Siirry verkkokauppaan »

Ideoita työhyvinvointiin

Oivalluttavaa työhyvinvointia

Oivalluttaja-palvelu tuottaa vaikuttavaa ja positiivista tunnejälkeä. Tunnejälki vaikuttaa mm. työssä viihtymiseen, työn tehokkuuteen, asiakkaiden sitoutumiseen sekä moniin muihin tekijöihin. Oivalluttaja-palvelu ei tuo valmiita vastauksia, vaan jokainen tiimi tai ryhmä tuottaa omat vastaukset teeman mukaisesti.

  • Hinta: 610€ / 2h, 1100€ / ½ päivää (3h) tai 2250€ / koko päivä (7h)
  • Sis. kokoustilan Pajulahdessa
  • Mahdollisuus tilata palvelu etänä lisähinnalla

Lue lisää palvelusta Oivalluttavaa työhyvinvointia

Yksilöllinen työhyvinvointi

Työyhteisön hyvinvointi lähtee yksilöstä. Mikä on sinulle luontainen tapa toimia? Tämän yksilöllisen testin avulla selvität tiimisi työkyvyn ja -hyvinvoinnin.

Valmennuksessa kartoitetaan ennakkokyselyllä yksittäisten työntekijöiden luontaiset tyylit, terveyttä ylläpitävää liikuntaa ja sen määrää, ruokailua ja ravintoa, sekä uni ja levon määrä.

  • Ennakkokysely, joka käydään läpi tilaisuudessa
  • Kesto 90 minuuttia
  • Hinta 529 €/tiimi + 25 €/hlö/analyysi

Lue lisää palvelusta Yksilöllinen työhyvinvointi

Paint & Party

Haussa ikimuistoinen rento illanvietto ystävien tai työkavereiden kanssa? Heittäydytään taiteen maailmaan lasillisen (tai useamman) äärellä, ja etsitään sisäinen Picasso tai Rembrandt. Et tarvitse lainkaan aiempaa maalauskokemusta!

  • Ryhmäkoko 15-35 hlöä
  • Hinta 65 €/hlö
  • Yli 30 hengen ryhmissä hinta räätälöidään erikseen

Luontopakopeli

Pystyttekö ratkaisemaan pakopelin arvoitukset alle 60 minuutissa? Tule kokemaan pakopelielämys luonnossa!

Luontopakopeli on hauska pakopeli luonnossa, joka sopii täydellisesti yritysporukan, perheen tai kaveriporukan aktiviteetiksi. Pelissä heittäydytään tarinan vietäväksi ja yritetään ratkaista pelin aikana kohdatut arvoitukset ja tehtävät yhdessä ryhmän kanssa työskennellen. Peli sisältää kevyitä fyysisiä tehtäviä ja liikkumista luonnossa. Sovellettavissa myös lapsille ja liikuntarajoitteisille.

Valikoimassa on tällä hetkellä kaksi erilaista luontopakopeliä: Maailman 8. Ihme sekä uusi Maanväen vankina. Maailman 8. Ihme sopii erinomaisesti myös ensi kertaa pakopeliä pelaaville. Maanväen vankina on pelinä hieman haastavampi, mutta sopii myös monenlaisiin tilaisuuksiin. 

HINNAT
Maailman 8. ihme:
2-8 pelaajaa: 300 €

Maanväen vankina:
2-10 pelaajaa: 350 €

Myös isommat ryhmät mahdollisia, kysy lisää.

Elämyskellunta

Haluatko kokea upean painottomuuden tunteen ja rentoutua veden kannattelemana?

Nyt siihen on mahdollisuus! Elämyskellunnassa puet päällesi hauskan kelluntapuvun, joka kelluttaa sinua täysin. Kelluminen tapahtuu järvessä kauniin luonnon ympäröimänä.

Puku pitää sinut lämpöisenä, sekä pääosin kuivana. Vesiaktiviteetista kun on kyse, tulee pieneen kastumiseen kuitenkin varautua.

HINNOITTELU: 1-5 hlö 350 €

6-10 hlö kahdessa erässä 350 € ( 5hlö) +40 €/lisähenkilö

6-10 hlö yhdessä erässä 350 € ( 5hlö) +70 €/lisähenkilö

11-20 hlö kahdessa erässä 350 € ( 5hlö) +40 €/lisähenkilö

Varaa majoitus tästä