Siirry verkkokauppaan »

Taitoluisteluleirit

Pajulahden suositut lyhyet teholeirit syyskaudella 2022 ovat nyt kalenterissa: Berit Kaijomaan tekniikkaleirit sekä Merja Huttusen aikuisluistelijoiden leiri.

Vuoden 2023  kevään tekniikat, kesän aikuisluistelu sekä suositut perinteiset kesäleirit niin Berit Kaijomaan kuin Merja Huttusen vetäminä tulossa pian!

Hyvä perusluistelutekniikka on äänetöntä, vaivattoman näköistä sekä molempiin rotaatio- ja liikesuuntiin tasavahvasti etenevää. Rytminvaihdos -askelharjoitteemme ovat hauskoja ja luistelijaa monipuolistavia. Hyppytekniikan harjoittaminen koostuu kehonhallintaharjoitteista; valmistautumiskaarella, ilmalennossa ja alastulossa. Piruettitekniikassa harjoittelemme oikealla kaarella pyörimistä, asennon hallintaa ja pyörimisen kiihdyttämistä. Leireillä myös tekniikka- ja sääntöluentoja.

Leirihinnat sisältävät majoituksen kullekin leirille mainitussa huonekategoriassa, jaetussa huoneessa, täysihoitoateriat sekä iltapalat, kaiken ohjelmassa olevan valmennuksen, oheistoiminnat sekä luennot. Junioreille suunnatuilla leireillä staffissa on aina aikuisia, joista vähintään yksi majoittuu. Kaikilla taitoluisteluleireillä sisaralennus -80€.

 

Berit Kaijomaan leirit

Beritin leirien kohderyhmät: A- ja B -Silmut, Debytantit, Noviisit ja SM-Noviisit, Juniorit ja SM- Juniorit sekä Seniorit ja SM-Seniorit

TÄRKEÄÄ! Muistathan mainita luistelijan tason ilmoittautumisen yhteydessä

Tekniikkaleirien ilmoittautuminen päivämäärälinkeistä!

Kauden 2022-23 tekniikkaleirit

336 € / leiri

Tekniikkaleiri I 18.-20.10.2022

Tekniikkaleiri II 29.-31.12.2022

KEVÄÄN LEIRIT TULOSSA PIAN!

Merja Huttusen leirit

Talven 2022 viikonloppuleiri aikuisluistelijille 09.-11.12.2022

Kesän 2023 viikonloppuleiri aikuisluistelijoille 09.-11.06.2023

Kesän 2023 viikkoleirien tiedot ja linkit tulossa pian! Ohjelmassa jälleen suositut pienten leirit, tasoltaan Silmut, Tintit ja Minit

 

 

Varaa majoitus tästä