Siirry verkkokauppaan »

Kokouspaketit

Tarjoamme elämyksellisen ja toiminnallisen kokous- ja työhyvinvointiympäristön mutkattomalla urheiluopistohengellä. Olympia- ja Paralympiakomitean virallisena valmennuskeskuksena tuotamme työyhteisöille korkeatasoisia valmennuspalveluita sekä kunto- ja terveysliikuntaan liittyviä positiivisia kokemuksia.

Me pajulahtelaiset olemme täällä palvelemassa juuri Teitä. Asiakkaamme ovat arvottaneet sijaintimme, luontomme järvimaisemin ja monipuolisen ohjelmatarjonnan tärkeiksi kriteereiksi tulla meille yhä uudelleen. Olemme kompakti kokonaisuus ja kaikki tekeminen kokoustamisesta saunomiseen ovat kävelymatkan päässä toisistaan. Elämykselliset ruokakokemukset ovat tärkeä osa vierailuanne.

Yksi arvoistamme on Asiakas edellä, ja viihtyvyytenne meillä on ensiarvoisen tärkeää. Pyrimme täyttämään kaikki yksilöllisemmätkin toiveet, aina tarjoiluista ohjelmaan.


PÄIVÄKOKOUSPAKETIT

Päivän kokouspaketti alkaen 42 € / hlö

sisältäen kokoustilan perustekniikalla ja langattomalla verkkoyhteydellä, aamiaisen tai täytetyn sämpylän ja kahvin kokoustilassa lounaan noutopöydästä sekä iltapäiväkahvit.

1/2 Päiväkokous alkaen 29 € / hlö

sisältäen kokoustilan perustekniikalla ja langattomalla verkkoyhteydellä kello 08.00-14.00, aamiaisen noutopöydästä tai täytetyn sämpylän ja kahvin kokoustilassa sekä lounaan noutopöydästä.

YÖN YLI KOKOUSPAKETTI

Kokous majoituksella (2 pv, 1 yö) alkaen 118 € / hlö

  • Sisältää kokoustilan (palloilusalin seminaaritila erilliskorvauksesta)
  • perustekniikan (myös maksuton internetyhteys)
  • majoituksen hotellitason 2-3 hh huoneessa
  • 1 x aamiainen
  • 2 x lounas tai päivällinen
  • 2 x kokouskahvitus

TOIMINNALLISET KOKOUKSET

Ryhmäydy Tiimiksi

Pajulahden Seikkailupuistoon on rakennettu ryhmänä suoritettavia tiimielementtejä, joita ratkoessa joudutaan toimimaan yhdessä ja varmistamaan tehtävien turvallinen suorittaminen.

Ryhmäytymispaketti 1. 120min

Sisältää puoli tuntia eri tutustumistehtäviä maan tasolla ja yhden seikkailupuiston tiimielementtitehtävän läpikäynnin sekä tehtävän jälkeisen purkukeskustelun.

Hinta 350 € / ryhmä (max. 12 henkilöä)

Ryhmäytymispaketti 2. 180 min

Sisältää puoli tuntia eri tutustumistehtäviä maan tasolla ja kahden eri seikkailupuiston tiimielementtitehtävän läpikäynnin sekä tehtävän jälkeisen purkukeskustelun.

Hinta 450 € / ryhmä (max. 12 henkilöä)

 

Toiminnallinen Päiväkokous alkaen 48 € / hlö

Kokoa oma toiminnallinen päiväkokous. Valitse päivääsi liikuntalajit monipuolisesta lajivalikoimastamme, lisää päivään ravitseva lounas joko buffetista tai tilaustarjoilulistaltamme.

Sisältäen kokoustilan perustekniikan (myös maksuton internetyhteys), aamiaisen tai kahvin sämpylällä kokoustilassa, lounaan noutopöydästä, iltapäiväkahvin makealla sekä 1 x 45min ryhmäliikuntaa tiloineen (pl. jäähalli ja uimahalli)

Toiminnallisen päiväkokouksen minimi henkilömäärä 8 hlö.

 

Varaa majoitus tästä