Kokouspäivät

Miksi tyytyä pelkästään kokoustamaan, kun voitte ottaa ohjelmaan mukaan ryhmäyttävää ja virkistävää liikuntaa? Näin saatte kokouspäivästänne monipuolisemman, mielenkiintoisemman sekä mieleenpainuvan.

Voitte valita kokouspaikaksi perinteisen kokoushuoneen sijaan myös esim. kirkkoveneen, laavun tai rantasaunan. Punnitkaa päivän päätökset rantasaunojen löylyissä sekä viettäkää ilta täysin uusitussa ravintolassamme, takkahuoneella tai tunnelmallisella Pajunpesä -parilaavulla herkutellen.

Kokoustilat

Kokoustilojen perusvarustukseen kuuluvat dataprojektori, fläppi ja/tai valkotaulu. Pajulahden majoitus-, kokous-, ja harjoitustiloissa on asiakkaiden käytössä langaton WLAN internetyhteys.

Saunatilat

Hyppää saunan löylyistä suoraan puhdasvetisen Iso-Kukkasen laineisiin. Kolme rantasaunaamme sijaitsevat aivan veden välittömässä läheisyydessä.

Toiminnallinen Päiväkokous alkaen 48 € / hlö

Sisältää kokoustilan klo 8-21 (palloilusalin seminaaritila erilliskorvauksesta), perustekniikan (myös maksuton internetyhteys), aamiaisen noutopöydästä tai täytetyn sämpylän/bagelin/patongin ja kahvin kokoustilassa sekä lounaan noutopöydästä.

Lajitarjonnan mukaisesti ohjattua ryhmäliikuntaa 2 x 45 minuuttia tiloineen (pl. jäähalli ja uimahalli).

Toiminnallisen päiväkokouksen minimi henkilömäärä 8 hlö.

Kokous majoituksella (2 pv, 1 yö) alkaen 118 € / hlö

Sisältää kokoustilan (palloilusalin seminaaritila erilliskorvauksesta), perustekniikan (myös maksuton internetyhteys), majoituksen hotellitason 2-3 hh huoneessa, 1 x aamiainen, 2 x lounas tai päivällinen, 2 x kokouskahvitus.

 

1/2 Päiväkokous alkaen 29 € / hlö

Sisältää kokoustilan klo 8-14 (palloilusalin seminaaritila erilliskorvauksesta), perustekniikan (myös maksuton internetyhteys), aamiaisen noutopöydästä tai täytetyn sämpylän/bagelin/patongin ja kahvin kokoustilassa sekä lounaan noutopöydästä.

Päivän kokouspaketti alkaen 42 € / hlö

Sisältää kokoustilan klo 8-21 (palloilusalin seminaaritila erilliskorvauksesta), perustekniikan (myös maksuton internetyhteys), aamiaisen noutopöydästä tai täytetyn sämpylän/bagelin/patongin ja kahvin kokoustilassa sekä lounaan noutopöydästä että iltapäiväkahvin ja makean kahvileivän.

Maksimiryhmäkoko kokouspäiviimme on jopa 350 henkilöä

 

TUTUSTU TILAUSTARJOILUUMME

Hyödyntäkää ammattimainen liikunnanohjaus, monipuoliset olosuhteet luonnon keskellä, järven rannalla ja varatkaa yrityksellenne toiminnallinen päivä. Liikuntalajeja valittavana on kymmeniä – suunnittelemme Teille kokonaisen päivän tai vain kokoustauon verran herättelyä.