Siirry verkkokauppaan »

Rekrytointi

Liikuntakeskus Pajulahti on Lahden Nastolassa toimiva kansainvälisen tason vaatimukset täyttävä koulutus-, valmennus- ja terveysliikuntakeskus, joka on ainoana Suomessa sekä Olympiakomitean että Paralympiakomitean virallinen valmennuskeskus (Olympic Training Center & Paralympic Training Center). Toiminta-ajatuksenamme on lisätä liikunnan avulla ihmisten ja yhteisöjen terveyttä, järjestää korkeatasoista liikunta-alan ammatillista koulutusta sekä tarjota huippuolosuhteet ja laadukasta osaamista urheiluvalmentamiseen. Palvelemme asiakkaitamme noin 100 osaajan voimin ja liikevaihtomme on noin 15 M€.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Haemme SIIVOOJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Etsimme tuntityöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on 80-100 % normaalista työajasta (36,95 h/viikko). Tehtävässä vastaat niin yleisten tilojen kuin majoitustilojenkin siivouksesta. Työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 6 — 20 väliselle ajalle.

Olet tiimityötaitoinen ja sopeudut erilaisiin vuoroihin tai tämä on jopa sinulle entuudestaan tuttua. Työssäsi olet tarkka ja huolellinen. Ammattitaidon ohella aiempi kokemus erityisesti hotellisiivouksesta katsotaan eduksi. Lisäksi halu oppia korostuu tehtävässä. Kulkuyhteyksien kannalta oma auto on välttämätön.

Jos kiinnostuit, tee vapaamuotoinen työpaikkahakemus [email protected]. Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa arkisin siivoustoimenvastaava Leena Lehtinen, puh. 044 7755450 / [email protected] tai Sari Reiman numerosta 044 7755469 / [email protected]

 

Etsimme LIIKUNTANEUVOJIA / LIIKUNNANOHJAAJIA / FYSIOTERAPEUTTEJA tuntitöihin

Etsimme tuntityöntekijää toukokuun leirikoulusesonkiin Pajulahteen. Tehtävässä vastaat leirikoululaisten liikuntatunneista laidasta laitaan vapaa-aikapuolellamme. Työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 8 — 20 väliselle ajalle. Arvioimme, että toukokuussa ohjattavia tunteja olisi noin 100. Palkka määräytyy yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan.

Olet tiimityötaitoinen ja sopeudut erilaisiin vuoroihin tai tämä on jopa sinulle entuudestaan tuttua. Työssäsi olet tarkka ja huolellinen. Ammattitaidon ohella aiempi kokemus erityisesti lasten ja nuorten ohjaamiseen katsotaan eduksi. Lisäksi halu oppia korostuu tehtävässä.

Jos kiinnostuit, tee vapaamuotoinen työpaikkahakemus [email protected] tai soita 044-7755369

 

Haemme UINNINVALVOJAA äitiyslomasijaiseksi

Etsimme uinninvalvojaa jo olemassa olevaan tiimiimme. Tehtävässä vastaat eri ryhmiemme uinninvalvonnasta. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti iltoihin ja viikonloppuihin. Tuntipalkkaan lisätään normaalit ilta- ja viikonloppulisät. Työ sopii uinninvalvojien lisäksi liikunta-alan opiskelijalle, jotka ovat käyneet uimaopetuksen opintoja. Työtä on pääsääntöisesti noin 20 tuntia viikossa.

(Uinninvalvonnan lisäksi on mahdollisuus tehdä uimahallin siivousta ja / tai liikunnanohjausta, jos niitä taitoja omaa.)

Työssäsi olet tarkka ja huolellinen. Uintitaidon ohella aiempi kokemus erityisesti hengenpelastustaidoista katsotaan eduksi. Lisäksi halu oppia korostuu tehtävässä.

Tee vapaamuotoinen työpaikkahakemus 5.6.2022 mennessä — [email protected] tai soita 044-7755369.

 

Etsimme LASTENHOITAJAA tuntitöihin

Etsimme tuntityöntekijää jo olemassa olevaan tiimiimme sesonkiaikoina (syysloma, joulu, hiihtoloma, pääsiäinen ja kesäloma). Tehtävässä vastaat 3-5 vuotiaiden liikuttamisesta ja leikittämisestä vapaa-aikapuolellamme. Työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 9 — 17 väliselle ajalle.

Olet tiimityötaitoinen ja sopeudut erilaisiin vuoroihin. Työssäsi olet tarkka ja huolellinen. Ammattitaidon ohella aiempi kokemus erityisesti pienten lasten (1-2v.) hoitamisesta katsotaan eduksi. Lisäksi halu oppia korostuu tehtävässä.

Jos kiinnostuit, tee vapaamuotoinen työpaikkahakemus [email protected] tai soita 044-7755369

 

Etsimme VÄLINEVUOKRAAJAA tuntitöihin

Etsimme tuntityöntekijää jo olemassa olevaan tiimiimme sesonkiaikoina (syysloma, joulu, hiihtoloma, pääsiäinen ja kesäloma). Tehtävässä vastaat erilaisten liikuntavälineiden lainaamisesta ja käyttöönotto-opastuksesta. Lisäksi työtehtäviin kuuluu liikuntatilojen ja -välinevarastoiden tavaroiden tarkistaminen / uudelleen järjestely oikeille paikoille. Työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 9 — 17 väliselle ajalle.

Olet tiimityötaitoinen ja sopeudut erilaisiin vuoroihin. Työssäsi olet tarkka ja huolellinen. Lisäksi halu oppia korostuu tehtävässä.

Jos kiinnostuit, tee vapaamuotoinen työpaikkahakemus [email protected] tai soita 044-7755427

Varaa majoitus tästä