Siirry verkkokauppaan »

Talvikauden aktiviteetit

Avantouinti

Avantouinnilla energiaa päivään! Virkistä kehoa ja mieltä pulahtamalla Iso-Kukkaseen avantouinnille. Pajulahden avantouintikausi on syyskuusta jäiden lähtöön (30.4. asti). Avantouintikaudella kausi- ja kertamaksun maksaneille ovat käytössä rantasaunat ja pukuhuoneet naisille sekä miehille. Pukuhuoneet avoinna joka päivä klo 6.00-14.00 ja viereinen WC-tila klo 6.00-22.00. Avantouimarit voivat käyttää 1.10. alkaen myös yleisiä saunavuoroja ke, pe ja la 18.00-22.00. Lauantaisin klo 17.00-18.00 avantouimareiden oma rantasaunavuoro. Huom! Avanto, pukuhuoneet ja saunat vain Pajulahden asiakkaiden käytettävissä.

AVANTOUINTIHINNASTO (maksu etukäteen vastaanottoon) sis. avanto, pukuhuoneet ja yllä määritetyt saunavuorot
Kausimaksu 60 € (syyskuusta jäiden lähtöön)
Kertamaksu 6,50 €

Kausikortteja on ostettavissa vastaanotosta. Pidäthän kausikortin aina mukana käydessäsi Pajulahdessa avantouinnissa, ja varaudu näyttämään se henkilökunnalle tarvittaessa. Varauduthan myös mahdollisiin ruuhkiin.

Fatbike & sähkö-fatbike

Fatbike-vuokrahinnat
20 € / 2h
lisätunnit 5 € / alkava tunti
50 € / koko päivä
Pyöriä on yhteensä 15 kpl, joista 5 kpl juniorikokoa. Huom! Fatbiken vuokraat edullisemmin verkkokaupasta.

Sähkö-fatbike-vuokrahinnat
60 €/3 h
80 €/koko päivä
Sähköpyöriä on yhteensä 10 kpl, lasten pyöriä on 2 kpl.

Vuokraa fatbike/sähkö-fatbike etukäteen verkkokaupasta! Fatbikeja vuokrataan tällä hetkellä vastaanotosta puh. 044 7755 313, [email protected] Vuokrauksen yhteydessä otamme ulkopuolisilta vuokraajilta 200 €/pyörä katevarauksen, joka palautetaan, kun pyörä on luovutettu. Katevaraus on otettu käyttöön väärinkäytösten vuoksi.

Tiedustele ohjattua retkeä ryhmille myynnistä 03 8855 200, [email protected].

Uusi maastopyöräreitti Kevätpuronpolku valmistui Pajulahteen kesäkuussa 2020. Katso tarkemmat tiedot uutisesta. Pajulahdessa on ulkoilijoiden käytössä myös 10 kilometrin latupohja (käytettävissä sulan maan aikana) sekä Lapakiston upeat ulkoilureitit, joita voi hyödyntää maastossa pyöräilemiseen.

Jäähalli

Pajulahden jäähalli on avoinna ympäri vuoden ja yleisöluisteluvuoroja on lähes joka viikonloppu. Välineistöön kuuluu kiekkokelkat ja luistelutuet liikuntarajoitteisille. Katso yleisöluisteluvuorot jäähallin sivuilta.

Ohjatut viikkotunnit

Pajulahdessa voit osallistua myös ohjatuille viikkotunneille, luvassa on mm. kahvakuula, Cross Training, seinäkiipeily ja iltauintia. Ohjelmat vaihtuvat kevät- ja syyskausille, ja kauden alussa voit ostaa kausikortin tai voit osallistua myös kertamaksun hinnalla. Viikkotunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tutustu käynnissä oleviin viikkotunteihin täällä.

Pelit ja välinevuokraus

Pelivälineet edellä mainittuihin sekä muita pelejä ja liikuntavälineitä (myös soveltavan liikunnan välineet), kuten sauvakävelysauvat, suksipaketit, retkiluistimet, polkupyörät, mailat pallopeleihin ovat vuokrattavissa kesäisin välinevuokrauksesta ja muina aikoina vastaanotosta.

Saapuessanne alueelle vastaanotto palvelee liikuntatilojemme vapaiden aikojen tarkistamisessa. Tennis- ja sulkapallokentät ovat varattavissa perheen omatoimisen otteluun. Myös pickeballia on mahdollisuus päästä pelaamaan!

Frisbeegolfia voi harrastaa talvellakin. Frisbeegolfkorit 8,9,10,11,12 ja 18 on otettu pois talveksi, nämä korit sijaitsevat latupohjiemme välittömässä läheisyydessä. Näin rauhoitamme väylät ainoastaan hiihtäjille, heti kun lumi tulee. Talvella käytössä muut 12 koria, jotka eivät ole lähellä latujamme.

Suunnistus

Pajulahden maastossa on kiintorastit. Pajulahdesta ja lähialueelta on 1:10 000-suunnistuskartat ja piha-alueesta 1:5 000-opetuskartta. Karttoja voi ostaa vastaanotostamme. Suunnistusseura Nastolan Terällä on muualla Nastolassa ja lähialueilla noin 15 karttaa. Terän kartoista ja Nastolassa pidettävistä iltarasteista lisätiedot Terän kotisivuilta. Muut alueen harrasterastit Päijät-Hämeen Suunnistus ry:n kotisivulta.

Pajulahden kiintorastit 2021

Lahden Taimi ja Pajulahti tarjoavat omatoimiliikuntaan suunnistusmahdollisuuksia Pajulahdessa. Jouko Andelinin suunnittelemat radat sisältävät eri tasoisia taitohaasteita kaiken ikäisille liikkujille.

Uimahalli

Pajulahden uimahallissa on 25 metrin allas, virkistysallas ja lasten allas. Välineistöstä löytyy mm. uimalaudat, bullarit, lättärit, räpylät ja snorklaussetit. Vedenalaisesta ikkunasta tekniikkasuoritus saadaan erittäin hyvin tallennettua myöhempää tarkastelua varten. Yleisiä uintivuoroja on muutamana päivänä viikossa ja lämminvesipäivä n. kerran kuukaudessa. Katso hinnat ja lisätiedot uimahallin sivuilta.

Ulkoilureitistöt ja ladut

  • 1 km ja 3,3 km, vapaa ja perinteinen (valaistu)
  • 8,3 km, vapaa ja perinteinen (osin valaistu)
  • yhdyslatu 2 km järven yli Nastolan kunnan laduille (mm. valaistut 8,8 km ja 5 km) keliolosuhteiden salliessa

Latupohjaan tehdään reittimuutostöitä. Pajulahti-hallin ja Puistopajujen takana latupohjaverkosto on toistaiseksi poikki ja pois käytöstä. Toistaiseksi latuverkosto ei ole valaistu. Remonttityöt pyritään saamaan valmiiksi ennen talvea. Latukartta

Lassen kuntopolut

Pajulahden jalkapallokentän vieressä on taulu Lassen kuntopoluille, jotka ovat kaikkien ulkoilijoiden vapaassa käytössä. Lassen Kuntopolut ovat kunnianosoitus Pajulahden toimitusjohtajalle Lasse Mikkelssonille 2006-2019.

Vaellus

Pajulahdesta on reittiyhteys Lahden alueen luonnonylpeyteen, Lapakistoon. Lapakisto on 230 hehtaarin alueelle levittäytyvä luonnonsuojelualue, jossa risteilee viisi maastoon merkittyä reittiä, 23 km matkalla. Tilatkaa ravintolastamme matkaan retkieväät (8,90 € / hlö sis. täytetty leipä, suklaapatukka, lähdevesipullo ja pillimehu tai kahvia termariin)  ja viettäkää päivä rauhoittavan metsän keskellä. Lisää Lapakiston alueesta www.lahdenseudunluonto.fi

Lapakisto kartta

 

 

 

Varaa majoitus tästä