Siirry verkkokauppaan »

3.4.2023

VALMENNUSKESKUKSEN JOHTAJA REKRYTOINTI

Valtakunnallinen valmennus- ja liikuntakeskus Oy (Liikuntakeskus Pajulahti)

Liikuntakeskus Pajulahti on Suomen ainoa olympia- ja paralympiavalmennuskeskus. Pajulahti muodostuu neljästä eri liiketoiminta-alueesta. Suurimman liiketoiminta-alueen näistä muodostaa valmennuskeskus, johon haetaan johtajaa.

Valmennuskeskuksen johtajalla tulee olla vahva kilpa- ja huippu-urheilun tuntemus. Laaja verkostoituneisuus urheilun kentässä katsotaan eduksi. Pajulahdessa uskotaan siihen, että liikunta ja urheilu kuuluu kaikille, joten asenteellinen valmius yhdenvertaisen urheilun edistämiseen on tehtävän edellytys.

Johtajalta edellytetään erinomaisia vuorovaikutustaitoja, jotka tulevat käyttöön niin Pajulahden johtoryhmän jäsenenä, valmennuskeskushenkilöstön esimiehenä kuin arjen kanssakäymisessä valmennuskeskuskumppaneiden kanssa. Hyvälle esiintymiskyvylle on tarve, sillä tehtävä edellyttää paljon kohtaamisia ja esillä oloa. Kyvykkyysvaatimuksiin kuuluu lisäksi talouden ymmärrys sekä suomen ja englannin kielen riittävä hallinta.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden olla keskeisellä paikalla suomalaisessa kilpa- ja huippu-urheilussa. Vahvasti tulevaisuuteen katsovassa Pajulahdessa tuleva johtaja saa tuekseen tehtävään osaavan valmennuskeskuksen henkilöstön sekä johtoryhmän tuen.

Valittavan henkilön kanssa tehdään johtajasopimus ja työsuhteen alkamispäivä on sovittavissa. Tavoitteena on kuitenkin täyttää tehtävä syksyn 2023 aikana.

Tiedustelut Pajulahden valmennuskeskuksen johtaja/VTJ Tero Kuorikoski, puh. 044 7755 200 (soittoajat to 6.4 klo 9-12, to 13.4 klo 9-12 tai 15-18 ja pe 14.4 klo 12 – 15).

Toimita hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera ke 26.4.2023 mennessä sähköpostilla [email protected]

Haastatteluvaiheeseen kutsuttaville haastattelupäivät tullaan järjestämään toukokuussa 2023.

#Liikuntajaurheilukuuluukaikille

Varaa majoitus tästä