Siirry verkkokauppaan »

Pajulahden sosiaalisen median kilpailujen säännöt

Pajulahden Facebook- ja Instagram-kilpailujen viralliset säännöt.

JÄRJESTÄJÄ:
Kilpailun järjestää Pajulahden Palvelut Oy. Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin järjestämä, eivätkä ne sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa.

KILPAILUAIKA:
Kilpailuaika ilmoitetaan kilpailupäivityksessä. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita osallistumisia ei oteta huomioon.

OSALLISTUMINEN KILPAILUUN:
Kilpailuun osallistutaan Liikuntakeskus Pajulahden Facebook-  tai Instagram-päivityksen ohjeiden mukaisesti. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt. Jos osallistuminen edellyttää kuvan/videon lähettämistä, osallistujalla on oltava julkaisuoikeus lähettämäänsä materiaaliin. Järjestäjä voi käyttää materiaalia ilman erilliskorvausta somessa ja nettisivuilla.

VOITTAJAN VALINTA:
Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin tai Instagramin kautta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista (14) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja. Järjestäjän työntekijät, kilpailun yhteistyökumppaneina toimivien yritysten työntekijät, kilpailun järjestelyissä osallisena olleiden yritysten työntekijät ja edellä mainittujen perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.

PALKINNOT:
Voittaja saa Facebook-päivityksessä ilmoitetun palkinnon, jonka arvo ilmenee kilpailupäivityksessä. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto voidaan toimittaa voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa.

ARPAJAISVERO:
Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Järjestäjä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU:
Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

HENKILÖTIEDOT:
Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet kotisivuilla tai Facebook- ja Instagram sivuilla.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.

Varaa majoitus tästä