätä listaa tarvittaessa eli MUUTOKSET MAHDOLLISIA!

Turvallisuussyistä mailat ja kiekot on kielletty! Yleisöluisteluvuoron hinta on 5 €/luistelija. Alle kouluikäiset maksutta. HUOM! Luisteluaika on 50 min.

Varaa majoitus tästä