Siirry verkkokauppaan »

Tenniskurssit

Kiinnostaako sinua oppia pelaamaan tennistä tai kehittää pelitaitojasi? Ota suunta Pajulahteen, jossa tennisolosuhteet ovat vertaansa vailla! Kauden ja kelien mukaan pelataan joko neljällä sisäkentällä tai ulkona kuudella massakentällä.

Valmennuksesta vastaa Smash Kotkan valmentajat yhdessä Pajulahden tennisvalmentaja Kia Pöystin kanssa. Valmennus on rakennettu nykyaikaisen valmennustietämyksen ja oppimiskäsitysten pohjalta. Kaikkiin tenniskursseihin sisältyy täysihoitoruokailut.

Liittymällä Pajulahden kanta-asiakasklubi VIP-liikkujiin saat rahanarvoisia etuja lomista ja kursseista. Edut tulevat käyttöösi heti liittymisen jälkeen. Jos et ole vielä jäsen, liity mukaan maksuttomaan kanta-asiakasklubiin TÄSTÄ. VIP-liikkujien etu kesän tenniskurssien hinnoista -10%.

Kesän 2022 tenniskurssit:

Senioritennis 3 vrk:
ma-to 8.-11.8.2022, tämä kurssi on tällä hetkellä täynnä. Voit halutessasi ilmoittautua jonotuspaikalle, jos haluat jäädä jonottamaan mahdollisten peruutusten vuoksi vapautuvia paikkoja.

 

HINNAT, sis. majoituksen valitussa majoitustasossa, täysihoidon + iltapalat sekä tenniskurssin valmennuksen.

VIP-etu: Kesän 2022 tenniskursseista -10% VIP-liikkujille. Jos et ole jäsen liity mukaan maksuttomaan kanta-asiakasklubiin TÄSTÄ.

Tenniskurssi 2 vrk (pe-su):

Aikuinen
Opistotaso261 €
Hotellitaso291 €
Hotellitaso saunalla311 €

1hh +30 €/vrk

Tenniskurssi 4 vrk (ma-pe):

Aikuinen
Opistotaso461 €
Hotellitaso521 €
Hotellitaso saunalla561 €

1hh +30 €/vrk

Senioritennis 3 vrk (ma-to):

Aikuinen
Opistotaso311 €
Hotellitaso356 €
Hotellitaso saunalla386 €

1hh +30 €/vrk


Varaa majoitus tästä