Siirry verkkokauppaan »

Olosuhde-etuudet kultatason akatemiaurheilijoille

 

Lahden kaupungin uimahallit ja Suurhalli

Kultatason akatemiaurheilijat voivat käydä Lahden kaupungin uimahalleissa salilla ja/tai uimassa (sekä kesällä maauimalassa) urheilijakorttia näyttäen maksutta.

Lahden kaupungin liikuntapaikoista kannattaa käydä lukemassa lisää kaupungin nettisivuilta. Sieltä löytyy tietoa esimerkiksi uimahallien aukioloajoista, lenkkimaastojen kartoista ja talvisin tietoa latujen kunnosta. Kannattaa huomioida myös Lotilan koulun punttisali, jonne pääsee ilmaiseksi, ja on melko hyvin urheilijan voimanhankintaa palveleva.

Kultatason urheilijat voivat halutessaan ostaa Lahden Suurhallin liikuntatilojen käyttöön oikeuttavan kortin. Kortin hinta on 50,50€/vuosi vuodelle 2021. PHUra maksaa korteista 30,50€, eli urheilijalle jää omavastuuosuutta 20€. Urheilija maksaa ensin itse kortin ja kuittia vastaan akatemia hyvittää tuon 30,50€ osuuden.  Suurhallikortin voi ostaa Lahden kaupungin liikuntatoimesta Jari Puikkoselta.

Hallista löytyy oivallisia tiloja monenlaiseen harjoitteluun, esim. voima-, nopeus-, loikkaharjoituksiin jne. Käy tutustumassa tiloihin, ja jos ne palvelevat sinua ja harjoitteluasi, kannattaa edullinen vuosikortti ilman muuta hankkia.

Stadionin alakerran juoksusuora lasketaan mukaan Suurhallitiloihin, eli sen hyödyntäminen omatoimiseen harjoitteluun edellyttää myös Suurhallikorttia.

 

Treenaaminen Pajulahdessa tai Vierumäellä

Kultatason akatemiaurheilijat saavat Pajulahden ja Vierumäen urheiluopistojen olosuhteiden käytöstä -50% alennuksen. Etu koskee yksilöharjoittelua, jäähallien tai Vierumäen padel-kenttien käyttö ei sisälly etuuteen. Kultatason jäsenkortti tulee esittää asioinnin yhteydessä. Molemmilla opistoilla on varsin laadukkaat ja kattavat olosuhteet monipuoliseen harjoitteluun.

 

PWR Fit Center

Kultatason urheilijat voivat ostaa PWR Fit Centeristä (ent. Maken Fitness Center):

  • kuukausikortin hintaan 35€/kk
  • 10 kerran kortin hintaan 45€
  • kertakäynnin hintaan 5€

Urheilijoiden tulee asioidessaan esittää mobiilinen urheilijakortti. Alennetut hinnat saa, kun ostaa kortin paikan päällä vastaanoton ollessa auki (ma-pe klo 10-19). Alennetuilla hinnoilla pystyy asioimaan myös netisssä verkkokaupassa, mikäli on ensin rekisteröitynyt asiakkaaksi lisätiedoilla » PHUra:n kultatason urheilija». PWR Fit Center sijaitsee osoitteessa Vesijärvenkatu 29 B, nettisivut löytyvät täältä.

PWR Fit Centerillä on palvelutarjonnassa myös Recovery Bootsit, joilla voi edistää palautumista. Lisätietoja täältä.

 

MOVEO Lahti

MOVEO Lahti on LAB-ammattikorkeakoulun liikuntapalvelukonsepti. Kaikki Moveon palvelut löytyvät täältä: MOVEO Lahti .

MOVEO-jäsenyys ja siihen liittyvät palvelut oppilaitos tarjoaa maksutta LUT tai LAB korkeakoulussa opiskeleville akatemiaurheilijoille.

Moveo-jäsenyyden hankinta:
Muiden akatemiaurheilijoiden osalta Moveon palvelut tarjotaan opiskelijahinnalla eli 30€/lukukausi (6kk). Akatemiaurheilija vastaa itse kustannuksesta. MOVEO-jäsenyyden pääset ostamaan LUT Shopista.
Ruksi ostovaiheessa kohta «Ei opiskeleva Päijät-Hämeen urheiluakatemian jäsen». Oston jälkeen hae avaintägi Niemenkatu 73:n aulapalvelusta (auki arkisin 8-16) näyttämällä tilausvahvistuksen ja puhelimesta akatemiakortin.

Moveo palveluihin kuuluvat liikuntapalvelut, sekä Niemen kampuksen kuntosalin käyttö (Niemenkatu 73) ja ryhmäliikuntatunnit. Ryhmäliikuntatuntien kalenterin löydät täältä (toimipaikka MOVEO Lahti, tyyppi Ryhmäliikunta). Tunneille ilmoittaudutaan avoinna24 järjestelmää käyttäen. Kampuksen ollessa kiinni, on kulku ovesta B2. Kuntosali on avaintagilla avoinna päivittäin klo 5-23. Moveo Lahdesta lisäinfoa löytyy myös Facebookista.

Yhteyshenkilö: Ahti Romoon: [email protected], 050-5362980

Varaa majoitus tästä