Siirry verkkokauppaan »

Saku talvikisat 16.02.2019 - 17.02.2019

Vuoden 2019 Sakun Talvikisat järjestetään Liikuntakeskus Pajulahdessa!

Talvikisoissa lajeina hiihto, keilailu, sähly ja pilkkiminen. Hiihdä ensin vapaata tai pertsaa, yksin tai joukkueena. Pakkaa omat keilapallot mukaan tai käytä talon omia palloja. Paikalla on paljon, paljon sählynpelaajia! Pistä porukka kasaan oppilaitoksessasi, treenaa ja löydä hyvä ottelufiilis! Vai olisiko lajisi sittenkin pilkkiminen?

Kisatiedot tarkemmin Saku ry:n sivuilla.

Opiskelijat järjestävät koko viikonlopun ohjattuja liikunta- ja kehonhuoltotunteja sekä maksullisia inbody testauksia kilpailijoille. Tarkempi ohjelma julkaistaan näillä sivuilla.

Ilmoittautuminen kisaajaksi tapahtuu Sakun sivuilla, mutta jos tarvitset majoitusta, niin varaa huone Pajulahdesta!

Ilmoittaudu kisoihin viimeistään 31.1.2019 mennessä.

Muista lauantain iltajuhlat! Osallistumismaksu 30€ sisältää upean illallisen ja mahtavaa ohjelmaa!

 


Opistotason 2H/3H huone aamiaisella: 50€ henkilö

Opistotason majoitusta on neljässä eri rakennuksessa (yht. 120 huonetta). Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa (rakennus 1) ja kolmessa muussa lähekkäisessä rakennuksessa (rakennukset 2, 3 ja 4).

Opistotason huoneissa on perusvarustuksena wc, suihku, tv, liinavaatteet ja 1 kylpypyyhe/hlö. Suurimmassa osassa on myös jääkaappi. Huoneisiin saa laivasängyistä tai vuodesohvista tulevia lisävuoteita 1-3 kpl. Huonekoko vaihtelee 2 hengen huoneista 12 hengen solu- ja ryhmähuoneisiin. Soluhuone tarkoittaa kahta erillistä huonetta yhteisellä sisäänkäynnillä ja wc/kylpyhuoneella.

Opistotasossa on myös 4 lemmikkihuonetta.

Hotellitason majoitus 2H huoneessa aamiaisella 60€/hlö

Pajulahdessa voit majoittua laadukkaasti hotellitason huoneissamme, joissa on runsaat varustelut eikä mukavuuksista ole tingitty. Hotellitason majoitusta on yhteensä kuudessä eri rakennuksessa. Huonekoot 2+1 – 3+3hh:eita. Myös saunallisia huoneita on saatavilla (rakennukset 5-7).

Varaa majoitus tästä