Siirry verkkokauppaan »

Tennis

Vuonna 2013 perustettu Pajulahti Tennis Academy toimii itsenäisesti Pajulahden valmennuskeskuksen alla. Akatemian henkilökuntaan kuuluu valmennuspäällikkö Pekka Kainulainen sekä tennisvalmentaja Harri Suutarinen. Lisäarvoa lajille tuovat muun muassa dartfish videoanalyysit, fyysiset testit ja ravintokonsultointi pelaajille.

Valmentajamme suorittavat näitä mielellään. Opistomme toimii vahvassa yhteistyössä Jarkko Nieminen Tennis Academyn (JNTA), Lahden Verkkopallopalloseuran (LVS), Suomen Tennisliiton ja venäläisten akatemioiden (mm. Moskovan Spartak ja Pietarin Dinamit) kanssa. Kentillämme järjestetään vuositasolla neljä TE- kisaa ja yksi ITF- kisaa nuorille pelaajille. Lisäksi Pajulahdessa on järjestetty mm. miesten 10 000 $ Futures- kisoja, PM- kilpailuja, SM- kilpailuja ja pyörätuolitenniksen ammattilaiskilpailuja. Olemme myös erittäin aktiivisesti mukana tenniksen Suomen nuorten maajoukkuetoiminnassa – ja tapahtumissa (mm. maajoukkueleirit ja maaottelut). Opiston valmennustiimissä onkin todella laajaa osaamista lajin tiimoilta.

Sisätilat

  • 2 tennishallia, joissa molemmissa 2 kenttää

Ulkotilat

  • 6 massakenttää
  • 1 plexipavekenttä

Muut tilat 

Pajulahdessa on oheisharjoittelutiloja kymmenille lajeille mm. sisäpalloilu, uinti. Tutustu lajeihin palveluiden liikuntatiloissa.

Perusleiripakettimme sisältää mm.

  • opistotason majoitus
  • täysihoito; aamupala, lounas ja päivällinen
  • harjoitustilat 2 x 1,5 tuntia päivä

Räätälöimme Teille leirikokonaisuuden toivomuksienne mukaan.

 

Seuratoiminta

LVS:n ja Pajulahden yhdessä organisoima lasten tennistoiminta, U10 tennis on myös virallinen Suomen kehitysseura/hanke Lahdessa.

U10 tennis

Tennisliitto

Liiton ja Pajulahden vahva yhteistyö on jatkunut aina vuodesta 2007. Yhteistyön tavoitteena on osaamisen kehittäminen valmentajakoulutuksilla.

Tennisliitto
Varaa majoitus tästä