Siirry verkkokauppaan »

19.12.2022

Tero Kuorikoski seuraa Mikko Levolaa Liikuntakeskus Pajulahden toimitusjohtajana

Vuosi 2023 tuo muutoksia Liikuntakeskus Pajulahden johtoon. Mittavan urheiluopistouran luonut ja toimitusjohtajana Pajulahden menestyksekkäästi yli koronakriisin luotsannut liikuntatieteiden maisteri Mikko Levola siirtyy eläkkeelle vuoden 2023 lopussa.

Valtakunnallinen valmennus- ja liikuntakeskus Oy:n hallitus nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi 1.1.2024 lukien Pajulahden valmennuskeskuksen johtajan, filosofian tohtori Tero Kuorikosken jatkamaan Mikko Levolan työtä. Muutos tarkoittaa myös sitä, että Liikuntakeskus Pajulahteen aukeaa valmennuskeskuksen johtajan tehtävä tulevan vuoden aikana.

─ Vaihdoksen taustalla on luonnollinen eläköityminen ja tehdyillä päätöksillä haluamme varmistaa hyvissä ajoin rauhallisen siirtymän Liikuntakeskus Pajulahden johdossa. Mikko Levola on tehnyt vaikuttavan työn Pajulahden kehittämisessä valmennuskeskuksen johtajana ja sen jälkeen toimitusjohtajana. Vaihdoksen myötä alamme jo vuoden 2023 aikana suunnata strategiatyömme katseen kohti 2030-lukua, toteaa hallituksen puheenjohtaja Jukka Hako.

─ Pajulahti on ottanut paikkansa yhtenä Suomen merkittävimpänä urheiluopistona. Olen saanut olla mukana kehittämässä Liikuntakeskus Pajulahtea viidentoista vuoden aikana eri työtehtävissä. Strategisten tavoitteiden mukaiset uudet investoinnit, asiakasmäärien kasvu, henkilöstön osaaminen, olosuhteiden ja palveluiden kehittäminen on ollut nopeaa ja vahvasti kasvua tavoittelevaa, mutta samalla kuitenkin hallittua ja taloudellisesti järkevää. Pajulahti voi nyt hyvin ja niin myös tulevaisuudessa, siitä iso kiitos koko henkilökunnalle, tiivistää Mikko Levola pitkää työuraansa Pajulahdessa.

Tero Kuorikosken mielestä on hyvä, että toimitusjohtajuuden vastaanottamiseen jää riittävä siirtymäaika.

─ Halu oppia, voida hyvin ja koetella omia rajojaan ovat hyviä syitä tulla Pajulahteen leirille, harjoittelemaan tai omaa kuntoaan kohentamaan. Niille on ollut ja tulee olemaan tilaus, vaikka ympäröivää yhteiskuntaa ravistellaan monella tapaa. On hienoa olla osa keskusta, joka mahdollistaa aidosti jokaisen oikeutta liikuntaan ja urheiluun kantaen samalla sosiaalista vastuuta laajemminkin, korostaa Tero Kuorikoski.

 

Lisätiedot:

hallituksen puheenjohtaja Jukka Hako p. 050 4650399

Varaa majoitus tästä