Verkkokoulutus kilpa- ja huippupöytätenniksen tekniikasta ja valmennuksesta

Koulutuksen tavoitteena on lisätä tietämystä kilpa– ja huippuvalmentajana toimimisesta.

80,00 

VERKKOKOULUTUS KILPA- JA HUIPPUPÖYTÄTENNIKSEN TEKNIIKASTA JA VALMENNUKSESTA

Kiinnostaako valmentajana toimiminen ja pöytätenniksen tekniikan opettelu? Tämän koulutuspaketin tarkoituksena on antaa näkemys kilpa- ja huippupöytätenniksen tekniikkaan ja kilpavalmentajana toimimiseen (liiton koulutusjärjestelmän VOK2 taso). Koulutuksen pohjana toimii Mika Räsäsen tekemä opas MODERNI PÖYTÄTENNISTEKNIIKKA ja valmennus.Verkkokoulutus on mahdollista käydä läpi oman aikataulun mukaisesti ajankohtina, jotka sopivat itselle parhaiten.

TAVOITTEET

Koulutuksen tavoitteena on lisätä tietämystä kilpa– ja huippuvalmentajana toimimisesta. Koulutus antaa valmiudet kehittää pelaajan lyöntitekniikoita sekä syventää lajiteknistä osaamista. Yhdessä muiden Pöytätennisliiton ja Pajulahden koulutusten kanssa valmentaja pätevöityy etenkin nuorten pöytätennispelaajien kokonaisvaltaiseen moderniin valmennukseen.

SUORITTAMINEN JA ILMOITTAUTUMINEN

Verkkokoulutus on kenelle tahansa avoin itsenäisesti opiskeltava verkko-opintokokonaisuus. Sen eri osiot koostuvat mainitun oppaan sisällön materiaaleista ja monivalintatenteistä. Verkko-opintojen suorittaminen on kätevää, sillä niitä voi suorittaa omaa tahtiinsa osio kerrallaan. Tuloksen saa välittömästi suoritettujen tenttien jälkeen.

Ilmoittautuneet lisätään verkkokurssille, kun maksu on suoritettu. Verkkokoulutus on suoritettavissa 1.3.2023 – 31.10 2023 välisenä aikana.

HINTA

Koulutuksen hinta on 80 € / hlö sisältäen koulutusmateriaalin, oppimistehtävät, arvioinnin ja todistuksen.