Siirry verkkokauppaan »

UUTTA

Kehitämme palveluitamme koko ajan pysyäksemme asiakkaidemme toiveiden sekä ajan vaatimusten tasolla. Tuomme uutta sekä lajitarjontaan että kehitämme tilojamme.

Fatbiket

Vuokrahinnat

20 € / 2h
lisätunnit 5 € / alkava tunti
50€ / koko päivä

Fatbikeja vuokrataan Seikkailupuistosta sen aukioloaikojen puitteissa. Huom! Vuokraat fatbiken edullisesti verkkokaupasta. Fatbike-vuokrauksen yhteydessä otamme ulkopuolisilta vuokraajilta 200 €/pyörä katevarauksen, joka palautetaan, kun pyörä on luovutettu. Katevaraus on otettu käyttöön väärinkäytösten vuoksi. Pyöriä yhteensä 25, joista 5 juniorikokoa. Tiedustele ohjattua retkeä ryhmille myynnistä.

Uusi maastopyöräreitti Kevätpuronpolku valmistunut kesäkuussa. Polun karttaan voit tutustua tästä. Pajulahdessa on ulkoilijoiden käytössä myös 10 kilometrin latupohja (Huom! Käytettävissä sulan maan aikana) sekä Lapakiston upeat ulkoilureitit, joita voi hyödyntää maastossa pyöräilemiseen.

Tentsile -puumajoitteet

Haluaisitteko kokeilla yöpymistä ulkona? Oletteko kuulleet Tentsile -puumajoitteista? Tervetuloa Pajulahteen tutustumaan ja testaamaan!

Nukkukaa yönne puussa -paketti

Ryhmät: 8 – 28 hlöä:

65€ / yö / henkilö sisältäen: 

  • makuualusta, makuupussi ja sisälakanat
  • telttojen kiinnitys ja purku ohjaajan opastuksella
  • yöpyminen maastossa, josta löytyy perusinfra: Puucee, laavu, tulentekopaikka ja majoitusalue

Lisäpalveluna:

  • retkeilijän aamupala majoitusalueelle toimitettuna

SUP-Lautailu

Sup-lautailu on rantautunut Pajulahteen. Yhteistyökumppanimme SUN´SUP tarjoaa palveluitaan tilauksesta sekä vakiotunnein.

SUP- lautailla voit meillä 8.6 alkaen!

Tutustu

Barre

Barre-tunnilta voit löytää liikkeitä niin joogasta, pilateksesta kuin baletistakin. Barre on vastustamaton yhdistelmä näitä kaikkia. Studiossa on tunnilla balettitangot ja suurin osa liikkeistä tehdään käyttäen tankoa apuna. Barressa tehdään yksinkertaisia ja helposti seurattavia toistosarjoja koko kehon vahvistamiseksi, kiinteyttämiseksi ja symmerisen lihastasapainon saavuttamiseksi. Tunnilla saatetaan käyttää apuna mm.pilatespalloja, pieniä käsipainoja tai jumppakuminauhoja. Barre-tunnilla liikkeet kohdistuvat koko kehoon, mutta erityisesti pakaroiden ja jalkojen kiinteyttämiseen. Tunnilla ryhti paranee ja kannattelee kehoasi paremmin. Kehittää tasapainoa ja kehonhallintaa.

Yin & Yinful jooga

Yin jooga tarjoaa meille tarvitsemaamme tasapainoa. Yin jooga on hiljainen ja yksinkertainen, passiivisempi harjoitus. Fyysisellä tasolla harjoitus kohdistuu kehomme syvimpiin osiin, sidekudoksiin, nivelsiteisiin, niveliin, luihin ja fascia-verkostoomme.

Yinful joogassa voidaan tehdä liikemeditaatiota tunnin alussa ja siitä laskeudutaan yin asanoihin. Yinful jooga on meditatiivinen, rauhoittava ja syvävenyttävä harjoitus. Keskittymällä hengitykseen voimme vähitellen antaa asentojen syventyä ja päästää irti kontrollista ja jännityksestä.

Rapusafari

Olemme aloittaneet yhteistyön ammattiravustajan kanssa. Rapusafari sisältää tutustumisen eläviin rapuihin, rapumertojen kokemisen, saaliin käsittelyn sekä rapuillallisen opastuksella. Kysy lisää yritysmyynnistä Riinalta tai Elliltä.

Hotelli Puistopaju ja alppihuoneet

Pajulahteen on rakentunut kesällä 2019 uusi 32 huoneen, kahden erillisrakennuksen, huoneistohotelli Puistopaju. Rakennusprojektista valtakunnallisesti mielenkiintoista teki siihen rakentuneet kahdeksan alppimajahuonetta, joissa voidaan säädellä hengitettävän ilman happipitoisuutta vastaamaan vuoristo-olosuhteita.

Lue lisää uutisesta syksyltä 2018

Varaa majoitus tästä