Siirry verkkokauppaan »

Muut etuudet kultatason akatemiaurheilijoille

Lisäravinne-etuus ja alennuksia urheiluvarusteissa

Kultatason urheilijat saavat 10% alennuksen Vivokaupan ja EBN Areenan kaupan normaalihintaisista tuotteista. Tarjolla on laaja valikoima mm. palautusjuomia ja lisäravinteita sekä paljasjalkakenkiä. Edut saadakseen on asioitava paikanpäällä EBN Areenalla osoitteessa Hirsimetsäntie 17, 15200 Lahti. Vivokauppa on auki pyhäpäiviä lukuun ottamatta tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10 — 18 ja EBN Areenan asiakaspalvelu ja kauppa on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 14 — 17.30.

Intersport Valo tarjoaa kultatason urheilijoille 15% alennuksen liikkeen normaalihintaisista vaatteista, jalkineista ja tarvikkeista (kuntoilu/palloilu) poislukien elektroniikka ja Footbalance. Myös isommista ryhmätilauksista voidaan neuvotella alennusta. Alennuksen saadakseen tulee esittää urheiluakatemian urheilijakortti.

Adecco-yhteistyö (työnhakupalvelu)

Suomen Olympiakomitean, urheiluakatemioiden ja Adecco Finland Oy:n kesken on yhteistyösopimus, jonka tarkoituksena on auttaa urheilijoita löytämään urheilu-uraan sopivia työpaikkoja, mikäli työn tekemiselle urheilu-uran lomassa on tarvetta. Ole yhteyksissä toimistolle Johanaan ([email protected] / 0447638444), mikäli haluat lisätietoja.

Varaa majoitus tästä