Siirry verkkokauppaan »

Tennis

Vuonna 2013 perustettu Pajulahti Tennis Academy toimii itsenäisesti Pajulahden valmennuskeskuksen alla. Akatemian henkilökuntaan kuuluu valmennuspäällikkö Pekka Kainulainen sekä tennisvalmentaja Harri Suutarinen. Lisäarvoa lajille tuovat muun muassa dartfish videoanalyysit, fyysiset testit ja ravintokonsultointi pelaajille.

Valmentajamme suorittavat näitä mielellään. Opistomme toimii vahvassa yhteistyössä Jarkko Nieminen Tennis Academyn (JNTA), Lahden Verkkopallopalloseuran (LVS), Suomen Tennisliiton ja venäläisten akatemioiden (mm. Moskovan Spartak ja Pietarin Dinamit) kanssa. Kentillämme järjestetään vuositasolla neljä TE- kisaa ja yksi ITF- kisaa nuorille pelaajille. Lisäksi Pajulahdessa on järjestetty mm. miesten 10 000 $ Futures- kisoja, PM- kilpailuja, SM- kilpailuja ja pyörätuolitenniksen ammattilaiskilpailuja. Olemme myös erittäin aktiivisesti mukana tenniksen Suomen nuorten maajoukkuetoiminnassa – ja tapahtumissa (mm. maajoukkueleirit ja maaottelut). Opiston valmennustiimissä onkin todella laajaa osaamista lajin tiimoilta.

Sisätilat

  • 2 tennishallia, joissa molemmissa 2 kenttää

Ulkotilat

  • 6 massakenttää

Muut tilat 

Pajulahdessa on oheisharjoittelutiloja kymmenille lajeille mm. sisäpalloilu, uinti. Tutustu lajeihin palveluiden liikuntatiloissa.

Perusleiripakettimme sisältää mm.

  • opistotason majoitus
  • täysihoito; aamupala, lounas ja päivällinen
  • harjoitustilat 2 x 1,5 tuntia päivä

Räätälöimme Teille leirikokonaisuuden toivomuksienne mukaan.

 

Varaa aika vastaanotosta joko puhelimitse tai sähköpostitse ja tule pelaamaan kaverin kanssa! Tennisvaraukset hoitaa vastaanotto sen aukioloaikojen puitteissa.

Kenttien maksut suoritetaan vastaanottoon tai sen ollessa suljettuna ravintolaamme.

VASTAANOTTO
Puhelinnumero +358 44 7755 313
Sähköposti [email protected]

Varaa majoitus tästä