Siirry verkkokauppaan »

Sporttiriparit

Vaihtoehto tavallisille ripareille!

Pajulahden sporttiripari on tarkoitettu urheilijoille, jotka haluavat rippileirin yhteydessä kehittää omia lajitaitoja ammattivalmentajan johdolla, mutta samalla tavata muiden lajien nuoria. Rippileirillä tutustutaan monipuolisesti oman lajin lisäksi myös muihin liikuntalajeihin, sekä tietysti nautitaan alueen muista aktiviteeteistä. Viimeisenä leiripäivänä pidetään konfirmaatio, joka on lyhyt ja ytimekäs (maksimissaan 1h 30min). Konfirmaatio myös videoidaan.

  • Uuden rippikoulusuunnitelman uudistuksena rippikoulu aloitetaan pastorimme ohjeiden mukaan kotiseurakunnan osuudella ja kesällä on varsinainen rippileiri.
  • Saat pastorilta ohjeet, joilla voit joustavasti suorittaa rippikouluun kuuluvan kotiseurakuntaosuudenniin, että sinun ei tarvitse olla pois treeneistä tai kilpailutapahtumista.
  • Rippikoulun suorittamisesta menee järjestäjien toimesta tieto suoraan omaan seurakuntaan.
  • Konfirmaation voi suorittaa leirin jälkeen halutessaan myös omassa seurakunnassa. Pastorimme auttavat tässäkin tapauksessa.
  • Konfirmaatiotilaisuus lähetetään livenä ja tallenne on nähtävissä viimeistään seuraavana päivänä osoitteessa sportfini.fi (videotallenteet).
  • Ilmoittautua leirille ja sen jälkeen me huolehdimme, että saat riittävästi infoa koko rippikoulumatkan alkaen jo tämän vuoden syyskuusta alkaen.

HUOM! Kaikkien Pajulahden lajiriparien ilmoittautuminen tapahtuu yhdellä ja samalla sähköisellä lomakkeella. Kohtaan Urheilutiedot / Urheilulaji kirjoitat oman lajisi!

Leirin maksu suoritetaan Sinulle sopivalla tavalla, voit maksaa niin useassa osassa kuin vain haluat käyttämällä samaa viitettä, ja aina ilman lisäkuluja (eräpäivä vasta keväällä 2023):

Rippileirin hinta: 808 € 

Täyshoitopaketti sisältää majoituksen, ruokailut (aamu- ja iltapala, lounas, päivällinen), lajivalmennuksen, rippikoulun oheisohjelmineen, liikuntatilojen käytön ja konfirmaation.

Tapahtuman peruminen onnistuu ilman lisäkustannuksia 31.3.2022 saakka. Sen jälkeen perumisista perimme 30 euron käsittelykulun, mikäli ei ole esittää pätevää syytä jäädä leiriltä pois.

Jää- ja sporttiripari 4 (2008 syntyneille) 25.6.-1.7.2023 Pajulahdessa. Lajeina yksinluistelu ja jääkiekko (tytöt ja pojat). 

Ilmoittaudu Jää- ja sporttiriparille täältä

Katso lajisi tarkemmat tiedot alla olevasta linkistä.

Lisätietoja antaa:

Ilpo Myllyniemi
0500 959 353


Varaa majoitus tästä