Toiminnalliset kokouspäivät

Tehkää kokouspäivästänne monipuolinen ja liittäkää kokoukseen mukaan monipuolista liikuntaa.

Olemme paketoineet suosituimmat aktiviteettimme valmiiksi paketeiksi. Valitse ryhmällesi sopivin paketti ja tule viettämään mukava päivä kokoustaen ja liikkuen Pajulahdessa.

Halutessasi voit toki suunnitella päivän sisällön itse ja valita liikuntalajit monipuolisesta valikoimastamme.

Tankofutis-paketti  55 € / hlö

Riehakkaan ryhmäyttävä superuutuus Tankofutis on rantautunut Pajulahteen.Tule testaamaan liikkuuko tiimisi samaan suuntaan ja kuinka sukkelaan.Tämä hullun hauska laji sopii taatusti kaikille eikä jätä ketään kylmäksi. Täysin happirikasta toimintaa kokouspäivään!

Tankofutis-paketti sisältää: kokoustilan, tankofutis 90min, buffetlounas sekä kokouskahvit makealla.

Tankofutis-paketin henkilömäärä 12-36 hlö.

Kuplafutis-paketti 47 € / hlö

Sujahda kuplaan ja anna palaa! Tässä lajissa yhdistyvät hauskanpito ja kuntoilu. Lajia pelataan jalkapallon säännöillä mutta taklaukset ovat myös sallittuja.

Kuplafutis-paketti sisältää: kokoustilan, kuplafutis 90min, buffetlounas sekä kokouskahvit makealla.

Tankofutis-paketin henkilömäärä 12-36 hlö.

 

 

 

Seikkailupuistopaketti 35 € / hlö

Lisää kokouspäivääsi ripaus seikkailua. Pajulahdessa sijaitsee Suomen suurin Seikkailupuisto, josta löytyy sopivia ratoja kaikille.

Seikkailupaketti sisältää: sisäänpääsyn Seikkailupuistoon, seikkailupuistohanskat, kokoustilan, sekä buffetlounaan tai -päivällisen.

Ryhmäydy Tiimiksi

Pajulahden Seikkailupuistoon on rakennettu ryhmänä suoritettavia tiimielementtejä, joita ratkoessa joudutaan toimimaan yhdessä ja varmistamaan tehtävien turvallinen suorittaminen.

Ryhmäytymispaketti 1. 120min

Sisältää puoli tuntia eri tutustumistehtäviä maan tasolla ja yhden seikkailupuiston tiimielementtiteh- tävän läpikäynnin sekä tehtävän jälkeisen purkukes- kustelun.

Hinta 350 € / ryhmä (max. 12 henkilöä)

Ryhmäytymispaketti 2. 180 min

Sisältää puoli tuntia eri tutustumistehtäviä maan tasolla ja kahden eri seikkailupuiston tiimielement- titehtävän läpikäynnin sekä tehtävän jälkeisen purkukeskustelun.

Hinta 450 € / ryhmä (max. 12 henkilöä)

 

Toiminnallinen Päiväkokous alkaen 48 € / hlö

Kokoa oma toiminnallinen päiväkokous. Valitse päivääsi liikuntalajit monipuolisesta lajivalikoimastamme, lisää päivään ravitseva lounas joko buffetista tai tilaustarjoilulistaltamme.

Alkaen 48€/hlö sisältäen kokoustilan perustekniikan (myös maksuton internetyhteys), aamiaisen, kahvin kokoustilassa, lounaan noutopöydästä sekä 2 x 45min ryhmäliikuntaa tiloineen (pl. jäähalli ja uimahalli)

Toiminnallisen päiväkokouksen minimi henkilömäärä 8 hlö.